TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

jaggi: dovnitř tě s ničim takovym nepustí

Anonymní uživatel
    Neaktivní

myslím, že zakázáno, pokud se nic nezměnilo od minula…

Jaggi
    Člen

Ahoj všici… nechci vám tu rušit poměrně zábavnou debatu o line upu…. ale chtěl sem se zeptat, jak je to s pití při v stupu do O2 areny…. platí to, že sičlověk může sebou vzít 1,5l vody??? nebo zde je i toto zakázáno…..
    Díkys za odpověď

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nevim co furt řešíte vy nedočkavci, ideálně to stejně udělat nepůjde, ale jestli nejsou tupci, tak začne buď Poliak nebo Schulz a Alíky prsknou spíš někam ke konci

Penza
    Člen

Treba to udelaj jako na TM2 se Sanem sm3 ze by Poliak hral na zacatku i na konci. Poliak dokaze zahrat jak progressive tak i tech-trance, technno set…sm2 kdyz by hral hodinu na zacatku a minimalne hodinu na konci tak bych byl spokojenej, nechci k ranu poslouchat uplift sm17 Chce to aby to tam nekdo poradne k ranu rozjel sm5

milan
    Člen

Aly and Fila chci před, nebo po Ferry Corstenovi…Ale zase ne moc na začátku..pak budu spokojenejsm15

pokoko
    Člen

Ani ja nejedu….Vidim to na akessona a pak apo

Amigo
    Člen

[quote Partygirl]je mi to jedno hlavne at prijede Ala s Filou sm0[/quote]

souhlas…

sheppi
    Člen

trochu odbočím
    nejede tu někdo v sobotu GALÁNem do Práglu? jede to 13:43 od Přerova sm3

iamek
    Člen

Nakonec nepojedu. Vcera jsem prodal lupeny. Kvuli 30 min. Rank 1 Live se mi takovou streku nechce farat.

nexxie
    Člen

markus na zacatku bejt nemuze.. uz to pochopte..

harrycarry
    Člen

ježiši, zase se to opakuje…to už nevydržíte těch pár dní, kdy s zveřejní line up???sm15sm15sm15
    ne popravdě z tohodle nadupaný line upu je docela problém, koho dát na ten „návštěvnicky“ slabší začátek…ale já bych to typoval na Markuse nebo Poliak… na sensation taky domácí zástupce Burian hrál na začátku…. ale zase co hraje burák a poliak…. silně pochybuju že někdo z těch zbylých Djs půjde na začátek… vidim to fakt na tyhle 2
    no nechám se překvapitsm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

náhodou kdyby a&f na začátku a hráli tak, jak měli ve zvyku před dvěma lety v jejich radioshow, bylo by mi i trochu líto, že tam nejsem

Partygirl
    Člen

je mi to jedno hlavne at prijede Ala s Filou sm0

Stoupa
    Účastník

Alíky by dal na začátek jenom totální trouba… je fakt, že z tohohle line upu poskládat něco rozumnýho neni lehký, ale představa, že Alíci „frčej“ 132BPM je hodně fuj… seděli by mi spíš někam k ránu… viděl bych to asi takhle:

Markus Schulz
    Giuseppe Ottaviani
    Rank 1
    Ferry Corsten
    Aly & Fila
    Michal Poliak

Stejně tam du hlavně na Alíky sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 256. až 270. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.