TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 1,422)
  • Autor
    prochi
    Člen

no nic pěkně se tam mějte,užijte si tu párty…..škoda jen,že tam s Váma být nemůžu,ale co už,budoucnost je dulezitejsi nez sebelepší párty….

K1aptcha
    Člen

Liberec při poslechu Shine On (Aly & Fila Remix) sm15 a dalších Alíčích pecek už také razí sm3 tak ať se pařba vydaří!

Stoupa
    Účastník

A já taky, doufám, že si to všichni pořádně užijem a žádný nekalý živly nám to nezkazí sm3

Last
    Účastník

Ladies and gentlemen, suit up, já vyrážím ;o)

eldee
    Člen

prave vyrazi i grupa od Kolina…..see you theresm11

kameja
    Člen

souhlas,drogy to je hnuj

Stoupa
    Účastník

Eště že mám pivečka doma a nemusim nikam do hospy he he sm0

hectic
    Člen

Taky si skocime dat nejaky pivecko nekam pred zacatkem abych se hodil do skakaci nalady, protoze drogy sm18

kameja
    Člen

nj to uz by byl druhej nebo treti:D

Lucyla
    Člen

Mohli bysme dát nějaký menší neoiciální srázek na Trans, koukám, že by se nám tam sešlo docela dost 😀
    Už teď se moc těším, posledních pár dní se netěším na nic jiného.. juuuhůůůůůů sm15

kameja
    Člen

z bytu jdu tak asi tak kolem osme

honzátos
    Člen

Tak já jdu z domu za necelé 3 hodiny a už jsem fakt netrpělivějsm2, ještě si dam před akcí někde poblíž areny pivkosm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Freezer pomalu vyráží ale jeho hlavní stanoviště bude asi na tribunách, protože je opět dost nastydlí…

K1aptcha
    Člen

[quote Czech smejd][quote Star_Guitar]... [b]Oneslikers pres. Exaya - Nothing for You[/b], to jsem tenkrát málem zůstala viset u stropu [/quote]
    Copak Nothing for You, ale Oneslikers - Almanac sm4

http://previews.trackitdown.net/preview/240955/preview_oneslikers-almanac-waterworld.mp3%5B/quote%5D

Almanac je sice super, ale hráli ho vůbec někdy (resp. hrál ho vůbec někdy někdo sm15)?

jinak osobně se taky nejvíc těším na energický uplifting v tomhle stylu sm3

nexxie
    Člen

dvacet ohnu.. pres 100 m2 obrazovek.. to bude masakr 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.