TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 455)
  • Autor
    Binary
    Člen

San feat. Jan Johnston: zahrál pár good tracků, ale celkově nic moc. Jan Johnston mě vůbec nebavila, ale naštěstí nezpívala moc dlouho. Vrcholem byl Dash Berlin a Kalopsia.

Above & Beyond: až na zpívánky Home, Alone Tonight apod. zahráli skvěle. Jen teda mohli hrát víc Anjuna upliftů (čekal jsem na Nitrous Oxide – Amnesia a nedočkal se):-/ Naopak místo Alone Tonight mohli dát Good For Me, což je sice taky zpívánka, ale moje srdcovka :´-)) Ale co, bavil jsem se! Nejvíc mě potěšili se Super8 – Get Off, Oliver Smith – Nimbus a monstrózním nástupem v podobě Cassetteho Shadow’s Movement. 😛

Ferry Corsten: Až na pár fajn tracků celkem nevýraznej set… stejně jako když tu vystupoval poprvé. Za zmínku snad stojí jen Fly To Colors , Stemcell a Fly Away.

Christopher Lawrence: Rozhodně to nebylo špatný, hodně energickej set, ale moc tracků jsem nepoznal. Nejvíc mě dostalo Platinum a 3rd Time Lucky. Poprvé sem slyšel psy live a jsem tomu rád. 🙂

Scot Project: tak tenhle dredatej pán mě definitivně rozsekal. To nejlepší na konec. Svůj klasickej hardtrance sound střídal se současnýma techtrance peckama a vložil i uplift v podobě Bronzwaerova Resoundu. Highlights jeho setu: Bulldozer, Atlantis City, ale předevšim: TOCS – 2 (Scot Project Remix 2).. to sem fakt málem umřel.. mazec největší 😛 Stálo to za to vydržet až do konce!

Organizaci a další nekomentuju, vše bylo zvládnuto na výbornou. Sečteno a podtrženo, byla to vydařená akce, nicméně líp se cítím v klubu než na halovce, ale nebudu srovnávat jabka s hruškama… Celková známka: 8/10

Jo a ještě pozdravuju všecky nový lidi, který sem poznal (většinou díky Sickboyovi) :oP

zubik
    Člen

organizace vyborna nikde sem necekal ani 15 sekund vsechno odsejpalo. takze jednicka
    ale Djs uz tak slavní nebyly, u kazdeho dj jsem se chvilema dost nudil, fakt je ze to pak prolozily nejakou peckou ale myslim si ze na trans 3 lidi parily vic. vetsina lidi odchazela na tribuny to je skoda.
    taky sem ocekaval vic vlastni produkce Djs , u Sana sem ocekaval Janeiro – nic !
    u A&B sem ocekaval Good for me nebo stary Air for live – nic, ale zaslechl sem tam Luminary – Amsterdam mozna nejak predelany ale pecka.
    Ferry me zklamal taky, pusti pecku a pak zazdil nejakym umírákem… Konec jeho setu byl famozni to jo ale ocekaval sem ze kdyz se jeho element jmenuje ohen ze mohlo zaznit Fire od neho.
    Takze jediny na cem jsem si spravil chut byl hot dog, pizza a hlavne tolik krasnych holek jsem po hromade dlouho nevidel 🙂

Gizmo
    Člen

Jedno slovo a stačí : LUXUUUUUS

Od Christophera Lawrence jsem se mirne nudil az usnul 🙂 a na Scota sem uz supal dom – bylo toho proste moooooc MLAAAAASK

kreeki
    Člen

nechtělo by se to někomu nahrát a hodit na youtube? :oP

prochi
    Člen

jinak koukejte na ČT24 už tam běží z TM4 reportáž

vyrys
    Člen

ja jen strucne, vyborna akce, nejlepsi byl Ferry, presne se trefil do toho, co sem potreboval po lehce rozpacitych above&beyond slyset. proste sem od A&B cekal trosku vetsi jizdu jako tenkrat v Brne na vibrations. za to Ferry, opravdu hvezda vecera

prochi
    Člen

Takze i ja pridam sve dojmy,dokud jsou cerstve…………
    Zvuk:parada,silny,hutny,neprebasovany…snad jen ze zacatku sana trochu rozladeny ale brzy byl v poho

Ceny:pohodka,jak na SW,ale stejne mi to udelalo pruvan v penezence 😀

Organizace:bez problemu,vymena listku okamzita,zadny fronty……a musim podotknout jednu skvelou vec kterou si kazdy pochvaloval ale asi ji tady nikdo nezminil……a to samotne listky……žádných šťastných deset ale pořádný a čistý lístky sazka areny….to my vážně udělalo radost kvuli podpisum

Show:Impozantní,na české poměry nevídaná,celkově asi nejlepsi na akci českého původu(SW je totiz sama kapitola pro sebe),když byla voda,tak byly fontany,když oheň tak pořádná fire show…..

Světla:přijde mi že se s nimi hodně šetřilo a až na christophera a scota se rozjely všechny…….

Lidi:tak to je asi nejvetsi zapor akce……ať už propoceny steroidci a vymazleny pič*ky,vyjetý lidi,kuřáci(to je kapitola sama pro sebe) a nebo třeba jen proste lidi co rozráželi dav hlava nehlava……a jde videt ze hodne lidi nepobiralo tu muziku a chytlo se na pořádnou PR masáž od UM…………počet byl OK,ani moc ani malo…….

DJZ:

San:velmi mile mě překvapil,jen mě trošku mrzelo že san nezpivala celou dobu,jak jsem předpokládal 7/10

A&B:tak to byl pravy upliftingovy narez,najezdy a rychle pasaže,takhle si představuju kvalitní uplift,ale nedokážu si zase odpustit výtku,že sety se zas tak moc nelišily od 2 predchozich co jsem letos slyšel,chtělo by to nejakou obměnu…..8/10

Ferry:pro mě to byl doteď poslední dj ze “světové špičky“ ktery mi vždy nejak unikl…….oznámen jako headliner a pro mě se headlinerem stal…..nářezové pasáže plné energie mě dostávaly a vrcholem byl Brainbox a out of blue…úžasný set a jednoznačně 10/10

V.I.show:po hudebni strance žádný zázrak ale co se týče efektů tak to byla bomba….dostávaly mě ty baby na tom prostěradle 😀

Christopher Lawrence:tohodle dje jsem letos slyšel na Creamfields a očekával jsem zase kvalitu….vyborny přechod od techtrance až k psy trance,překvapil mě že tady byly i pomalé pasáže, na creamech tam snad nebyla ani chvile k odpočinku….oba sety byly odlišné a proto nechci srovnávat………8/10

Scot Project:tady se už na mě začala podepisovat únava,takže jsem jeho set proseděl ale celkově strašně nevyrovnany,jednu chvili to řezal fakt tvrdě a najednou zpomalil,až moc bootlegu………4/10

Ale nejlepsi z celeho dne jste byli VY,lidé z tohoto fóra…..prostě připravili jste výbornou atmosferu a jiste bych si to tak neužil nebýt vás,děkuji bajkalovi že si dal práci s rezervací hospody a děkuji alexovi,ktery vytahl kvuli mě Ferryho z backstage aby se mi podepsal……rad bych vas tady všecky vyjmenoval ale to by bylo ještě na hodně dlouho takže všichni si Zasloužíte RESPECT! díky

marek
    Člen

tak taky něco přihodím

organizace a prostor prostě špička, zdá se že tohle už má UM zmáklý na jedničku… obávam se ale že dost možná se příště přece jen vrátěj k t-mobilce, návštěvnost se mi nezdála bůhví jak vysoká a nájem sazky asi taky nebude nejlevnější.. co se týče světel a laserů, tak sem čekal možná malinko víc, ale to sem byl asi zmlsanej ze sensation :oP zvuk zatim ze všech transmission nejlepší, ale ještě to chce možná ještě o malinko víc vymakat, chvilkama dost nabasovaný, hlavněv předních řadách… jinak když už sem byl u těch lidí, tak zase se ukázalo, kolik lidí tam de opravdu kuli hudbě a kdo si tam de masírovat svoje ego, ty kreténi s napíchanejma bicákama to bych blil… atmosféra vůbec mi přišla nic moc, ze všech tranismission asi nejslabší a většina lidí evidentně nevěla na co tam vlastně paří… ne že bych na to nebyl z těch halovek zvyklej, ale tady mi přišlo, že to ještě v tom prostoru sazka areny nějak víc vyniklo, prostě hnus :-! a teď už k hudbě
    San feat. Jan Johnston – slyšel sem poslední 2 tracky a celkem slušný, ale celej set hodnotit nebudu
    Above & Beyond – moji velký oblíbenci, jeich produkce nemá chybu, ale pro mě zklamání večera, i když malinko očekávané… ze začátku sem se celkem nudil, takový nemastný neslaný, druhá půlka už to celkem kotlili, při oceanic a závěrečný alone tonight sem šílel 🙂 ale jak řikam, celkeově spíš dojem nic moc 6/10
    Ferry Corsten – ale jo, celkem mě bavil… hlavně výborný fly away a brainbox… 8/10
    vision imposible – tomuhle sem stále nějak nepřišel na chuť a asi ani nepřijdu 3/10
    christopher lawrence – nevěděl jsem co čekat, ale pro mě absolutní hvězda večera.. pro mě dost srovnatelný se sanderem na sensation (nemyslim žánrově), na tohle sem si prostě neskutečně zapařil a christopher ze mě dostal co moh, doufam že se tu příští rok zas ukáže 10/10
    scot project – no tahle hudba mě brala tak 3 roky na zpátek, takže nehodnotim

sečteno podtrženo, akce roku se nekonala, do tý mi přeci jen něco chybělo.. minusy – atmosféra, set above & beyond, plusy – lawrence, organizace, prostor

jinak zdravim lukashe, honzu, martyho, vencu s luckou, partygirl a všechny se kterejma sem ten večer prožil a který sem včera poznal 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no Lethal Industry hrál určitě, ale nejsem si jistej jestli ten remix byl od Duranda…byl na hovno tak jsem myslel že to je od Duaranda :-D:-D

M.i.k.e
    Člen

já si akci taky užil.K organizaci a podobnejm pičičandám neni třeba nic dodávat UM to postupně vychytáva a těch much je míň a míň…nejvetší mouchou sou pak lidi…jak už bylo řečeno,občas je to síla…zrovna tam co sem se pohyboval zřejmě s nástupem Lawrence udeřila hodina polonahejch kokotů,který zrovna nenapadlo nic jinýho,než po sobě stříkat vodu…paráda…

k DJs :

San – toho já nerad,ale potěšil trackem roku Till The Sky Falls Down za to dostane 6/10
    Jan Johnston – zhruba to samý jako kdysi na TIC a já sem spokojenej 8/10
    Above&Beyond – první půl hodina nuda,pak výbornej set 9/10
    Ferry Corsten – asi nejslabší včera,takovej divně nevyváženej set…pecku vždycky zabil něčim nevýraznym (navíc sem se nedočkal skoro ničeho v co sem doufal např.L.E.F.,Riff,…) 6/10
    Pan Lórenc – na to,že bere 10 korun na hodinu a neveme cihlu do ruky hraje fakt pekelně…zkraje sem si nebyl jistej,kam se vydá,ale nakonec se vydal správnym směrem a rozsekal mě 10/10
    Scot Project – slyel sem ho po čtvrtý a nemůžu si pomoct,tady se mi líbil nejvíc…9/10
    Vision Imposible nezmiňuju,jelikož podle mě to bylo naprosto zbytečný…kdyby aspoň naplno využili potenciál kterej tam byl…

toť vše…zdravím všechny známe i neznáme : Bajkala,Tigiho,Payu,SHPho,Hokyho,kritika Škváru,dance-girl,Foxe,Maďarose,Alexe,Davea,…a taky lidi co sem potkal po letech např.Princeznu

pozn :

Freezer : Kdes vzal,že hrál San Lethal Industry v Durand remixu?
    Radiesto : Lawrence a monotóní hardtrance?ale kdeže…

Co se týče hudby:
    San – pěkné překvápko na začátek. Spousta známejch tracků, svěží rozjezd. Live s Jan Johnson příjemné zpestření (i když upřímně mě ta půlhodinka, co tam zpívala, bohatě stačila)… 7/10

Above & Beyond – doufal jsem v ně a nezklamali, jedni z mála, kteří totálně nepropadli tech-trance a hrajou si svou muziku. Alone Toning, Home, Can’t Sleep a hlavně u mě napůl zapomenutej Razorfish – to byly duševní orgasmy (bohužel poprvé a naposled za večer)… 10/10

Ferry Corsten – moc ho nemusim. Tomu co poslední dobou hraje jsem nějak nepřišel na chuť. Nenadchlo ani nezklamalo… 6/10

Christopher Lawrence – hustej nástup, spolu s laser show, která se táhla 2/3 jeho setu, to bylo zprvu velmi zajímavé. Bohužel buď se mi otupily časem smysly nebo se mě zdály všechny tracky skoro stejné. Holt do psy-trance jsem zatím nějak moc nepronikl… 5/10

Scot Project – no musim říct, že jsem čekal víc (o dost víc). začátek byl sice super, ale časem to zklouzlo zase někam do tech-trance a to už jsem neměl náladu ani čas vnímat, jelikož jsem spěchal na vlak. takže 6/10

Ještě pár poznámek, co se mi na akci moc nelíbilo. Nebylo toho moc, organizace bez problémů, VJ’s se předvedli vcelku v dobrém světle (rozhodně lépe než na PvD, na SW jsem nebyl, tak nemůžu posoudit) i performace byli příjemným zpestřením.
    Akorát mě, slušně řečeno, štvali všichni kuřáci. V jednu chvíli mi dokonce jedno cigáro přistálo na hlavě a týpek se ještě rozčiloval, co dělám ať dávám bacha – že sem mu urazil kotel. V tu chvíli jsem mu chtěl dát už fakt po držce, maximální demence. Pokud si chcete zapálit, tak jděte tam, kde na to máte vyhrazenej flek nebo aspoň zapadněte na tribunu a neotravujte s tim jiný lidi. To, že organizátoři s tim nic nedělali, tomu se ani nedivim. Příště bych ale zavedl přísnější pravidla. Teď jsem určitě naštval spoustu kuřáků, ale zamyslete se nad sebou – v autobuse si taky zapálíte, když je tam zákaz kouření ?!

Ostatní věci už nemám sílu komentovat… Takže stručně, čekal jsem rozhodně víc – jak po hudební stránce, vizuální i od samotných party people…

iamek
    Člen

SAN: 7/10
    Jan Johnston: 7/10
    Above and Beyond: 2/10
    Ferry:10/10
    Lawrence: 8/10
    Vission impossible: 5/10
    Scot Project: nebyl jsem uz

Lasery,svetla: 6/10
    Zvuk: 10/10
    Organizace: 10/10
    Ty nadherne blondate bile tanecnice s destnickama: 11/10 :oD
    Jidlo: 11/10 :oD

Tecko
    Člen

tak ja sem taky neco pridam…sli jsme do sazka areny v 9 vymena listku vstup a ulozeni v satnach otazka 20min…pohodicka. vtrhli jsme na plac a uz tam valel

SAN bylo to v poho a dobre jsem i zaparil 8/10
    A&B mam ty kluky rad a libi se mi jejich muzika.Rozplyval jsem se u Cant Sleep 10/10
    Ferry Corsten mne ani moc neprekvapil, ale na to ze mel element ohne jsem cekal vypalovacku Fire 7/10
    Vission impossible, myslel jsem ze predvedou neco jak minule s robotama…bohuzel…ale i tak dobry zaparil jsem 8/10
    Christopher Lawrence mne neskutecne nudil a ja se jen tesil na scota..porad jsem se dival na hodiny a vubec to neutikalo…prisel mne ten set takovej monotoni. 4/10
    Scot Project.. jeho set mne postavil na nohy…super hudba a paril jsem jak malej. Mel tam teda dost nakopavaku, ale co uz. Neslysel jsem teda posledni pulhodinu jelokoz jsem sel na vlak ale i tak 10/10

jinak organizace super, lidi mohlo byt vic, satny super, zvuk luxusni, ceny na barech no dalo se to…a co se tyce svetelnyho parku ten byl dobrej ale mohli ty lasery mit casteji pusteny a prislo mne ze svetla co vyseli na tech kontrukcich se ani nezapli. ze tam jelo tak 75% svetel. ale jinak pohoda….
    Celkove akci hodnotim kladne, protoze je to moje prvni party kde jsem vo pul 10 prisel na plac a odchazel jsem az v 5 rano…celou dobu jsem paril..Nechapacka..jestli mne tak nakopl Speed 8. nevim kazdopadne jsem paril sam protoze mych 9 kamosu odpadlo…United Music patri velky dik…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Moje první větší akce…a dojmy? ale jo celkově bomba…organizace v poho, nikde žádný větší fronty…co se týče zvuku, tak to místama bylo docela přeřvaný, ale bylo to ještě v mezích 🙂 světelné a pyrotechnické efekty v poho, a jinak souhlasím s Klaptchou ohledně toho kouření…

San – Docela překvapil, ze začátku mě hodně bavil, Dash Berlin – Sky Falls Down, Veracocha – Carte Blanche (Rmx), Markus Schulz – SLA9 to byly prostě pecky, ale postupem času se zhoršoval a docela i nudil a totálně to pohřbil Durand remixem pro Lethal Industry, celkově dávám Sanovi 7/10

Jan Johnston – přeřvávala playback, ale s tím se dalo počítat…ale oceňuji, že zpívala i něco navíc, ale na druhou stranu zase párkrát zpívat zapoměla, když měla 😀 jinak ale evidentně lidi její vystoupení moc nebavilo a abych se přiznal mě moc taky ne 5/10

Above And Beyond – potvrdili, že jsou hvězdy večera, Jono se staral o mixing a Pavo předváděl své opičí tanečky a zpíval jak o závod…rozhodně rozpupovali arénu ze všech nejvíc…na začátek zahráli výbornou Shodow Movement no a potom Oceanic, Nimbus, Suru, Razorfish bombaaa…a pak nějaký ty zpívanky no…jo a taky Wippenbrgův remix pro Home, kterej zní živě skvěle 9+/10

Ferry– začal s First State – Falling, což je asi nejhranější track současnosti, naživo zní lépe..pak ale docela nudil (kromě Fly Away -to byl nářez) a až na konci mě zase zaujal, Brainbox se mi docela zalíbila, a Out Of The Blue na závěr to byla trefa do černého 8/10

Vission Impossible – ze začátku spíš diskárny ale měli to dobře sladěné zvuk+lasery+obraz, závěrečná hymna této transmission Dallas Superstar VS Orkidea – Higher byl jeden z absolutních highlights večera…6+/10

Lawrence – zezačátku nasadil spíše tech-trance ale potom tam drtil hlavně psy-trance a musím říci že jeho set byl chtě nechtě asi nejtranceovější…myslím ten opravdej real trance, tak to byl právě dnes Lawrence, žádné podbízivé melodie a vokálů poskromnu, překvapivě překvapil a přestože lidi ho evidentně moc nebrali dávám mu 9/10

Scot Project – první část setu – bomba, překvapil s Resound, Atlantis City a Bulldozerem…moc by mě zajímalo co byl druhý track v jeho setu (před Resound)…nevíte někdo? to byla taky pecka…jinak druhá část byl spíš tech-trance….a úplný závěr už jsem neslyšel/neviděl 7/10

takže celkově fajn akce, i když jsem zrovna nepařil, ale i tak jsem si to užil a navíc jsem potkal a poznal hodně lidí z trance.cz 😉

dancerinka
    Člen

Tak jenom stručně =).. Akce sama o sobě pro mě byla spíš zklamáním, než milým překvapením. Moc jsem se těšila na A&B, ale očekávání rozhodně nenaplnili.. asi tak jako Ferry. Jejich sety nebyly špatný, ale ani mě nějak extra nenadchly. Za to San docela překvapil, jenže to zas než sem se stačila rozkoukat, tak končil :-/ Lawrence – nic moc pro mě, vnímala jsem prvních deset minut a pak vnímat přestala 🙂 Scot byl celkem fajn, zvlášť druhá polovina setu. Laserová show od VI vypadala z horní tribuny naproti stagi celkem luxusně, ale jinak se mi zdálo, že efektama se dost šetřilo a trochu se začaly objevovat , až na Lawrence. Celková atmosféra nic moc, sem pomalu nepoznala že jeden dj skončil a nastoupil další a ani na ty nejznámější pecky se nezvedla vlna rukou, tak, jak to jindy bývá. Ale abych jenom nekritizovala – organizace dobrá (jenom by se v nekuřáckých prostorech opravdu nemuselo kouřit! :-! ), žádný fronty, prostory Sazky super, ceny taky fajn, nepřišla na mě sebemenší únava a akci sem si i přes vyjmenovaný nedostatky, díky jinejm dostatkům 😀 , skvěle užila 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.