TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 – DOJMY z akce

• Toto téma obsahuje celkem 453 odpovědí. Do diskuze (119 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Karel a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 455)
  • Autor

TIGI: ty jsi vážně řízek…hahahaha. Ano, kuřáci(i my příležitostní) jsme zkrátka nemocní. Přece nás tam nemůžou nechat jentak zkolabovat na nedostatek nikotinu…Csss. Jinak před lety na Moby to byla větší rychta. Bary na place neexistovaly, takže pro pití si musel ven do foyé, kde sis ho musel vypít a o kouření nemluvě…

andre
    Člen

anketa s účastníky TM je tady: http://www.poslouchej.net/5990-Velka-anketa-z-Transmission.html
    tohle je namátkový vzorek, ale hádal bych, že tak min.80% tam byla jen proto, aby tam byla, ptže někde viděli,že se něco velkého (a „in“?) má konat….

honzátos
    Člen

To Sickboy : dík za pozdrav.
    To Alexx : dík za foto.
    Jinak teď tak přemejšlim nad každou TM a musim opravdu říct, že tam byla v kotli atmosféra opravdu na bodě mrazu, bylo mi pak až trapně když jsem skákal a měl ruce nahoře a stovky lidí kolem mě = mrtvolky.X[] . Takhle to teda nebylo ani na jedné z předchozích.

Kamil
    Člen

Další report na nubreed.cz.

komodo
    Člen

2 Sickboy : No ja jsem tady jeste nepsal, nejak jsem nemel co, ale dik za pozdrav, docela jsi me prakvapil, myslel jsem ze do me stoucha nejaka SBS 😀
    Jinak kdyz uz jsem u toho tak akce jako takova super, az na nektery llidi, ale to bude cim dal tim horsi.
    Tak zpozdeny report 🙂 a neckejte cisilka
    San : docela v pohode na zacatek
    Holka Zpivajici: Pro me totalni nuda, cekal jsem vic, neco jako jsem videl na DVD ArminOlny nebo tak.
    A&B: Jak jiz bylo receno, zacatek nic moc pak to bylo super a konecne jsem si mohl zaskakat.
    Ferry: Nemam co dodat, pro me jeden z nej setu na TM. Zaradil jsem si neskurtecne.
    Mr. Lawrence : Tak nejak jak jsem po Creamfields a Energy cekal nic moc pro me, jedine co me zaujalo byl Platinum od Nenes & Pascal, jinak nic.
    Mr. Scot : Na toho jsem puvodne ani nechtel byt, ale nakonec jsem paril az do konce, takze do pulky Advanced a jsem rad ze jsem zustal. Chapu ze to nebylo to co vetsina ocekavala ale me se to libilo .

Tak asi tolik,a samozrejme zdravim vsechny trance.cz parmeny a parmenky co jsem tam potkal.
    A jeste jednou chvalim fotoreport od winnie.

P.S. Alexxi diky moc za foto.

P.S.2: Sorry za Ferryho, uz je pozdni hodina a clovek ma v tom chaos 🙂
    Jinak kdyz mam porovnavat nej sety na TM tak porad zustava na prvnim miste Markus na TM2, a delejte si co chcete 🙂 hlavne SHP ktery Markuse nemuze, ze jo :_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Sickoboy: hlavně mně? :-O tak to děkuji, taky zdravím 🙂 jsme se bohužel potkali jen tak chvilkově, snad příště pokecáme víc 😉 (to samé platí i pro pekelníka Hellmana)
    pak když jsem na tebe narazil podruhý, tak si mi přišel nějakej zmatenej 🙂 si tam nějak pobíhal, asi si někoho hledal mi přišlo

dukelak
    Člen

kuřecí, krůtí :´-)):-P:-P

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dost dohadů, pořádný prsa to byly, to zaprvý, a zadruhý znám i jiný supr prsa :´-))

a jonstonka fakt vypadá zvláštně

Raduška
    Člen

hehé, vypadá jak tele :o))

SHP: díky že ses mě zastal!

SHP
    Člen

Teda Andrewsi, trochu taktu….

Raduška
    Člen

Andrew: pardon? :-!

Když se pořádně podíváte na zdejší Hellmanův podpis, tak je vše jasné… :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Raduška napsal(a):
    ——————————————————-
    > …pořádný prsa :o))…

Diskutabilní X[]

Raduška
    Člen

SHP: nene,to byla moje ségra, já sem ta, co si z celýho večera pamatuje kulový :oD :oD :oD

Hellman: hlavně že máš výraz, jako by sis poprvý v životě šáhnul na pořádný prsa :o))

… ale děcka, fotky libový…

eldee
    Člen

2 Burda: Vincent De Moor – Fly Away (Cosmic Gate remix)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.