TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 455)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

2 milan: mohl bych se pokusit o takovej orientační playlist k Above, u Ferryho moc nevim, to by bylo hodně IDček.

K Lawrencovi a Scotovi sem už dával přibližnej playlist Klaptcha, akorát u toho Lawrence bych ještě doplinil Mark Nomran – Blikken Machine

milan
    Člen

A co nějakej playlist, bude?:oP..

dance-girl
    Člen

No tradičně konec TM byl Hard-Trancovej tudíž uplně nohovno 🙂

:oD

kreeki
    Člen

2 Mica: kdyžtak se to jmenuje Maor Levi – shapes (oliver smith remix) 😛

Stoupa
    Účastník

Muff – že by ty slečny v těch prostěradlech? 🙂 A že to nebylo přímo nad hlavama… rejpale :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

2 Mica: název tracku je Shapes, remix je od Olivera Smitha

Mica
    Člen

Tak podle mě se začátek TM byl naprosto úžasnej.
    SAN to moc hezky nakopnul, no a pak Above & Beyond a Ferry hráli fakt úžasně. No tradičně konec TM byl Hard-Trancovej tudíž uplně nohovno 🙂

A nakonec bych si dovolil z vlastní zahrádky: :´-))

Maor Levi – Shapes (Above & Beyond @ Transmission,Sazka Arena) (Předem se omlouvám za né příliš kvalitní zvuk)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Muff: ale jo bylo to tam, tím asi mysleli ty 2 holky zavěšený na těch záclonách 🙂 btw. Muf je můj pes :´-))

Muff
    Člen

Pro me byla tahle akce lepsi jak sensation. UM dostala TM na opravdu vysokou uroven. Organizace skvela, vsude dost mista, zadne fronty. Co se djs tyce nemelo to chybu. Svetelna i zvukova produkce paradni, VJ show byla skvela, hlavne cast s laserama a potom jejich zaverecny song z traileru… masakr.
    Intra paradni.

Jedine co sem nepostrehl byly ty akrobaticke kreace 10m nad hlavami tanecniku 😀 Kde pak se nam podely ? 🙂

DanYjel
    Člen

((mimochodem, psytrance opravdu JE něco jiného.))

M1chl
    Člen

…no tak ja si sem taky vetru svuj skromny nazor:

Dj San & Jan Johnson: NO vzhledem k tomu ze sem cekal ze zahraje stejne spatne jako na Markusovi v Mecce tak sem byl velmi prijemne prekvapen. No In Between, Lethal Industry, The Fall….proste byli tam velmi silny okamziky…No a Jan Johnson…moc me ot jako nedostalo..tracky sem neznal, holcina se mi nelibila takze z toho vyplesklej nejsem…7/10

Above & Beyond:Pro me set vecera, hrali presne ten styl trancu kterej mam rad a navic sem si este skvele zazpival 😀 takze 10/10

Ferry Corsten:I presto ze tohodle cloveka jako producenta opravdu nemam rad a moc sem vod nej neocekaval tak me prijemne prekvapil. Fly Away, Brainbox, Fly To Colors to byl podle me vrchol jeho setu. Takze 8/10

Vision Impossible:No jako tohle si klidne mohli vodpustit takze nebudu hodnotit…

Christopher Lawrence:Tak tenhle clovek me celkem prekvapil, cekal sem ze Psytrance je uplne neco jinyho. Rek bych ze velice dobry, cekal sem neco mnohem horsiho takze 7/10

Scot ProjectKdyz sem byl malej tak sem neskutecne zral Overdrive, takze sem se na nej velice tesil, ovsem musim rict ze sem byl celkem zklaman. Neprislo mi ze hral nejak tvrdejc nez vostatni, ale zase potesil Resoundem, Atlantis City a remixem U2. Ale jinak nic moc takze 5/10

…no ted par slov k ty nehudebni casti…takze zvuk rek bych dost luxusni i kdyz zpocatku hutnejsi basy nez by meli bejt…ale rek bych ze to pozdejc vyladili….dekorace – uzasny…aspon podle me fakt dost dobre udelany…VJ – rozhodne mnohem lepsi animace nez na T3 i kdyz mi tady chybel ten drsnej hlas ale i tak velice povedeny…No takze co se tyce organizace opravdu neni co vytknout..

…no a ted k tem horsim vecem….slozeni obecenstva aspon v prednich radach bylo udesny…buzeranti (vzhledem k mi Homofobii mi to fakt tezce vadi, zvlast kdyz na me nekdo saha z muzskeho osazenstva….aaa este ted je mi spatne) no a smazky…rek bych ze jich tu bylo vic nez kdykoliv predtim a aby se me nekdo zeptal jeslti nemam kokain to sem taky zazil poprvy…takze jako kdyby tam takovy lidi nepousteli byl bych o mnoho stastnejsi…takze takhle…myslim ze tahle akce hudebne o mnoho prekonala dosavadni akce za tenhle rok (vcetne SW..) takze az na tech par (no bylo jich vic…) lidi…sem byl nadsen…

eldee
    Člen

Ja sem maximalne spokojenej……

Po organizacni strance bylo vse na vybornou…zadne fronty,satna..proste dobry…na place se dalo celkem dobre parit, jen me samozrejme nastvalo par tejpku napranecjh (a)steroidama, co se tam promenadovali nahore bez a mysleli si jak jim to tam vse nepatri %-)!!
    Zvuk byl myslim suprovej..jen nemuseli s lasery v prvni pulce tolik setrit….:-/

Djs:

San – myslim, ze dobrej rozjezd…nesmirne me potesil Dashem…ikdyz teda spis sem si ho pral nekdy v pozdejsi hodine… :-)….hral dobre ..mile me prekvapil

A&B: jooo….pro me lahoda,ja je proste muzu…super tracky: New York City, Oceanic, Razofish, No One ON Earth..ja sem si na ne proste krasne zalital….:-P

Ferry: setik se mi libil…Falling na zacatku nemelo chybu….a nejvic sem zaparil pri Fly away a Beautiful no a Brain Box na zaver byl uplne nejlepsejsi B-] …Ferda je navic sympatak….na party patril urcite k nej…

Christoph: tak tohoto kouzelnika v dlouhem cernem rukavu jsem videl hrat poprve a mam tak nak rozpotuplne pocity….jako rezal to solidne ale ja ho spis prosedel na tribune…..spravne sem se totiz snazil posetrit jeste nejakou silu na Scota… Jinak z nej srselo takovyto typycky americky sebevedomi B-] …..

Scot Project: tak to byl masakrrrr…nekdo zde na foru psal ze to je cerny kun akce…a taky ze jo :-P!!!!pro me vcera naprosta jednicka…..vyzdimal ze me snad veskerou zbylou energii….Pri Bulldozerovi a Tocs – dvojce sem zaparil jak nikdy no a jeste o stupinek vyssi rozsekavacka byl jeho monstrozni remix Advanced na zaver…lepsim songem snad nemohla party koncit,

supr akce…. 😛 😛 😛

kreeki
    Člen

2 katterina123: normálně ve zprávách 🙂 čili to bude i večer na ČT1

2prochi: a v jakym poradu na ČT24 at se nato muzu kouknout na jejich strankach

zooropa
    Člen

Pro me vyborna akce. Tleskam UM – akce uz se dostala na uroven tech zapadnich a dal uz to bude pouze o lidech a jejich chovani na akci. Jedine co sem pry slysel, ze po pulnoci nepousteli lidi dovnitr, jak se zmenilo datum na turniketech, tak prestali brat listky.Muj kamarad stal vic nez hodinu venku. Ale to je spis problem Sazka areny. To se do priste urcite vychyta

Diky ze ste nechali vicka na lahvich,nebo teda aspon co sem kupoval ja 😛

Perfekti show, paradni profesionalni intra (diky boze za anglictinu)
    Djs – Co vic si prat pro trancovou akci nez takovyhle lineup. Nadherka.

A muj zlatej PSY/TRANER – Christopher Lawrence jen dopnim
    Zeta – Blood Red rain (Astrix remix)
    G.M.S – Round and Round.

Jo a zdravim celou particku co to tam s nama davala: Helmaaaan, Sickboy, Dance-girl, Lukas, Sq4Raa, Fox,
    Holky z Hradce, a vsechny ostatni – bylo vas tam spousty a ja sem sklerotak.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.