Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 4 – DOJMY z akce
- Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3. 11. 2007 v 17:23 #46744
dukelak
ČlenRonnie Allstar – Good morning sunshine (Lemon & Einar K remix) + Brainbox, to byla nejlepší pasáž Ferryho setíku…při No one on Earth (G&D mix) jsem se pokoušel vokálově zastínit Zoë, neúspěšně :´-))
3. 11. 2007 v 17:18 #46743Sq4Raa
ČlenLastHunter: No vidíš, já ani nepostřehl, že pařili….
3. 11. 2007 v 17:16 #46742Last
ÚčastníkSplach: No promiň, ale přišlo mi, že fakt nevěděj, na co pařej…
3. 11. 2007 v 17:12 #46741Anonymní uživatel
NeaktivníSq4Raa: fakt? tak to jsem ani nepostřehl 😀
3. 11. 2007 v 17:09 #46740Sq4Raa
ČlenAle suru hráli taky. V roth remixu 😉
3. 11. 2007 v 17:07 #46739Mica
Člen2Sexy: Panasonic Lumix TZ-3, umí rozlišení 848×480, ale prostě YouTube to šíleně zmrvil….
3. 11. 2007 v 17:05 #46738Anonymní uživatel
NeaktivníBinary: aha ok, dík za info, jsem to pěkně zkonil 🙂 místo toho suru mělo být samozřejmě Get Off
3. 11. 2007 v 17:03 #46737Splach
ČlenLasthunter: Nechápal jsem jedince, který tam vyšinutě skákali na naprostý IDčka, jen aby byli in.
Blázníš? :-!3. 11. 2007 v 16:57 #46736zooropa
Člen2 M1chl – Ano psytrance je opravdu neco totalne jineho. To co hral Lawrence bylo to cemu v Izraeli rikaji Trance, ale ma to nektere prvky psytrancu – typickou basovou linku. Tohle byl cemu ja rikam „komercni“ psytrance a pro guru Psytrancare je to neco jako „zpivanky“ pro trancare. Neuznavaj to.
Nicmene – protoze podobny styl psytrancu hraju, tak me bavi 🙂 ale preci jen radeji tvrdeji.
3. 11. 2007 v 16:57 #46734caliig
Členad CHRISTOPHER LAWRENCE:
Nebyl jsem tak nemůžu hodnotit jen mě neuvěřitelně překvapuje že tam někdo SKUTEČNĚ zahrál psýčko:-O:-P To vědět nechyběl bych, na takovymhle zvuku bych si to dal….:-P
Nicméně, zajímalo by mě, zda-li někdo nemáte tip na nějakej set od tohohle maníka, kterej by byl aspoň rámcově podobnej tomu co zahrál včera, prostě aby tam bylo hlavně psýčko, rád bych poslech, páč se mi to nějak nezdá:oP:-)
3. 11. 2007 v 16:54 #46733Sq4Raa
ČlenJj, od Aalto hráli VJ’s 5…
3. 11. 2007 v 16:54 #467322Sexy
ČlenMica: čím je to natáčené ?
3. 11. 2007 v 16:53 #46731Last
ÚčastníkTak přidám taky jeden skromný názor:
Čekal jsem, že na mě víc dýchne atmosféra SW (díky Sazka Aréně a UM tiskovce, podle které měla mít TM4 blíž k SW než k TM3 a předchozím dílům). Ale připadal jsem si prostě „t-mobilovsky“ – to pódium uprostřed má přecejenom své výhody, i když na DJe vidím něco mezi čtvrtinou a polovinou jeho celkového času za pultem.
Stage byla i přesto pojatá celkem velkolepě. Ty nafukovací kulisy a 4 LED obrazovky na mě působily líp než plazmovky z TM3, kdy vždycky minimálně 2 byly rozladěné a „poblikávaly“ jinak. Efekty OK, i když s laserama se dost šetřilo, naplno byly využitý až při Scotovi…%-)
Zvuk nic moc, přebasované od začátku, zase jednouj jsem byl po párty hluchej. Tenhle „UM standard“ bych nejradši vypustil…:-!DJs:
San (7/10): Ve výběru tracků se oproti minulým vystoupením už dost zlepšil, ale mixovat teda fakt neumí. „Tudu tudu“ bylo slyšet snad při každým přechodu. %-) Pár trackama mi udělal radost, zvlášť The Fall po Jan Johnston… Ta stála za to, byl to takový osvěžující prvek akce. Navíc na ni byl opravdu hezký pohled 😛 (9/10)Above & Beyond (první půlka 5/10, druhá 8/10): Ze začátku nuda, jediný highlight v podobě Can’t Sleep, jinak celkem zbytečný obyčejný uplift. V druhé půlce to ale napravili – věci jako Get Off, No One On Earth a Alone Tonight mi udělají radost vždycky…:-D
Ferry Corsten (6/10): Očekával jsem od něj velkou jízdu, ale nedočkal jsem se. Díky pár trackům jsem roztál, to jo, ale ani L.E.F., ani remixu Prison Breaku (na které jsem se těšil) jsem se nedočkal :(-((
Vission Impossible (6/10): Je pravda, že potenciál vybavení absolutně nevyužili, čekal jsem nějaký ten ohňostroj, hrátky s laserama a půlhodinový setík ve stylu Sensation Megamix, ale nic z toho. Jasně, rozsekal jsem se při Life Less Ordinary (i když z něj vystříhli ten první breakdown) a Play It Louder aka Operation Blade mi taky udělalo radost, ale jinak celkem nuda. S megamixem se to opravdu srovnávat nedá.X[]
Christopher Lawrence (7,5/10): Nevěděl jsem, co mám od tohohle pána čekat. Vím, že hraje psytrance, ale jak tahle odnož bude znít baživo, to pro mě bylo ve hvězdách. Nicméně mi to jako psytrance zas až tak moc nepřipadalo. Hrál spíš tvrdší remixy známých melodií, ze začátku jsem se bavil, ke konci byl jeho set už dost monotónní…
Scot Project (x/10): Nehodnotím, neslyšel jsem celý set. Čekal jsem, že mě probudí, hardtrance nářez, jak ho znám z několika setů, ale jeho hudba se od té Chrisovy zas až tak nelišila. Škoda, že jsme tam nevydrželi do konce (moc moc únava, v sobotu by byla akce lepší, v pátek přecejenom člověk dospává deficit za celý školní týden), Advanced bych si užil.
Když to shrnu, tak highlighty akce: Pár okamžiků při Sanovi, celá Jan Johnston, konec A&B, chvilkama Vission Impossible, začátek Lawrence. Akcí roku zůstává SW B-]
Organizace ze strany UM byla ovšem zvládnutá na 1ku – žádné fronty, ceny OK, reklamní vodka zdarma též :oD
Lidi jsou kapitola sama pro sebe. Nechápal jsem jedince, který tam vyšinutě skákali na naprostý IDčka, jen aby byli in. Pár exotů se najde vždycky, v mým okolí to ale bylo snesitelný.
Ovšem trance.cz parta, to je jiná :oD Pařba s váma je super, i když jsem se nezapojoval tak, jako na SW 🙂 Doufám, že se zase někde potkáme!
4Sickboy + hellman: Vaše blbnutí nemá chybu :oD:_)P.S.: Zdravím Paldu, Sickboye, hellmana, mountainera, dance-girl, Foxe, Star_Guitar, Zooropu, Honzátose, komoda, SHPho a deivise 🙂 Víc jsem vás nepoznal :oD:_)
3. 11. 2007 v 16:52 #46730Binary
ČlenFreezer: jako druhý A&B hráli Nic Chagall – Back To San Fran, Suru na 100% nezaznělo, Get Off je od Super8, ne Aalto. 😉
3. 11. 2007 v 16:39 #46729Sq4Raa
ČlenVincent de Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix)
btw: na smichoff summer to bylo úžasný, co? :´-(
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.