TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 455)
  • Autor
    maarq
    Člen

Trnsmssn 4 byla super .. uz sem dlouho na halovce nebyl a moc mile me to prekvapilo. Nejvic se mi libili A&B a Lawrence me vubec nechyt .. nebo sem ho nechyt ja .. :-O Corsen a Scott byli OK. Tak a ted back 2 OT 😀

deivis
    Člen

Ja prestal jednu dobu chodit na akce a celkove sem dost vynechavakl tanecni hudbu (cca 6let zpet). Po roce sem se vratil zpet do klubu a super!
    Obcas je fakt potreba si dachnout 🙂

Časem se vždy dostaví přesycenost, to je zakonité. V takovém případě je třeba si dát od parties pauzu a věnovat se taky něčemu jinému. Přičemž délka pauzy je hodně individuální, někdo se třeba už nevrátí vůbec, na to pozor 😉 Jinak myslím že půl roku bez kalby by mělo stačit… :´-))

Sq4Raa
    Člen

jediny co nikdy nezklame sou stage od Q-dance…

Já vím, že se opakuju, ale na tý Energy to byl fakt neuvěřitelnej kontrast. Hardstyle vs. ostatní. Ta atmoška je úplně někde jinde.

Sorry, vím, že na tebe nemůžu reagovat :-/ :oD

M.i.k.e
    Člen

ono,i na akcich venku ta amtmosfera celkem upada…kdyz si vzpomenu na moji prvni holandskou party Armada Night loni v dubnu,tak tam ta atmosfera byla taky zalostna…na posledniho Schulze paril ostruvek asi 20 lidi…ani na festivalech mi to neprislo nikterak uzasny…hlavne na DV…na main stage parilo prvnich par rad,zbytek nic…jediny co nikdy nezklame sou stage od Q-dance,tam to jede vzdycky…jinak souhlas s horalem…na TM3 sem sice nebyl,ale na Burian a kamosi to celkem jelo…

mountainer: +1 (až na toho Buriana, tam jsem nebyla, ale jinak souhlas)

Radvajs
    Člen

Nema nekdo foto z AFTERPARTY???prosim poslat na 46.radek@seznam.cz dikyyy

mountainer
    Člen

taky pomalu asi končím s halovkama, ani TM4, od který jsem měl vysoký očekávání, mě nějak nepřesvědčila…možná jsem čekal až moc, vnucoval jsem si to jako jednu z nejlepších akcí roku a ono ne…poslední halový nářezovky byly loni Michael Burian and friends a TM3, od tý doby jde atmosféra dolů z mýho pohledu…zlatý klubovky :oP

Sq4Raa
    Člen

SHP: Chce to pouštět hs a hc dvd a říkat si, že někde tam daleko to takhle maj :oD. Vyrazíme B-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to je spíš výraz „kudy do toho“ 😀

shp, andrews: no já myslel spíš halovky, v klubu to ještě nějakou úroveň mívá

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já už delší dobu chodim na akce skoro výhradně kvůli hudbě a většinou sám. Kvůli známejm se většinou nedokopu, ale aspoň někdy bych asi měl.

Raduška
    Člen

na tý úvodní fotce Palčiho reportu vypadá Fery, že nevěří svým očím, co to tam je za světelnou mlhovinu :oD

SHP
    Člen

Každé téma končí u OT 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

no dyť ano, hudba nesedí..
    hej už sme dost OT 🙂

SHP
    Člen

Tak u mě je to daný to jistý míry tím, že hudební žánry co já poslouchám se tu prakticky nehrajou…..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.