TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 1,422)
  • Autor

No, ehm, co jsem tak koukala, tak i někde v Mexiku už hráli spolu, proč by tedy nemohli přijet oba dva? já v to věřím sm3
    A jak říká OndraB, Fila sám prohlásil, že budou více vystupovat spolu, tak je to víc než nadějné. Snad je uvidíme konečně spolu.

Nicméně co se týče tracků, pánové a dámy, já hlavně doufám v [b]Back To You[/b], to mě naživo rozseká, rozválcuje, rozkrájí na nudličky a odveze přímo na jednotku intenzivní péče, kde strávím tolik času, kolik doktorům jen může zabrat, než najdou a přišijou nové nohy sm2

tracidek
    Člen

seznam tracků co bych rád slyšel od Ferryho by byl asi hodně dlouhý a možná tak akorát na dvě hodinysm16….Takže bych to zkrátil,že cokoliv Ferry ze své produkce zahraje,tak mě tím moc potěšísm2….ale Aly & Fila by mohli hodit Dust & Heatcliff – Eastern dawn a taky Abbott & Chambers – Where are you (Onova dub mix)….projížděl jsem si jejich tracklisty z Future sound of Egypt a kluci to hrajísm5

ondrab
    Člen

no on hrava vetsinou jen Fila, pac Aly nedostava viza ci co…ale rikal Fila, ze ted chcou hrat vic spolu dohromady…tak trebas v sobotu dojedou oba

Amigo
    Člen

[quote SHP]Hele víte vůbec, že vždycky hraje jenom jeden?[/quote]

vzdycky ne-e sm18

Anonymní uživatel
    Host

Já bych rád slyšel od Ferryho Made of love 🙂

Nevim
    Účastník

[quote milan]Pokud uslyším v sobotu Sunny Lax - Mique, tak za sebe neručímsm[/quote]
    tak to jsme dva (mozna nas je vic) sm0
    beru i origos i remix od Static beru mozna jeste vic 🙂

milan
    Člen

Pokud uslyším v sobotu Sunny Lax – Mique, tak za sebe neručímsm2..Od Ferryho čekám System F a Gouryellu..já vím, že už je to ohraný a hraje to všude, ale toto prostě chci slyšet…

Newman
    Člen

[quote SHP]Hele víte vůbec, že vždycky hraje jenom jeden?[/quote]

Není tomu tak pořád sm4 Oba hráli na ASOT 350 v Belgii a pokud vím, tak v posledních týdnech hráli za mořem spolu…

Dexx
    Člen

To jsou teda pěkní kkti. To je jako by pod názvem Eva a Vašek vystupoval taky vždy jen jeden. To by se důchodcum asi nelibilo. sm15

SHP
    Člen

Hele víte vůbec, že vždycky hraje jenom jeden?

Amigo
    Člen

Egypt duo style ! taky taky sm5sm5sm5

Partygirl
    Člen

tak to ja tam du hlavne kuli alovi a filovi sm5

Amoondre
    Člen

[quote Kalandra]Už jste četli ten line up? Docela blbě to poskládali. Asi tam chtěji lidi udržet až do konce když Aly & Filu dali jako poslední.[/quote]Uhel pohledu, me treba Aly&Fila vubec nezajima, takze muzu jit dom driv 🙂

Kalandra
    Člen

Už jste četli ten line up? Docela blbě to poskládali. Asi tam chtěji lidi udržet až do konce když Aly & Filu dali jako poslední.

Partygirl
    Člen

SHP: myslis,jo? no ja nevim ja bych se ho radsi zeptala sm15 jeste pak kuli krouzku na tvym p.. dostanu kosem sm15 az tak,jo? ses nakej vybavenej clovece sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.