TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 1,422)
  • Autor
    ondrab
    Člen

muff:ja vim, ze hral v retru 2 hodky…byl jsem tamsm4..ale tam byl jako hlavni dj…kdezto na velkych halovych akcich kde to je nadupany opravdu hraje jen hodku…vic ne…na trancexplosion v Polsku taky hral jen hodinku..a lineup tam byl nadupanej stejne jako tady…a stejne to tady bude i s Rank 1 jako v Polsku..tam taky napred hrali asi hodku, hodku a pul dj set a pak pul hodiny live…

Anonymní uživatel
    Host

Já bych to videl asi takhle:

Michal Poliak
    Aly&Fila
    Ferry Corsten
    Rank 1 live pul hodky
    Markus Schulz
    Giuseppe Ottaviani

Anonymní uživatel
    Host

Já bych to videl asi takhle:

Michal Poliak
    Giuseppe Ottaviani
    Markus Schulz
    Ferry Corsten
    Aly&Fila
    Rank 1

Amigo
    Člen

[quote Partygirl]at uz je sobota! sm5[/quote]

Nepřipomínej to ! taky se nemůžu dočkat sm2sm19

Partygirl
    Člen

at uz je sobota! sm5

Muff
    Člen

Nexxie: tak skutečne na Sensation White v Praze zahral Markus jeho New world singl.sm4 Ted sem si doposlouchal ten jeho set.

ondrab: ale treba na Smichoff Summer zahral pepik skoro 2h set tak si myslim ze tohle je spis o domluve. Rad bych si ho vychutnal alespon tu hodinu a pul.

ondrab
    Člen

nexxie:ja mam dojem ze na naturu hrali okolo hodky a pul vetsinou…trebas hodinu dvacet a tak..a pepik hral tusim jen 45 minut..ted si na to vzpominam…

nexxie
    Člen

ondrab : pokud se nepletu tak na nature one hrali dvouhodinovej set jen armin s paulem.. jako hlavni headlineri.. jinak ostatni djs hodku
    no uvidime .. kazdopadne zitra bysme se konecne meli dozvedet timetable

ondrab
    Člen

ten lineup vanilky je jediny logicky reseni tech dju co bookli…akorat Aly & FIla tam nepasujou no..ale tak myslim, ze budou hrat daleko pomaleji nez hrajou normalne…zadnejch 140, ale tak nekde kolem 132….

nexxie:pokud se nepletu tak Pepe hraje stejne jako Dyk pres ableton ne?..veskery melodie vybrnkava na klavesy a hraje z dvou notasu…a vetsinou hraje opravdu jen hodku…jako na Nature one nebo na trancexplosion…

Amigo
    Člen

[quote Czech smejd]Nemáte to jedno proboha ? Až to bude ofiko tak polovina lidí se taj z toho pos*** a druhá dostane orgasmickej záchvat doprovázanej hláškou: "Já sem vám to říkal !! " ... sm15 sm15[/quote]

sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15 tak to se povedlo

Anonymní uživatel
    Neaktivní

škvára, palda: však modří už vědí 😉

Sq4Raa
    Člen

[quote Palda61]A není to úplně jedno? Stejně to bude na hovno sm15[/quote]

sm15

Nemáte to jedno proboha ? Až to bude ofiko tak polovina lidí se taj z toho pos*** a druhá dostane orgasmickej záchvat doprovázanej hláškou: „Já sem vám to říkal !! “ … sm15 sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

[quote nexxie]ste troubove ze se dohadujete o lineupu..

ja bych to videl podobne jako vanillka87.. [/quote]

lol sm15

nexxie
    Člen

prochi : ottaviani hraje tak dlouhy sety jak se dohodne..
    a live act neznemane live jako pvd hral s kapelou live.. proste set a semtam k tomu brnkne na klavesy..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.