TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Rank1 live @ Trance Xplosion Poland

Mr.Boli to
    Člen

No a ještě k tomu live, tak to abys šel nakupovat sm3

FUGAZ
    Člen

[quote TranceKeeper]Jednoho krásnýho dne jsem slíbil mojí přítelkyni že až zazní na akci Such is life, tak jí požádám o ruku, taková je to pro mne srdcovka sm5, myslíte tedy že je na čase kupovat prstýnek? sm4[/quote]

no tak toe pěkny sm3
    no já si myslím, že štěstí přeje připraveným, takže bych si ho aspon pro jistotu koupil (když už jsem to jednou slíbil, tak abych pak nevypadal jako °…° sm15)… no každopádně Vám oboum přeju hodně štěstí a doufám, že to dobře dopadne sm4 sm0

Jednoho krásnýho dne jsem slíbil mojí přítelkyni že až zazní na akci Such is life, tak jí požádám o ruku, taková je to pro mne srdcovka sm5, myslíte tedy že je na čase kupovat prstýnek? sm4

Mr.Boli to
    Člen

No já sem hlavně zvědavej kolik dorazí lidí. Základní vstupenky se zatim nevyprodaly a na sazkaticket jich pořád nabízej dost. Kolik vůbec letos udělali kapacitu? 17500 jako na sensation nebo 15000? Tak aspon nebude taková tlačenice sm15

Euphon1c
    Člen

[quote Anonymní uživatel]Čusík..myslíte,že světelná (hlavně lasery) a vizuální show bude lepší,než na DYKA?Na Dykovi jsem byl trošku zklamanej..:-(!Spíš pořád řeším otázku,jestil jet,nebo nejet...ale myslím,že takový seznam DJ´s na jedné párty tady zase dlouuuuuho nebude..takže fakt dilema:-([/quote]

des tam za hudbou nebo cumet na svetla? jako jestli se rozhodujes podle toho jaky tam budou lasery tak nevim ale ja se rozhodne rozhoduju podle lineupu a sel bych tam i kdyby se hralo ve tme 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Čusík..myslíte,že světelná (hlavně lasery) a vizuální show bude lepší,než na DYKA?Na Dykovi jsem byl trošku zklamanej..:-(!Spíš pořád řeším otázku,jestil jet,nebo nejet…ale myslím,že takový seznam DJ´s na jedné párty tady zase dlouuuuuho nebude..takže fakt dilema:-(

Jaggi
    Člen

Může mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi normální vstupenkou a do sky boxu??? se všude furt oběvuje v inzerátech..dík

Flash2001
    Účastník

Za Such Is Life se budu klanět až k zemi, to je moje těžká srdcovka… A z toho videa mě mrazí pokaždý, když si to pouštím…

Stoupa
    Účastník

No to se chci vidět jak vydržim do šesti… ale co bych kvůli božskýmu upliftu neudělal 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj husina obrovská, nejlepší je jak najednou nakopne beat

Amigo
    Člen

[quote K1aptcha]jen škoda, že z toho videa moc neni poznat, zda hrajou fakt live nebo je to jen šméčko sm0[/quote]

Každopádně z toho jde husina jak sviň sm3sm5

K1aptcha
    Člen

jen škoda, že z toho videa moc neni poznat, zda hrajou fakt live nebo je to jen šméčko sm0

sheppi
    Člen

seven:
    Such Is Life LIVE? no nádhera sm2 , doufám že zahrají sm5

andre
    Člen

Gizmo: sm15 sm15 sm15 a co teprve zpocení trotli,co si sundají triko… a na jedné straně bude moc horko, na druhé moc zima… no hrůza… lepší zůstat doma sm15 sm15 sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.