TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Playlisty, Tracklisty Transmission 4

• Toto téma obsahuje celkem 62 odpovědí. Do diskuze (33 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel TIGI a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 63)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

celkem by mě zajímal ještě jeden track u ferryho,ale asi to bude jedno z těch posledních IDs:-/

M.i.k.e
    Člen

docela by mě zajímal ten mix Prison Break,jelikož to byla brutální rozsekávka…

TIGI
    Člen

Marek2:Doplneno
    DanYjel: Doplneno
    Binary: Po fly to colors byl horizon… tak jsem to soupnul hned za to tam bylo jedine volne ID po fly to colors

Binary
    Člen

a Ferry hrál i Randy Boyer & Eric Tadla – Stemcell (Original Mix) , bylo to tušim hned po Fly To Colors…

DanYjel
    Člen

jenom ferry ještě 100% zahrál jeho into the dark B-] mám pocit, že před fly away…

Marek2
    Člen

Tak já taky přispěju:-)Druhá věc co hrál Ferry je toto Soliquid – Music Is For Rich People“ [Mat Zo Remix]:-P
    A Lawrence hrál určo Mark Norman-Blikken Machine hned po Platinum……

TIGI
    Člen

Binary: Pridano
    Paya:Taktez pridano

Paya
    Člen

takže

– San hrál jako první track jeden z nových singlů se zpěvem Jan Johnston, ovšem název zatím ID ;o)
    – zhruba v polovině setu zahrál totálně fantastické San feat. Olivia Lewis – Déja Vu
    – to I Feel Wonderful imho Cosmici jen předělali, toto byl originál, tj. Freefall feat. Jan Johnston – Skydive (I Feel Wonderful)
    – Jan zpívala naživo kromě Skydive a Flesh také nový singl San feat. Jan Johnston – Perfect Dream
    – A&B respect, stejně tak u Ferryho bez jakýchkoliv připomínek, bezva práce!
    – u těch Vision Impossible jen minidetaily, viz níže
    – Lawrence wow, super práce!
    – u Scota, ten Resound imho nebyl čistej original, napsal jsem si Sean Tyas Remix
    – mno a pro mě šok večera – Scot určitě zahrál Prison Break (nechápal jsem – dost předělaná verze, ale ten vokál tam byl, a to hned dvakrát)
    – a pak bych málem zapomněl, u Scota tam byl taky Daft Punk – Harder, Better, Faster, Stronger

Vision Impossible Live @ Sazka Arena Prague 02-11-2007
    01. The Killers – Mr. Brightside (Jacques Lu Cont’s Thin White Duke Club Mix)
    02. Ronski Speed – The Space We Are (John O’Callaghan Remix)
    03. Alex M.O.R.P.H. vs. Rank 1 – Life Less Ordinary
    04. Joey V – Chopperchunk (Mark Sherry’s 2007 Outburst Remix)
    05. Randy Katana – Play It Louder (Dave202 Remix)
    06. ID
    07. Aalto – Five
    08. Dallas Superstars – Higher

Binary
    Člen

uatafak: Shadow’s Movement bylo v Original Mixu, jinej remix k tomu nevyšel. Ono to bylo dost přebasovaný, takže to znělo jinak, než když si to pustíš doma. 😉

Ještě ad Lawrence: určo bylo John ’00‘ Fleming vs. Astrix – 3rd Time Lucky 🙂

Newman
    Člen

edit: Tak nic, on to hrál Ferry X[]

TIGI
    Člen

Binary: Opraveno
    eldee: Pridano
    Stoupa: Pridano
    Armada: Mas pravdu taky jsem to slysel le zapomel jsem si to napsat a uplne jsem na to zapomel.
    Sickboy: Pridano
    Sonique: Pridano
    kreeki: Urcite to byl origos mix
    K1aptcha: Doplneno
    Sickboy: Souhlas a prvni track doplnen 🙂

uatafak
    Člen

Ten Micheal Cassete – Shadow´s Movement co hrali A&B, nevite co je to za mix? Tam me ten song uplne rozrezal, nicmene domu jsem si „sehnal“ original mix a ten mi neprijde jako takova jizda, i kdyz mu treba zrychlim bpm…

Sickboy
    Člen

A Life Less Ordinary byl MORPHův (Original) Mix.

A ten Fobis v Lawrencově setu byl prvním trackem.

K1aptcha
    Člen

Play It Louder byl u VJs v Dave 202 Remixu, pěkně šlapavej hardtrance 😛
    jo a jinak bych prosil o změnu u Scota, zmýlil jsem se, má to tam být takhle: N/A.Fatboy Slim – Right Here, Right Now (Thunder Project & Key Bootleg)

kreeki
    Člen

Mam pocit že VJ’s hráli Lifeless Ordinary v Rafael Fröst Remixu B-] ale ještě mi to pls někdo potvrďte 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 63)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.