Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 4 – DOJMY z akce
- Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8. 11. 2007 v 12:08 #47848
Anonymní uživatel
Neaktivníshp: ale tak dyť je to party a ne nějakej koncert
8. 11. 2007 v 12:01 #47846SHP
Člen2 Hellman: Tak to asi na party přestanu chodit….s klapkama na uších to nebude ono….
8. 11. 2007 v 11:57 #47840Anonymní uživatel
Neaktivníjo ale i na šranc choděj čistý lidi..
podíl smažek v davu je prostě dycky nějakej a z mojí vlastní zkušenosti vyplývá, že ač ti olizujou uši, tak sou to jedni z těch ohleduplnějších na party8. 11. 2007 v 11:54 #47839SHP
Člen2 hellman: Slyšel jsem, že v Brně je něco takovýho…jmenuje se to Armagedon nebo tak nějak……
8. 11. 2007 v 11:35 #47823Anonymní uživatel
Neaktivníjá zase snim o party, kde bude sjetej každej :oD
8. 11. 2007 v 11:34 #47822SHP
Člen2 dance-girl: Jasně, to samozřejmě může. Ostatně i já když sem opilý, tak taky po nikom nelezu. Ale podle mě pod vlivem XTC bylo a myslím si, že to dokážu poznat…
8. 11. 2007 v 11:27 #47821dance-girl
ČlenAndrews: Souhlas.
SHP: Jak řiká Andrews, to, že se ty lidi takhle chovali, nemusí mít na svědomí extáze, to je spíš věcí povahy. Ale uznávám – kombinace hlouposti a XTC nikdy nepřinese nic dobrýho….
8. 11. 2007 v 11:20 #47818SHP
Člen2 Andrews: Tak podle mě díky neustálému olizování rtů byli. Každopádně byli pod vlivem drog a popravdě mám větší zkušenosti pouze s lidma pod vlivem alkoholu, THC a XTC. To, že se mi nelíbí pohled na ně je moje osobní pohoršení, to máš pravdu. To, že do mě někdo vráží a nedejbože mě olizuje, to je věc, která mě už hodně nasírá. Nedej bože, aby někdo takovej obtěžoval mojí partnerku. Já jsem taky kuřák a po celou dobu T4 jsem si jednou zapálil ve vyhrazené chodbě. Jinak když kouřím na parketu, tak se snažím v místech, kde je prostor, pro odklepání popelu a není tlačení. Když byl na ASOTu nával, tak sem nekouřil. Ostatně asi sám víš, že si takovéhle kouření ani neužiješ. Samozřejmě neříkám, že nejsem schopný ten zákaz kouření porušit, ale ani na SW, ani na T4 jsem to neudělal. A propos: Nemyslíš, že party, kde nikdo nebude kouřit a nebude sjetej nebo vožralej bude lepší?
2 Yaroukh: Může mi to být jedno, ale vadí mi, když mě se na party, kterou si xi užít dějou takovéto věci. Co se týče překvápka od UM, tak je pouze jisté, že bude. Nic oficiálního ti potvrdit nemůžu, ale spekuluje se od zakoupení licence na nejmenovanou party od ID&T. Možná open air, možná halovka……..
8. 11. 2007 v 11:07 #47816Anonymní uživatel
NeaktivníSHP: Jak víš, že ty lidi byli na kouli a že zrovna tohle ovlivnilo jejich chování? Přijde mi jenom absurdní, že ti vadí, když někdo narušuje tvoje soukromí nebo ti poskytuje pohled, který se tobě nelíbí, když přitom ty sám otravuješ kouřením život lidí okolo sebe. Já jsem taky kuřák, ale v tomhle teda uvažuju jinak.
8. 11. 2007 v 10:58 #47812Desire
ČlenVubec nejlepsi atmosfera ze vsech TM byla na TM3 pri Blank and Jones.. Cela hala skakala nebo mela ruce nahore a vsichni si to uzivali… Bylo to taky tim ze vzdycky jeden z nich si hral s mixakem a druhej se venoval davu… Byla radost na ne koukat jak si to uzivaj… Pro me asi nej zazitek co se tyce Transmission… Ty jejich build upy to byl mega kotel.. Skoda ze takova atmosfera neni vzdycky… 😉
8. 11. 2007 v 10:55 #47811yaroukh
ČlenSHP: Dokud si nepřitáhne tebe, tak ti to může bejt jedno, ne? 😀
Naproti tomu kouř (a skoro fekální smrad z trávy) jsem byl nucen „intenzivně prožíval“ 70% času strávenýho na TM4. A i o mně bylo típnuto cigáro.Hele nepsals někde něco o nějakym překvapení od UM?
8. 11. 2007 v 10:34 #47808Jissiette
ČlenLidi a teď se přiznejte … kdo nahrával Ferryho set? Musím ho míít 😐
8. 11. 2007 v 10:21 #47806SHP
Člen2 Andrews: To myslim samozřejmě naprosto vážně. Na několika parties byl, abych věděl, že někteří jedinci po užití XTC zrácejí schopnost racionálního uvážování. Třeba na T4 sem byl svědkem jak si nějaký sjetý hovado k sobě přitáhlo nějakou holku, co byla taky sjetá a chvíli jim trvalo, než zjistili, že k sobě nepatřej. Hnus, co to s lidma dělá. Mojí drahé polovičce se také velmi líbilo, když mi nějakej vocas třikrát olízl ucho……myslim, že si domyslíte proč.
Takže všichni, kdo do sebe házíte koule mi vyližte mojí řiť a vyhejbejte se mi :-!
8. 11. 2007 v 9:42 #47801Anonymní uživatel
NeaktivníSHP napsal(a):
——————————————————-
> Ani se mi nexe věřit, že někomu vadí kuřák a
> nevadí smažka co do sebe hází koule….To myslíš vážně? Kuřák o tebe na akci může típnout cigáro a kouř se taky nechce každému nedobrovolně vdechovat. Čím tě obtěžuje člověk na extázi?
8. 11. 2007 v 9:37 #47800SHP
ČlenAni se mi nexe věřit, že někomu vadí kuřák a nevadí smažka co do sebe hází koule….
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.