TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 1,422)
  • Autor
    seven
    Účastník

aaaaaaaaaa už aby byla sobotaaaaaasm14sm14sm3

Rank 1 live 2001

Starf
    Člen

to skladal nejakej chytrak…. otocit to, tak by se imo nic nestalo 😡

Gizmo
    Člen

No tak nějak … nevim … možná měli vynechat jedno „velké jméno“ a doplnit někohona začátek a MP šoupnout na konec na dopaření takhle opravdu přijdu na max na konec Poljaka a budu šetřit síly …

Jinak dost slušná trefa

(03. 11. 2008 10:50)

[quote-0 UHAF]Já bych to videl asi takhle:

Michal Poliak

Giuseppe Ottaviani

Markus Schulz

Ferry Corsten

Aly&Fila

Rank 1[/quote-0]

zato zdroje jak tak koukám docela zklamali ne ???sm15

[quote-1 Hellman]rozhodně zajímavě poskládaný, jen mi nejde do hlavy techno trance na začátek a uplift na konec, kdy už tam budou jen smažky a těm se nikdo dvouminutovym breakdownem nezavděčí[/quote-1]

[quote-2=Housik]Uvidíme … je zbytečné hodnotit akci, která ještě neproběhla :-P[/quote-2]

Bude to špatná akce – zmatky u šaten, špatné pivo, většina DJs zahrála venku líp, světla průměr, zvuk na O2 slabší, přehnaně moc zpívánek, někdo dá Anthem(čímž celou akci totálně zničí), bude tam spousta Kenů a Barbies, zmažek, kuřáků … No prostě další důvod proc nechodit na halovky bo sou na nic a klub je klub sm15sm15

Jsem zvědavej kolik z toho, co sem napsal zazní už během víkendu sm15sm15

(pro ty co nepochopili o co běží doporučuji nějaký výkladový slovník a heslo nadsázka)

Housik
    Člen

Předpokládám, že tak jak je to poskládané, tak se bude i hrát – tj. že Ottaviani to hned nerozjede, ale přizpůsobí se době, kdy hraje. To samé ostatní DJ’s.
    R1 mě nepřekvapili, když hrají „live“, tak dávají vždy jen takové krátké vystoupení. Navíc každý track, co dají, má skoro 10 minut, takže toho moc nezašmrdlají a už se budou loučit.
    Uvidíme … je zbytečné hodnotit akci, která ještě neproběhla 😛

Anonymní uživatel
    Neaktivní

rozhodně zajímavě poskládaný, jen mi nejde do hlavy techno trance na začátek a uplift na konec, kdy už tam budou jen smažky a těm se nikdo dvouminutovym breakdownem nezavděčí

milan
    Člen

Tak snad stihnu aspoň ten vlak 6:40…btw mají v o2 aréně kafe?sm15….ale jak se říká, to nejlepší nakonec a tady to platí dvojnásob.

Partygirl
    Člen

ottaviani jen hodku? ach jo.. a alik s filikem az rano to bude jizdaaaaaaa sm15

Nevim
    Účastník

ty voleeeeeeeeeee ali az tak pozde a to jsem mel v planu jet v 5 40 z Prahy sm6 ty jo vubec nevim jak to poresim rad bych na ne zustal az do konec sm19

vyrys
    Člen

hoky: a kdo se nebude drzet bajkala, bude se drzet proti nam!sm15
    bajkal: osefuj nejakou hospu strycu!sm4

Nulda
    Účastník

prohodit Pepu s Markusem a byl bych spokojenej na 100%

hoky
    Člen

bajkal: budu se tě držetsm15sm4

tracidek
    Člen

tak line up poskládaný celkem solidně….nemusím být za každou cenu od začátku,tsk jsem spokojenýsm3….jediné co mě trochu mrzí,že Rank 1 se předvedou jen na takovou chviličkusm7

andre
    Člen

ups, trochu překvápko – z toho plyne pozdější příchod (nemusíme spěchat), ale i pozdější odchod (ty vlaky tam moc nesedí :((( )

Muff
    Člen

[quote Freezer]je to rozumně poskládaný, lépe to prostě nešlo...jsem spokojen, jinak ale nechybí tam tradiční vsuvka od těch Impossibláků?[/quote]

Jaka tradicni vsuvka od Impossiblaku ? Oni nevystupují pravidelne na TM, viz TM3, kde taky nehrali ale starali se o projekci a tomu tak bude i ted… urcite vytvorili pro tento event intra a opet nejakou projekci.

bajkal
    Člen

no alespon nemusim brzy z hospody a muzu si v klidu dat pivo sm15A dokonce se pak uz budu setrit.Aly a filou alespon budou davat podpisyyyyyysm16sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 226. až 240. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.