TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 455)
  • Autor
    Mica
    Člen

No a další videíčko tentokrát je to Ferry a zase není jak se ten song jmenuje -((
    Vím že je hrozně provařenej, ale nemůžu si vzpomenou na jméno 🙁

Vincent De Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix (Ferry Corsten @ Transmission,Sazka Arena)

Sakra jak se na to dívám, tak Youtube ty videa pěkně kurví. Do popisku ke všem videúm časem přidám odkaz pro stáhnutí videa v plné kvalitě…

Sq4Raa: Díky!! 🙂

Sq4Raa
    Člen

M.i.k.e.: Pro expanzi ideální :´-))

M.i.k.e
    Člen

mě teď jen zpětně dostává,co všechno dokázala UM zkopírovat…efekty atd,jak už poznamenal Škvára nenápadně podobný Qlimaxu a to s živly je perfektně okopírovaný z Tiestova EOL tour…včetně patýho elementu…YOU…nevim,třeba je to nějaká zažitá šablona (koneckonců co pořád vymejšlet že),ale takhle 3 tejdny před konkurenční akcí čirou náhodou s Tiestem a jeho EOL tour to vypadá celkem zvláštně…

Mica
    Člen

Chelseaplayer:
    hoky: Díky kuci 🙂

hoky
    Člen

jo to byl asi mash up tohohle Paul van Dyk & Starkillers & Austin Leeds feat. Ashley Tomberlin – New York City vs. Luminary – Amsterdam

Anonymní uživatel
    Neaktivní

2 Mica: je to Nenes And Feliz – Platinum

deivis
    Člen

Asi tu nehodim moc prpfesionalni zhodnoceni ale:

Jel jsem na ABOVE&BEYOND a opet nezklamali. Jakmile budou v ČR opět neváhám a jedu. !!!
    ABOVE & BEYOND – THE BEST!!!

Na Ferrym sem už jen seděl a zvedlo mě ze „židle“ jen Fly Away. Vice ne. Moc únava. Příště si beru v praci volno v den akce. Stavat v 5rano není košer..
    Efekty super, celkove zpracovani take.. Elementy take super. Nemam vítku.. Žádné fronty, pití ok. Ze startu nám slečna furt nosila vodku takže to bylo pivo, vodka, vodka, vodka, pivo a pak uz sem jen srkal vodu abych se moc nezkalil 😀

Moje prvni Transmission a druha trance halovka. Kdyz srovnam s prvni s Dykem tak sem zaparil více a celkove se me akce i více libila. Sazka je Sazka.. Doufám že se do ní vrátím dříve na akci než Kometa vybojuje extraligu..B-]

Chelseaplayer
    Účastník

Nenes & Pascal Feliz – Platinum :-Pmam dojem ze tech mix

Anonymní uživatel
    Neaktivní

přibližnej playlist Above And Beyond:

Micheal Cassete – Shadow Movement
    Nic Chagall – Back To San Francisco
    PVD – New York City
    Luminary – Amsterdam
    Thrillseekers – Waiting Here For You (Breakfast Remix)
    ID (bylo to hodně techy, při tomhle tracku se byly poprvé v akci lasery)
    Boomjinx – Eternal Reminesence
    Tranquility Base- Buzz
    Above And Beyond – Home (Wippenberg Remix)
    Maor Levi – Shapes (Oliver Smith Rmx)
    Above And Beyond – Cant Sleep
    Tranquility Bae – Oceanic
    Oliver Smith – Nimbus
    Super8 – Get Off
    Tranquility Base – Razorfish
    Above And Beyond – No One On Earth (Gabriel And Dresden Rmx)
    Above And Beyond – Alone Tonight

nebude to ale úplně přesné…

dance-girl
    Člen

+ Buzz, oceanic, new york city (buď mashup, nebo jen rychle mixli na notoricky známou věc – vokál and I miss you…)

hoky
    Člen

2 mica: Nenes & Pascal Feliz-Platinum největší nááárež

Mica
    Člen

dance-girl: Jojo je to tak 😀

Freezer: Díky za upozornění, trochu jsem se přepsal 🙂

A další video ze setu Lawrence. Bohužel neznám název toho songu. Poradí mi někdo? 🙁
    (Christopher Lawrence @ Transmission, Sazka Arena)

Tak já asi takhle:

Výkony DJs:

San – tak napůl, nebylo to špatný, občas pecka typu Kalopsie, občas to znělo jako pětiminutovej přechod na další track, navíc trošku zklamání z toho, že se Janča nakonec objevila jen snad na 4 tracky…

Above & Beyond – no upřímně, čekala jsem větší nářez… potěšili třeba svým Buzzem nebo Maor Levi – Shapes, ale jinak jsem se teda moc nevyskákala a popravdě řečeno, vesměs nudili

Ferda Mravenec Corsten – po Falling a dalších podobných vrzačkách jsem měla dojem, že si Ferry spletl kufr s vinyly, ale nakonec to začalo svištět s peckóznostmi jako Beautiful nebo Fly Away… konec setu jsem neslyšela, šla jsem se najíst (a to je jeden z plusů akce, lehce pálivá salámová pizza ve tři ráno člověka úžasně probere), každopádně jako celek to bylo slušný B-]

Christopher Lawrence – ačkoliv jsem znala jen pár věcí z toho, co hrál, moje obavy z usínání se nepotvrdily a pařila jsem jako zamlada… 😛

Scot Project – inu bylo to více trancový, než bych od něj čekala… že zahraje Resound, bych do Scota fakt nikdy neřekla, ale budiž, až na ty hrozivý bootlegy typu Beautiful Day nebo Right Here, Right Now to bylo celkem slušný
    až na to, že já už od pasu dolů jaksi přestávala fungovat a usínala jsem tam vestoje 😀

Organizace:
    myslím že dobrá, u šaten bez problémů, ochranka skoro všude, jen ty cigára jim fakt mohli trošku víc típat, to bylo hrozný občas
    a prej zákaz kouření, no :-!

Ceny:
    0,75l mattonky ve „sportovní“ lahvi za 45 Kč byla výborná volba, člověk nemusel zunkat naráz jeden kelímek a pak dvě hodiny sušit, já skoro celou noc vydržela na jedný mattonce, kterou jsem srkala po troškách
    a 65 kaček za pizzu se taky dalo 😉

Efekty, kravinky kolem:
    takovej trošku cirkus, ale pěknej, líbilo se mi tématický rozvržení celé akce do živlů Země, Voda, Oheň, Vzduch + na závěr pátej element Vy, a moc hezký byly ty klauniády s ohýnkama, to mělo grády 😛

Lidi:
    mám ten“dar“, že měřím zhruba metr šedesát a na každý párty si přímo přede mě musí stoupnout někdo širokej a nejlépe aspoň dvoumetrovej… vůbec ho nezajímá, že přes něj nevidím a že mi jeho loket na mých žebrech vadí X[]
    jinak návštěvnost slušná, nebylo to namačkaný a dalo se skákat

Sečteno a podtrženo:
    určitě na tuhle akci budu vzpomínat jako na (vizuálně a prostorně) největší Transmission
    každopádně hudebně už byly vydařenější akce 🙂

kreeki
    Člen

Zase se předem musim omluvit za „nokia“ kvalitu :oD

San & Jan Johnson
    Intro :-O

Kalopsia :-O

A teď ta Tijsova Lethar Industry :-O
    part1

part2

Talla 2XLC – No in Between :-O díky Stoupovi B-]

Teď pár zpívánek z dílny Jan Johnson 😀

a San nám ještě zahrál B-]

Above & Beyond

Shadow’s movement :-O

A teď MashUp PVD – New York City vs. Luminary – Amsterdam :-O

CAN’T SLEEP :-O:-O:-O:-O:-O

Shapes (Olí smith remix) :-O

Home ve wipiho mixu :-O

OCEANIC :-O:-O:-O:-O:-O

The Thrillseekers – Waiting here for You (Breakfast Remix) :-O

NO ONE ON EARTH (GABRIEL AND DRESDEN REMIX) :-O:-O:-O:-O:-O

ALONE TONIGHT :-O:-O:-O:-O:-O

A nebeská Eternal Reminesence z dílny Boom Jinxe 😐

… a další co nám above zahráli :-O
    **************upload31

part1
    **************upload33
    part2
    **************upload34
    part3
    **************upload35

Ferry Corsten

FIRST STATE FEAT ANITA KILSEY – FALLING :-O:-O:-O:-O

BEAUTIFUL :-O:-O:-O:-O Konečně nějaký ty lasery :_)

a tady máte naši milovanou Fly Away :-O

A Ferryho BrainBox :-O

a dále nám ferry zahrál B-]
    **************upload47

efekty :-O
    **************upload48

a pár laserů na konec – bohužel nepoznam jestli to bylo ve Ferryho setu nebo u VJ’s :_)
    **************upload51

2Sexy
    Člen
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.