TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 4 se ruší – v ten den jsou UNDERWORLD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 72)
  • Autor
    boroofca
    Člen

No kdyz myslite, ze TM4 bude 😉 boruvka ma vzdycky zarucene informace …. ale uvidite sami, zatim se tu donekonecna sami presvedcujte, ze verite ze TM4 bude v radny termin, ja tvrdim, ze nikoliv….we will see where the truth is…

Leosh
    Člen

Fox Mulder: já myslim, že i kdyby okolo toho věděli bůhvíco, tak dřív jak po sensation s tim nevylezou…B-]

Fox Mulder
    Člen

2 majklhauske: To asi je, ale přece jen.. 🙂 Nebo to tu možná nechávaj žít dál podle rčení „negativní reklama je také reklama“. 😉

já myslím že nějaká diskuze ne trance.cz je každemu ukradená..;)

Fox Mulder
    Člen

Zajímavý je, že se k tomu ještě nevyjádřili UM.. Že to nevyvrátili.. Těžko říct proč.. Jestli to tady nečtou, nebo to nepovažujou za důležitý a je jim tahle diskuze ukradená, nebo o tom uvažujou to zrušit a neví co v tuto chvíli říct.. 😐

Já jinak taky věřim, že je to jen fáma a že se to normálně konat bude. 😉

nexus666
    Člen

AC2 se přece rušil kvůli hip hopovejm festaakum :oD

M.I.K
    Člen

no pozor…na podzim se opět chystá Electronics Beats a má tam bejt hvězda podobného formátu jako jsou Prodigy… i když ale nechápu proč by to měli rušit kvuli takovýhle akci,ktrá s trancem nemá nic společného :-!…stejné jako AC2 vs. Cosmic….zatím to ale neřeším,věřím že TM4 bude 😛

na pekáč s nima :_)
    mě by zajímalo, kde tuhle „zaručenou informaci“ borůvka vytáhl 😐

A co je to tady za ptáky všude kolem? Kachny, kachny, kachny, kachny.

Hlavicka: no a? vadí ti to snad? :_)

Hlavicka
    Člen

urorkinator: vtipnej jak batoh %-)

…AC-CE se ruší, lístek na AC-CE můžete vyměnit za lístek na bezva party v kravíně u Prahy s DJs: Michal David feat.Péťa Kottwald…lístek je v hodnotě 100Kč českých… B-] …zbylých 570,- kč vám nebude vyplaceno zpět, jelikož peníze budou vynaloženy na vyhnání krav z kravína….stejná kachna jako že se TM4 ruší

docela pro smich:oD

Sq4Raa
    Člen

Škváro stačí :oD

bože…. :oD

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 72)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.