TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 1,422)
  • Autor
    kameja
    Člen

hej tak tu hymnu uz nejakej patek mam,je to na a state of trance 2008 vyber

Dexx
    Člen

Line-up nebude dřív jak týden před. OMHO.

Euphon1c
    Člen

tesil sem se na web ze by tam mohl bejt odhalen line-up jinak mi je uplne ukradeny – satny sou stejny a minimalni vek se taky asi nezmeni 🙂

asi to vypada tak, ze poradi djs bude urcovat kdo pride driv z hotelu

Nulda
    Účastník

moje řeč

Dexx
    Člen

Ježiš neberte ten web tak vážně, stejně tam nic překvapivého není. O web tu přece nejde… sm3

nexxie
    Člen

Muff: the new world hraje markus od zacatku cervence jentak pro info! 🙂
    a cekalo se az posle sample ne az ji dodela.. to je rozdil

ale proc to zase na par dni min tyden stahli to netusim..

Muff
    Člen

Tecko: The New World zahran poprve 4. září a ted mame konec rijna. myslis ze to bylo opravdu tim singlem ? Pridat song do flashe je otazkou nekolika vterin ci minut ale urcite ne mesice a pul. To spis vypada tak ze zacali cely web tvorit az ted nekdy.

kenneth
    Člen

[quote=transmission.cz]One of the most popular DJs on our planet, [b][u]Markus[/u][/b] Schulz, will appear in the Czech Republic for the second and last time this year. It was TRANSMISSION, that introduced [b][u]Marcus[/u][/b] to the Czech fans for the first time, and since then his popularity has continued to grow. This American DJ and Producer of German origin has established a strong position in the world DJ elite within a short period….[/quote]

Musel jsem si rypnout 🙂

Tecko
    Člen

UZ tady nekdo psal ze se cekalo na Markuse az dodela hymnu. Proto to zdrzeni

Chelseaplayer
    Účastník

Tak web uz jede kdo od toho cekal nejakou nadheru tak bude zklaman..vzhledem k tomu,jak dlouho jim to trvalo..

pokoko
    Člen

Až ted jsem si všimnul že tady byl na me atak:D……Jasne že to je dobre že sem pišou novi. jenom že to je divne že jenom semsm3 A na nikoho jsem nepoukazoval nebo snad jo? Jinak nekteři važnaci, berte si vice volna v robotesm17

a Hustey: ko.kota maš v trenkach (aspon by jsi ho tam mel mit)

má úcta

Lukin_
    Člen

ad hymna : naprostá kráááása, fakt sem z toho odvařenej! tohle musím mít!!!! sm5

kenneth
    Člen

Jen tak pro info web je zpet 🙂 http://www.transmission.cz

Euphon1c
    Člen

[quote gejba]Ahoj! Prodám dva lístky na Transmission 5. Mám je koupený v červnu kdy byly za 660 Kč. Chtěl bych za ně celkem 1400 Kč (to navíc je za dobírku). Jinak možný odběr v Opavě. Nemůžu jet z pracovních důvodů. Kdo by chtěl tak ať mi zavolá na 777596688. Mějte se! Čus[/quote]

ja je beru pisu SZ a SMS 🙂

gejba
    Člen

Ahoj! Prodám dva lístky na Transmission 5. Mám je koupený v červnu kdy byly za 660 Kč. Chtěl bych za ně celkem 1400 Kč (to navíc je za dobírku). Jinak možný odběr v Opavě. Nemůžu jet z pracovních důvodů. Kdo by chtěl tak ať mi zavolá na 777596688. Mějte se! Čus

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.