TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Nevim
    Účastník

sm2TRANCE ENERGY 2008 @ JAARBEURS UTRECHT. Ferry Corsten plays „System F – Out of the Blue (Full On Ferry Violin Edit)“.
    tohel jestli zahraje tak tam asi umru radosti sm11 (ten Nevim je ale prastenej sm0) (bude to ve zpravach sm0 a v blesku bude ze jsem se ufetoval nebo ze me dostalo ecko sm15

Nevim
    Účastník

[quote prochi]nevim:odkud jsi?skousel ses divat jestli ti ten vlak nezastavuje v libni?většina obyčejnych rychlíků tam zastavuje....[/quote]

on to prave zarizuje kasmo a rikal ze pojedme z hlavasu a tedka me polslal email ze muzem jet z Libne ale z hlavasu to jede v 5 – 49 ( ten v Libni nezastavuje kdby jo tak by to bylo super) a jsem doma 9 40 (btw jsem z vysociny Bystrice nad pernstejnem :)) a z Libne to jede v 5 18 a doma jsem taky 9-40 takze to vyjde na stejno otazka co je lepsi abych byl na Alikach o chvili dil
    jak je to daleko z Areny do Libne (tak casove za jak dlouho se tam dostanu)?

seven
    Účastník

[quote Euphon1c]ja mam takovy tuchy ze ferry zahraje Out of blue 2008 violin edit[/quote]

Taky ji od něj očekávám, out of blue je prostě sekec. sm5

TRANCE ENERGY 2008 @ JAARBEURS UTRECHT. Ferry Corsten plays „System F – Out of the Blue (Full On Ferry Violin Edit)“.

nexxie
    Člen

myslim ze markus by mohl zahrat the new world 😀

prochi
    Člen

nevim:odkud jsi?skousel ses divat jestli ti ten vlak nezastavuje v libni?většina obyčejnych rychlíků tam zastavuje….

Dexx
    Člen

Finally ready to go! sm3
    [img]http://img151.imageshack.us/img151/416/msoq0.jpg[/img]

Euphon1c
    Člen

ja mam takovy tuchy ze ferry zahraje Out of blue 2008 violin edit

Nevim
    Účastník

sory jsme to ale tatar ja budu muset jit v 5 00 jsem omlouvam jsem to spatne napsal vlak me jede 5 49

tracidek
    Člen

2 Nevim: Aly & Fila začínají ve 4:15,takže to už bude asi sedět ve vlaku

Nevim
    Účastník

[quote tracidek]2 Nevim: no pokud musíš ve 4:00 vyjít z areny,tak tě Alíci teda moc nenakostičkujousm17[/quote] to ne ale doufam ze to treba daj v 1. pul hodine (pochybuji) sm9

tracidek
    Člen

2 Nevim: no pokud musíš ve 4:00 vyjít z areny,tak tě Alíci teda moc nenakostičkujousm17

Nevim
    Účastník

tak ja chci od Ferryho – Kyoto to je srdcovka paraaaada ale to asi nezahraje sm19 a od Aliku bych rad Majera – Velvet Sun (Aly & Fila remix). to budu na kostitcky sm0 kdyz to daj 🙂 ale uz v 4 00 budu musit jit z areny na vlak coz me dost stve na sm8 takze Aliky nestihnu cely sm8

eldee
    Člen

Muff: kamo ja doufam a pevne v to verim, ze domu nebudu schopen odejit po svejch….sm11

tracidek
    Člen

2 Star_Guitar: to já bych se prozměnu bez Back to you obešel….ale tak na párty mě třeba strhne,uvidímsm3

Muff
    Člen

Kdyz to tak ctu tak to budou potom pekne jatka sm15 kazdeho to tam bude krajet, sekat a buh vi co jeste sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.