Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 4 – DOJMY z akce
- Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3. 11. 2007 v 10:05 #46672
hoky
Člentaxem konečně doma a než ulehnu k pokusu o spánek tak to tu taky sepíšu, promiňě pokud tam budou nějaký překlepy bo přeřeky apod ta unava jaxi dost působí:-)
já si párty naprosto užilod začátku až do konce
San- zahrál dost příjemně taky mě potěšil Till the sky falls down a pak i No in between
A&B- u mě prostě jedničky a zas to dokázaly, pro mě taky set večera navíc sem konečně splašil aji foto takže spokojenost
Ferry- na toho sem se taky těšil bo sem ho do včerejška neviděl a nezklamal, našláplej setík, vrchol jeho setu Brainbox (hned sem si to musel doma pustit) to je prostě masakr
VI- to sem byl zrovna s bajkalem na pizze ale co sem tak zaslechl tak hráli celkem dobře, takový hitovky což já rád:-)
Lawrence- wow to byla jízda, nejvíc byla druhá polovina setu ta mě totalně odrovnala, potěšil mě Platinem
Scot project-slyšel sem jen asi 15min a paxem valil na vlak nemůžu souditcelkově fakt nemám žádnou výhradu, jaxem napsal bavil sem se celej večer.
Na závěr díky za společnost všem co sem potkal bylo vás zase hodně, uvidíme se snad někdy brzy:-)
no jdu ležet3. 11. 2007 v 10:05 #46671Armin
ČlenFox Mulder napsal(a):
——————————————————-
> Jo jo, na Christopherovi jsem se vyřádil
> maximálně.. 🙂 Přesně co jsem očekával a na to
> jsem se těšil, hudba přesně podle mýho gusta,
> oblíbený tracky… B-] I když teda je fakt, že ta
> první část to nebylo ono.. Na Creamfields zahrál
> líp. 😉+1
3. 11. 2007 v 9:58 #46670Fox Mulder
ČlenJo jo, na Christopherovi jsem se vyřádil maximálně.. 🙂 Přesně co jsem očekával a na to jsem se těšil, hudba přesně podle mýho gusta, oblíbený tracky… B-] I když teda je fakt, že ta první část to nebylo ono.. Na Creamfields zahrál líp. 😉
3. 11. 2007 v 9:56 #46669K1aptcha
ČlenSan – na rozjezd vcelku ideální set, pár zaručenejch hitovek tam hodil:-), to live vystoupení Jan Johnston docela podvod, když jen přeřvává playback, ale dalo se přežít :oP
Above & Beyond – zpívánky na druhou, sem tam to rádoby cool Wippenberg vrzání, a vše dost oposloucháné, mě osobně nudili
Ferry Corsten – bavily mě jen klasiky trancový tracky jako Fly Away (Cosmic Gate Remix) 😛 nebo Out Of Blue, no ale vlastně i při Brainboxu jsem se vyblbnul… ale jinak si nic moc z jeho setu nepamatuju
Vision Impossible – no předvedli plus mínus to co na TM2, včetně Play It Louder (i když tentokrát v Dave 202 Remixu :-P)
Christopher Lawrence – bombovní pařební psytrance setík přesně dle jeho kompilace, navíc prostě sympaťák, a ty takový americký gesta 🙂 osobně asi set večera
z tracklistu:
Astralis – Solar Flare
Feliz & Nenes – Platinum
Motorcycle – As The Rush Comes (ID psy bootleg)
John ’00‘ Fleming – Rasa Lila (Jay Selway Remix)
0.0db – Fused (Jay Selway Remix)
Energy 52 – Café del Mar (ID psy remix)
Jussi Soro – Backlash
Activa – Disclosure
skvěle na tohle pařil Fox! 😀Scot Project – tak prostě techy klasika co se dala od něj očekávat, myslím že ve výsledku dobrý set
z tracklistu (i s přibližnou chronologií):
Maarten de Jong vs. Melvin Warning – Era
Thomas Bronzwaer – Resound
Simon Patterson – Bulldozer
Fred Baker vs. Greg Nash – Atlantis City
Marcos – Time To Believe (J K Walker Remix)
nějaký IDčka :oD (byl jsem mimo parket)
U2 – Beautiful Day (Scot Project Remix)
TOCS – 2
Fatboy Slim – Right Here, Right Now (Zor & Key Bootleg)díky Chrisovi a Scotovi jsem nakonec odcházel spokojen 🙂
organizačně vše v pořádku :-), zvukově ušlo, možná sem tam nějakej ten přebas, ale dalo se zvyknout, performance (hodně) dobrá, fontánky a plameny… no oživily to trochu, to je pravda :-), lasery super, hlavně ke konci 😛
jen ti netolerantní kuřáci mohli chodit kouřit do těch oněch míst 😉 kdo má ty čmoudy dýchat
děkuji UM za dobrou akci a i snahu přivést sem nová jména, nové hudební styly…
3. 11. 2007 v 9:47 #46668Fox Mulder
ČlenJá jsem příliš utahanej na přemejšlení a nějaký soudy. X[]:-D
Pokud to mám shrtout jednou větou, tak se mi to líbilo, ale čekal jsem o něco víc. Ze strany pořadatele bylo ale vše OK. Nechápu co to tu na party chodí za lidi… %-) Více řeknu až se vyspim. 😉
Dobrou. 😉
3. 11. 2007 v 9:38 #46667Armin
ČlenSq4Raa: Vyjímka nejses 😛 Já si párty taky uzil maximalne!
San – me potesil Dash Berlinem a Kalopsiou
A & B – no to byla jízda paráda…pro mě set večera
Ferda – Niiice, kdyz zahral Brainbox…hotovo 😛
Lawrence – Nebylo to spatný, ale bylo videt, ze lidi se moc nechytali (…dalsi hotovo u Platina 😛 )
Scot – Zklamani vecera 😐 Cekal jsem teda vic, ale je pravda, ze jsem ho neslysel celyho, takze to treba nakonec s napravil 🙂Jinak organizace uplne maximalne v poho. Satny taky, vymena listku uplne bez problemu, vizualizace nice, performance paradni, vodky dost a spoluparicich lidicek z trance.cz taky dost, takze paradni party 🙂
Btw. salámová pizza ve 4 ráno :-P:-P:-P:-D
Btw2. Zdravím: Banicka,Bajkala,HoLkiho,Tigiho,Alexe,Paju,skvaru,dance-girl,gizma,ondru a vsechny ktery jsem vcera potkal 🙂3. 11. 2007 v 9:31 #46666Madaros
Členja teda musim hodnotit jenom kladne.. super akcička,lidi bylo akorat a muzika se mi taky libila..
Proste skvělá podzimní akce…B-]
3. 11. 2007 v 9:25 #46665Andree
ČlenTak sem pridam taky par dojmu. Nebude to bohuzel tak pozitivni recenze, protoze ocekavani od tehle akce jsem mel obrovsky (tipoval jsem akci roku), ale ty se mi ani nahodou nesplnily.:-/
K organizacnim vecem: nemam co vytknout. Sazka arena (navstivil jsem poprve) me naprosto uchvatila – prostor jak delany pro akce tohoto typu. Zvuk perfektni – konecne se zvukari nevozrali v prubehu vecera a splnili, co se od nich vzdy ocekava.:-) Intra pred Dji skvela. Svetla, lasery – standard. Ceny – taktez, potesily panaky vodky zdarma.:´-)) Fronty zadny – za pet minut jsem byl vevnitr vcetne vymeny listku. Satny taky bez problemu. Trochu me jen vadilo, ze ne vsichni kuraci respektovali pravidla sazka areny a obcas mi to cadili pod ksicht.:-! Ale jsem na to zvyklej a oproti Tmobilce byl tady krasny svezi vzduch.
A ted uz k tomu hlavnimu, k Djs.
San and Jan Johnston – pro me velmi mile prekvapeni. San hral dobre, vyber nekterych tracku uzasny.:-P Cekal jsem, ze Jan se po jeho boku objevi driv, ale i tak bylo jeji vystoupeni hodne dobry. Toz je to pekna baba no:-D a navic i hezky zpiva.:-) Nejvic jsem se roztejkal pri jejim tracku „Flash“ v Tiestove mixu, protoze to je pro me srdcova zalezitost:-P, ktera me vlastne nekde pred 6 lety objevila Tiesta…..6/10
Above and Beyond – od nich jsem nic neocekaval, ale i tak me dokazali zklamat. Otresna nuda.X[] Na ty jejich zpivanky ja fakt parit neumim. Libilo se mi jen „No one on earth“, zbytek nudnej uplift, ktery me vyhnal na sedacky na tribunu.:_) Odhaduju, ze pro vetsinu lidi se stali hlavnimi hvezdami vecera, pro me naopak nejhorsi vystoupeni vecera…..1/10
Ferry Corsten – od toho jsem naopak ocekaval hodne, ale zklamal snad jeste vic.:´-( Ferry – kdybys hral radsi electro, udelal bys lip. Par dobrych tracku by se naslo („Beautiful“, „Fly away“, „Fly to colours“ a samozrejme party killer „Brainbox“), zbytek ale takovy nemastny neslany, parit se na to taky mnohdy taky nedalo.:-| Na muj vkus zase moc upliftovy. No fandove upliftu si museli dnes libovat.:-).Kdyz zahral Brainbox (mimochodem byl jsem hodne prekvapenej, ze se lidi nechytali – tak proflakla hitovka, ale zrejme to moc lidi nezna), tak jsem uz myslel, ze to Ferry konecne rozjizdi a on najednou konec:-|…..3/10
Christopher Lawrence – nebyt jeho, tak snad odjizdim ze Sazky nasranej.:-! Zachranil mi celou akci. Uz pri prvnich par tracich me bylo jasny, kdo je hlavni hvezdou vecera! Z techtrancu presel na skvelej psytrance, kterej muze leckomu pripadat nudnej, ale me teda ani nahodou. Propracovany tracky s naznakem melodie a obrovskou energii – to je presne co mam rad.:-P Paril jsem na tribune a videl tak na cely dav, ktery evidentne moc hudbu nepobiral, nebo aspon ta atmosfera mi prisla takova ospala.:-| Celkove me atmosfera ty akce prisla jako dalsi zapor……8/10
Scot Project – zacal velice dobre. Napalil to hned od zacatku.:-P Bohuzel jsem po dvaceti minutach vyrazil na bus……. nehodnoceno
Celkove pro me urcite nejslabsi ze vsech Transmission a jediny stesti, ze jsem sehnal listek tak levne (diky Miro:´-))), takze jsem nakonec nelitoval a urcite se budu tesit na 5.dil.
Thanks to UM;-)3. 11. 2007 v 9:21 #46664mountainer
Členvidim to podobně jako pan Škvára, první půlka mě nebavila, od Abováků jsem čekal, že mě dostanou do kolen a nějak nic :-/ nakopl mě až Corry Fenster pár trackama jako Brainbox a Out Of The Blue, no a závěr už byl kvalitní masáž…ale ta atmosféra fakt docela divná, zase spoustu steroidů, huličů, prodíračů a rozlejvačů, třeba při Resoundu nás skákalo snad deset v celý aréně, zbytek jenom koukal X[] velká pochvala každopádně za organizaci, všechno bez chybičky
3. 11. 2007 v 9:01 #46663Sq4Raa
ČlenPrvní půlka byla nějak moc měkká, druhá stála za to, Christpher byl jako vždycky perfektní. Intra v poho (podobnost s Qlimaxem čistě náhodná), lasery moc pěkné (podobnost s Qlimaxem čistě náhodná), oheň fajn (podobnost s Qlimaxem čistě náhodná) …….Po tom, jak jste opěvovali zvuk na Sw, jsem čekal větší zázrak :-). A atmosféra mi přišla nic moc. Já osobně jsem si akci užil, ale myslím, že jsem vyjímka 🙂
3. 11. 2007 v 8:34 #46662Palda61
ČlenJsem tu :-D…
No takže začnem…
San – slyšel jsem jen asi hodinu a kousek a normálka. Živý vokály byly moc pěkný, zvláště pak I Feel Wonderful – to jsem byl mimo :-). 7/10
Above – pěknej set, ale nějak extra mě nenadchli. Některý tracky byly úletový, jak to mám rád, a jinak normál… Ale velká pochvala za I cant Sleep;-). 8/10
Ferry – ze začátku jsem se nudil, byl jsem línej:oD, ale potom, co tam hodil bjůtyfl, tak jsem nastarroval a jel jsem:-P.. Prostě dokonalej set. 10/10
Lawrence – pro mě neskutečná nuda až na pár tracků. Psy mi nic neříká a tak jsem proseděl většinu setu na sedačkách nebo kecal s lidma u bufetů:-D. 4/10
Scot – pokud mě mohl po Lawrencovi zvednout někdo zpátky na nohy, tak asi jen on… A taky že se stalo:´-)). Basy nádherný a já si to užíval tak, jak bych měl :-). A když pustil Beautiful day a všicí začli zpívat, tak nádhera;-). 9/10
Jinak 5. element? Výbornej nápad, výborná myšlenka, výborná realizace:-). And the fifth element is….. Its YOU.. a všichni jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:oD
Dle mě to byla vydařená akce, ale očekával jsem to jako akci roku a to rozhodně nebyla;-):-).
Taky zdravím všechny lidi, co jsem poznal, co poznali mě a i ty, co mě nepoznali :oD. Díky pár lidem za společné paření :-)…
3. 11. 2007 v 8:26 #46661DjPeroxid
Členheh takže já jsem spokojen!!
SAn-jsem nesyšel
AB – výborný nádherný trance
FErry byl hvězda večera taky jsem se toho bál ale nakonec to byl set jak se patří!!!!!!!!!!!!!
Lawrence – docela jízda jako prase,ale pořád to samé…
Scott – nepřekvapil ani nezklamal,ale basy jako hovado!Jinak united music předvedla sqelou organizaci..thx
3. 11. 2007 v 8:14 #46660dance-girl
Členklady:
set Ferryho
set Lawrence
prostředí
ceny byly taky v pohozápory:
set Above & Beyond
set Scot Projecta (ať si ten chlap laskavě ve slovníku najde význam slova hardtrance %-) )
nezáživná atmosféra, moc lidí nepařilo, celkem nízká návštěvnostCelkově bohužel zklamání, čekala jsem akci roku a nekonalo se 😐
3. 11. 2007 v 7:33 #466592Sexy
ČlenNo tak jsem v 6:30 opustil arénu se skvelymi dojmy :).
SAN: skvelej start, cekal jsem nudny house set, ale prijemne prekvapil.
Jan Johnston: zajímave zpestreni, ale moc me to nenadchlo… nicmene show delala skvelou.
Ferry Corsten: famozni, diky moc ferrymu, hral skvele tracky… mimochodem, nevite, jak se jmenoval ten track hned po Fly Away? Diky moc…
Above&Beyond: 100% hvezdy vecera. Co dodat. Proste ovladli celou Sazku… jste borci! 🙂
Christopher Lawrence: No, okusil jsem psytrance a dojmy dost rozporuplny… pulka me bavila, pulka ne. Ale slušné. Behem neho jsem spis odpocival na tribunach, ale nekdy jsem se musel proste postavit na nohy a pařit 🙂
Scot Project: Pro me zklamani… cekal jsem vic od teto legendy… Dost me nudil :´-(Tak to je ve zkratce vše, zbytek mozna az se vyspim.
VELKÉ DÍKY UNITEDMUSIC.Jo a pozdravuju sympatandu Partygirl. Ahoj 🙂
3. 11. 2007 v 6:43 #46658Stoupa
ÚčastníkTák a dem hodnotit…
DJs
San – Radiesto to vyjádřil přesně, zahrál standard… neskutečně mě potěšil s No In Between od Tally, to bych fakt nečekal… a lepší třešničku na závěr ve formě The Fall od Way Out West v mixu od Duranda (IMO asi jedinej jeho remix co je fakt dobrej) už nemoh dát 😛 7/10
Above & Beyond – extáze bez extáze… sice sem se nedočkal Good For Me, ale náhražky byly víc než skvělý… uplift jak má bejt, pár nezbytnejch vokálovek a hlavně Can’t Sleep, u který sem se málem roztek štěstím… 10/10
Ferry Corsten – tady už přituhlo… sice sem měl obavy, aby nesmažil hodinu electro a pak tam dal pár tranceovejch tracků, aby se neřeklo, ale zahrál krásně vyváženej setík… Fly Away v mixu od Cosmiků mě rozsekalo na kaši a při Out Of The Blue to se mnou nadšením málem švihlo… jenom škoda, že nezaznělo Who Will Find Me, ale to se do koncepce jeho setu ani nehodilo… 10/10
Vision Impossible – mno… tak trochu rozporuplný pocity… nebylo to špatný to ne, ale podle mě nejeli ani na půl plynu… když sem viděl, čeho sou schopný, tak tohle byla opravdu slabota… 5/10
Christopher Lawrence – řek sem si, že se od něj nechám překvapit, ale moc mě nepřekvapil… pár tracků bylo mazecoidních, ale celkově nic co by mě posadilo na pr*el. Já tech sice rád, ale ten Chrisův mě moc nevzal… 6/10
Scota sem bohužel neslyšel, v půl pátý sem měl dost -((
Ostatní
Zvuk – takhle si představuju zvuk na halovce!!! Hutně nabasovanej, ale ne přebasovanej, melodie sou slyšet atd. atd. Za zvuk veeelká pochvala 10/10
Světla – lasery zase jely na půl plynu… a je to škoda… jinak dobrý 8/10
Ostatní – k čemu tam byla ta voda? Kvůli pár pidivodotryskům? Podle mě docela zbytečný, když tam nebyla stěna… performance byly fajn, zvlášť fireshow se mi líbila… ale plamínky mi trochu chyběly… 7/10
Ostatní 2 – co se týče organizace, tak bez problémů, když teda nepočítám to, že sem se málem nedostal dovnitř, když mi čtečka odmítala akceptovat lupen… ceny tak nějak v normálu, zažil sem horší. Šatny naprosto v pohodě. Některý lidi si evidentně popletli akci, ale na to už sem si zvyk…
Celkově hooodně vyvedená akcička, pár mušek bylo, ale nic co by se nedalo zkousnout, takže UM big respect a díky za výbornou akcičku 😛 A já se z toho du vyspat 😀
P.S. mám asi půl hodiny záznamu v docela dobrý kvalitě (i zvuk), tak to během víkendu hodim na Youtube.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.