Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 455)
Trnsmssn 4 byla super .. uz sem dlouho na halovce nebyl a moc mile me to prekvapilo. Nejvic se mi libili A&B a Lawrence me vubec nechyt .. nebo sem ho nechyt ja .. :-O Corsen a Scott byli OK. Tak a ted back 2 OT 😀
Ja prestal jednu dobu chodit na akce a celkove sem dost vynechavakl tanecni hudbu (cca 6let zpet). Po roce sem se vratil zpet do klubu a super!
Obcas je fakt potreba si dachnout 🙂
Časem se vždy dostaví přesycenost, to je zakonité. V takovém případě je třeba si dát od parties pauzu a věnovat se taky něčemu jinému. Přičemž délka pauzy je hodně individuální, někdo se třeba už nevrátí vůbec, na to pozor 😉 Jinak myslím že půl roku bez kalby by mělo stačit… :´-))
ono,i na akcich venku ta amtmosfera celkem upada…kdyz si vzpomenu na moji prvni holandskou party Armada Night loni v dubnu,tak tam ta atmosfera byla taky zalostna…na posledniho Schulze paril ostruvek asi 20 lidi…ani na festivalech mi to neprislo nikterak uzasny…hlavne na DV…na main stage parilo prvnich par rad,zbytek nic…jediny co nikdy nezklame sou stage od Q-dance,tam to jede vzdycky…jinak souhlas s horalem…na TM3 sem sice nebyl,ale na Burian a kamosi to celkem jelo…
taky pomalu asi končím s halovkama, ani TM4, od který jsem měl vysoký očekávání, mě nějak nepřesvědčila…možná jsem čekal až moc, vnucoval jsem si to jako jednu z nejlepších akcí roku a ono ne…poslední halový nářezovky byly loni Michael Burian and friends a TM3, od tý doby jde atmosféra dolů z mýho pohledu…zlatý klubovky :oP