TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse TRANSMISSION 4 – TRAILER Techno.cz TV

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 65)
  • Autor
    prochi
    Člen

tedka jsem to zkouknul a musim uznat že je to výborné video,líbily se mi moc rozhovory,měly šťávu a nebyly plné klasických otázek…….musím uznat že změna moderátora rozhodně pomohla(nic proti tobe skybeame,ale některé rozhovory uváděly některé dje do rozpaků(viz asot 300) :´-)) ……skvělý záběry a celkově to považuju asi za zatím nejlepší video od techno TV……jen tak dál

Anonymní uživatel
    Neaktivní

škoda že tam není ten původní zvuk no…ale i tak dobrý videjko 😉

delicate.s
    Člen

Podle mě super video.. :-O .. jako vždy… A díky Dane že tam jsem…. :oD

leqtrik
    Člen

chvalim video..luxus..lepsi jak cela akce:-D

dukelak
    Člen

ja to nemyslim zle, ale třeba by s tou hudbou někdo (odsud téměř kdokoliv) mohl poradit 🙂
    jinak výtečný vodeiko na památku 😛

bohuzel sem to vcera nevydrzel-(( ae je to skvely…moooc krasny videjko;-) dikes dan

hoky
    Člen

taxem to zkoukl a fakt dobrá práce, ten rozhovor o kabelech s Lawrencem mě fakt rozesmál:oD

andre
    Člen

respect to dan 😉

K1aptcha
    Člen

jo jo na to že to video je pro nás zadarmo, tak je úžasný 😉

SHP
    Člen

2 Dan: Tak je jasný, že za stvořením takového videa stojí spousta úsilí a práce, o který nemáme ani ponětí. Tvoje práce se mi lbíb, jen tak dál 😉

No a s tim, že tam není rozhovor s panem Zenkerem se holt budu muset smířit 😉

to SHP: chybí však on dorazí neboj 😀

Měli jsme domluvený jen tyto pány toď vše. A to ještě Christopher byl spíš doplněk

to all: Strašně rád bych udělal video který by se líbilo všem. Ale prosím vy pochopte i do budoucna dělám to jako reportáž, která má přinést celkový pohled na akci. Divili by jste se kolik práce mimo střihu a postprodukce ještě dělám s videem. Od shánění a domlouvání audia s produkcí či prosby a dohody ohledně Vision Impossible projekce a dalších věcí. A až pak přijde na řadu několika denní střih a postprodukce videa.
    Jsem rád za každou kritiku, ale nejsem schopen dělat videa na přání. Dělám videa podle sebe jak se to zdá mě. A pokud se někomu nezdají tracky nebo chybí živá hudba mrzí mě to, ale nejsem všemohoucí a občas se živá hudba nedá dát protože tam je víc rušivých elementů než by to chtělo. A co se týče tracků taky nejsem sběrna s počítačem a databazí všech tracků.
    Jsem filmař né hudebník…

díky.

SHP
    Člen

2 Dan: Ale tady nikomu nechybí rozhovor se Sanem :´-))

to all:

s hudbou je to tak, ze vsechny ty tracky tam skutecne zazneli, problem je v tom ze obcas v jinych rmx. Rozhovor se Sanem nebyl domluven.

dukelak
    Člen

chybí Scot a nějakej rádce, co by vybíral hudbu k jednotlivejm djz

M.i.k.e
    Člen

tak video tradičně hodně dobrý…jen bych uvítal origoš zvuk (pakliže je to proveditelný) a čekal sem,že tam bude i Scot:-/

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 65)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.