TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Palda61
    Člen

A není to úplně jedno? Stejně to bude na hovno sm15

Gizmo
    Člen

Muff +1

sem přemejšlel jestli to mám začít hledat …

Muff
    Člen

[quote prochi]Pokud se nemýlím tak ottaviani hraje hodinovy livesety,ne víc....[/quote]

A co smichoff summer loni kde zahral temer 2 hodiny ?

Starf
    Člen

nejradsi bych byl za Corsten -> AF -> VI -> Schulz -> Ottaviani -> Rank 1 -> Poliak…. ale to se stejne nestane 😮

prochi
    Člen

Pokud se nemýlím tak ottaviani hraje hodinovy livesety,ne víc….

nexxie
    Člen

ste troubove ze se dohadujete o lineupu..

ja bych to videl podobne jako vanillka87.. s tim ze sem nikde necet ze by meli mit
    vision impossible zase 30 min mix!!! intra a vizulace mit budou ale to je imho vsechno
    UM pozvali 6djs oproti 5 z min rocniku… takze i ottaviani bude hrat hodinu a pul..

end.

kuchtajz
    Člen

muj vtip odhalen sm0

Ale vážně,na začátek bych strčil Schulze,ten chlapík už je tu tak ohranej,že by to asi nikomu nevadilo,po něm bych tam dal Pepého na rozjezd,za něj Alíka s Filem a pak Rank 1,potom ty Vižn hovadiny a nadále Ferryho a Poliaka,co vy na to? sm4

takže takhle?:
    21:00 – 22:30 – Markus Schulz
    22:30 – 23:30 – Giuseppe Ottaviani Live act
    23:30 – 01:00 – Aly&Fila
    01:00 – 02:00 – Rank 1 dj- set
    02:00 – 02:30 – Rank 1 Live act
    02:30 – 03:00 – Vision Impossible DJ- VJ show
    03:00 – 05:00 – Ferry Corsten
    05:00 – 06:00 – Michal Poliak (toho stačí hodina,stejně už tam na něj nikdo nebude)
    06:00 – End

Nevim
    Účastník

ja bych to rad asi tak: chci Aliky a Guse. v nejaky rozmuny cas ne v 5 00 protoze na ty se nevic tesim zbytek me je cëlkem sumak a nejvic sumak me je Poliak 🙂 ten doufam ze bude uplne posledni

andre
    Člen

někdo usne i na alíkách, to máš fuk…. sm3
    osobně bych prvního hodil ferryho, ale rozumově mi vycházejí na první místo alíci

K1aptcha
    Člen

no sestavit to z těch jmen prostě nejde sm6
    podle toho „vašeho“ se tam ale bude kolem půlnoci usínat sm3

prochi
    Člen

Klapčo tak mi řekni jak bys to ty poskládal aby to mělo logiku….podle tvé úvahy by aly and fila dostali tak možná čas před poliakem….takže z upliftu rovnou na techno…taky dobrá logika….pokud se nad tím pořádně zamyslíš tak alíky asi nezařadíš nikam….

Hellman: +1

Mimochodem pokud by alíci hráli první a ottaviani druhý,tak ten to taky bude řezat….takže i ta logika by tu byla….nabízelo by se pak po Ottavianim hodit DJ-VJ show,ale moje tušení mi říká,že na to je ještě moc brzy….A jak Hellman řekl,je to spíš podle “hvězdnosti“

Dokonce i ten čas Ferryho by mi nepřišel tak nesmyslny,když to porovnám s tím do kdy hrál armin na TM2(I kdyz ten tehdy hrál 2,5 hodiny)…každopádně si myslím že z ekonomickyho hlediska by to bylo dobry pro UM,udržet lidi aspoň do konce Ferryho,i když si myslím,že tam většina jde na Schulze….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

klapča: nesetkal sem se s akcí, kde by se lineup řídil spíš tim, kdo co hraje, než kdo je jak slavnej..

K1aptcha
    Člen

ano tak dáme nejdřív s Alíkama uplift na 140 bpm a pak se Schulzem a Ferrym zpomalíme na 130 sm2 taky fakt logika sm6

GiGiDAGia
    Člen

pokoko: Kdo jiný by hrál takhle brzo ? (EDIT: prochi mě předběhl)

prochi
    Člen

pokoko a koho bys tak asi chtěl dát jako prvního?poliaka,který hraje techno?nebo si myslíš že dají Ottavianiho liveset na začátek?nebo koho bys tam chtěl dát…..

dokonce i ten Ferry mi nepřijde jako takový nesmysl když to porovnám s tím do kdy třeba hrál Armin na TM2.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.