Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 4 – DOJMY z akce
- Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8. 11. 2007 v 8:17 #47791
Star_Guitar
Členbaví :oP
8. 11. 2007 v 8:14 #47790splitboyhead
Členhele lidi baví vás rozebírat takový píčovivny? Akce je už dávno pryč..haha:_)
8. 11. 2007 v 8:09 #47788Star_Guitar
ČlenFox Mulder: tak to je opravdu fikce, úplná Akta X 😀
8. 11. 2007 v 0:14 #47760Fox Mulder
Člen2 yaroukh:
Jo tys myslel steroiďáky, tak to jo.. 😉 No bylo jich taky poměrně hodně, ale nezdálo se mi, že by jich bylo víc, než je běžný…„..Hmhm… Mně tyhle lidi nevaděj – dokud se mi bude líbit to, co slyšim, budu za takový lidi možná dokonce rád, ptž 1) mi tu akci vlastně zaplatěj (protože naplněj) a 2) na place na to svoje čumění spotřebujou míň místa. 😀
(Ale chápu, že tě ty okolo stojící zombies můžou znervózňovat. :o)..“No mě právě vaděj, že pak tu party kazej, když tam neni vůbec žádná atmosféra.. Světla svítí, lasery září, zvuk hraje, DJ se snaží, ale prostě to neni ono. :-/ Party je prostě hodně o lidech, o tý atmosféře, atd..
Samozřejmě, je hlavní že tam ty lidi jsou a že tu party zaplatěj, ale radši bych aby při klidně stejnym počtu lidí tam bylo vyšší procento těch, které to opravdu zajímá a umí si to užít. 😉 V ideálnim případě samozřejmě víc lidí a všichni z nich lidi jako my. :-PB-] Ale to je jen snová představa.. :´-(;-)7. 11. 2007 v 23:38 #47749P@lči
ČlenTRANSMISSION 4 @ PRAHA (Sazka aréna) 02-11-07
<a href=http://fotos.cz/ukaz-galerii-940-str1-transmission-4.html
7. 11. 2007 v 23:34 #47747yaroukh
ČlenFox Mulder napsal(a):
——————————————————-
> A proč vlastně mluvíš o „bobulácích“? Máš tim na
> mysli uživatele extáze? Ti jsou přece velmi
> vnímaví a energičtí.. Zajeď se podívat do Německa
> nebo Holandska, kde je „bobuláků“ vic než u nás, a
> uvidíš jaká je tam atmosféra! Taková u nás zdaleka
> neni.. 😉Jo, možná zajedu, nicméně „bobule“ (nebo taky „bobky“) se řiká i přípravkům podporujícím svalový růst; takže já myslel tyhle bobuláky. 😛
> Problém tu byl v lidech neznalích trancu a jejich
> nezájmu užívat si party. Přišli tam.. ..no vlastně
> ani nevim.. Proč tam vlastně přišli když ne za
> hudbou ani drogama? Zúčastnit se, aby mohli
> vyprávět o 12 laserech? Byla reklama příliš silná,
> že přišli i ti, co je taková zábava vůbec
> nezajímá? Přišla nová generace? Nebo je lákala
> samotná Sazka Arena? Nevím…Hmhm… Mně tyhle lidi nevaděj – dokud se mi bude líbit to, co slyšim, budu za takový lidi možná dokonce rád, ptž 1) mi tu akci vlastně zaplatěj (protože naplněj) a 2) na place na to svoje čumění spotřebujou míň místa. 😀
(Ale chápu, že tě ty okolo stojící zombies můžou znervózňovat. :o)7. 11. 2007 v 23:30 #47744Sq4Raa
ČlenMyslím, že to mělo být ve smyslu těch anabolických krasavců, Foxi 😉
7. 11. 2007 v 23:21 #47742Fox Mulder
ČlenSouhlasim s děvčaty (Winnie & Star_Guitar) ohledně těch lidí.. Hlavně slečna Kytarka to přesně vystihla! 😉
yaroukh napsal(a):
——————————————————-
> Ne že bych se chtěl přít, ale podle čeho tyhle
> soudy? Snad to nebude tak zlý… (Tolik bobuláků
> tam přece nebylo.) Nebo to odhadujete nějak podle
> oblečení?Podle čeho soudy? Podle chování lidí na muziku..
A proč vlastně mluvíš o „bobulácích“? Máš tim na mysli uživatele extáze? Ti jsou přece velmi vnímaví a energičtí.. Zajeď se podívat do Německa nebo Holandska, kde je „bobuláků“ vic než u nás, a uvidíš jaká je tam atmosféra! Taková u nás zdaleka neni.. 😉
Problém tu byl v lidech neznalích trancu a jejich nezájmu užívat si party. Přišli tam.. ..no vlastně ani nevim.. Proč tam vlastně přišli když ne za hudbou ani drogama? Zúčastnit se, aby mohli vyprávět o 12 laserech? Byla reklama příliš silná, že přišli i ti, co je taková zábava vůbec nezajímá? Přišla nová generace? Nebo je lákala samotná Sazka Arena? Nevím…
7. 11. 2007 v 22:59 #47738yaroukh
ČlenStar_Guitar napsal(a):
——————————————————-
> yaroukh:
> No já teda nevím, mně i na Transmission 1 nebo na
> tý minulý přišlo, že se lidi bavili víc než teď…
> 😐Jsem trochu opatrnej, když dojde na takový to „už to neni co to bejvalo“, to je všechno. :o)
TM1 neposoudim, TM2 bylo moje „poprvé“. (Byť trance hltám už dobrejch 10 járů.)Možná lidem jenom nesedl výběr DJs resp. tracků. To je i můj případ. TM2 mi sedla mnohem víc. (Navíc jsem byl už odpoledne hrubě ospalej.)
A možná se jenom tak utěšuju… 😀> Kruci, třetí Transmission, to byl aspoň kotel…A
> poslední dobou? Na SW lidi jásali, když baGuetta
> zahrál RHCHPA byl to určitě jásot? 😀 Já jsem polovinu jeho performance prohulákal, ale ty věci by si David za rámeček nedal. 😀
Bál jsem se, že Guetta přiveze disco, a on „nezklamal“. :-/> na PvD to už bylo taky takový
> studený, pařilo se na Anthem, a teď už škoda
> mluvit, v pátek byla v kotli zima jak v ruským
> filmu.. Upřímně řečeno, co se týká atmosféry, s
> halovkama to jde vážně trochu do kopru.7. 11. 2007 v 22:41 #47733Star_Guitar
Členyaroukh:
No já teda nevím, mně i na Transmission 1 nebo na tý minulý přišlo, že se lidi bavili víc než teď… 😐
Kruci, třetí Transmission, to byl aspoň kotel…A poslední dobou? Na SW lidi jásali, když baGuetta zahrál RHCHP, na PvD to už bylo taky takový studený, pařilo se na Anthem, a teď už škoda mluvit, v pátek byla v kotli zima jak v ruským filmu.. Upřímně řečeno, co se týká atmosféry, s halovkama to jde vážně trochu do kopru.7. 11. 2007 v 22:24 #47728yaroukh
ČlenNj, jenom se ptám.
(Mně teda přišlo, že lidi nějak „nestartujou“, ale vysvětlění mě napadalo víc; navíc to byla teprve 4. akce, na který jsem byl.)BTW někdo (nick SHP?) tu zmiňoval, že snad UM chystá nějaký „překvapení“… Maj nějakej hint někde na webu? Ví se aspoň, kdy by se to něco mělo konat?
7. 11. 2007 v 22:11 #47722Sq4Raa
ČlenPodle atmosféry 😉 . Ale myslím, že tohle tu řešíme po každé halovce. I když nutno říci, že tentokrát to bylo zřejmě ještě horší…
7. 11. 2007 v 22:09 #47720yaroukh
Člen> musím těžce souhlasit s Gytárkou, že polovina, ne-li dvě třetiny návštěvníků Arény nevěděli, kerá bije a těšili
> se dom, až si pustí komerční rádiaNe že bych se chtěl přít, ale podle čeho tyhle soudy? Snad to nebude tak zlý… (Tolik bobuláků tam přece nebylo.) Nebo to odhadujete nějak podle oblečení?
7. 11. 2007 v 19:56 #47694Last
ÚčastníkWinnie: Hezky řečeno 🙂
BTW: Já jsem ve 25. řadě 18. zprava:-D
7. 11. 2007 v 19:51 #47693Winnie
ČlenOmyl, Vyrysku. :-! Nemám nejhezčí fotky,ale fotím nejhezčí lidi. Páč fotím hodně svý přátele, tzn. vás všechny. Moc jsem tenhle thread nečetla, jako asi nečtu nic, ale musím těžce souhlasit s Gytárkou, že polovina, ne-li dvě třetiny návštěvníků Arény nevěděli, kerá bije a těšili se dom, až si pustí komerční rádia.
A kdo se nenašel na společný fotce, určitě se najde třeba tady…:oD:oD
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.