TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Amigo
    Člen

[quote Stoupa]Já si trénuju zpěv na No More Alone sm15[/quote]

sm15sm15sm15sm15sm15sm15sm15

Amigo
    Člen

seven: mě tu těď hraje Abel Ramos – Aquarius (Randy Katana Aquadub remix) sm0

Nevim
    Účastník

Philippe El Sisi – Never After tohel
    a porad dokola tohle

ale uz se na tzo vys*ru jinak jsi to oposloucham 🙂

Stoupa
    Účastník

Já si trénuju zpěv na No More Alone sm15

Karel
    Správce

mne tohle 🙂

seven
    Účastník

co posloucháte před pařbou? mě teď běží tohlesm3

Dee Dee – Forever

Amigo
    Člen

to Nevim:

je jich moc, ale tuhle jsem měl opravdu napsat sm3

Nevim
    Účastník

to Amigo: sm15
    btw :zapomel jsi Velvet sun (AaF remix) sm0

Amigo
    Člen

me bude stacit kdyz zahrajou vsechny tracky od nich (Lost Language, Dynasty….) + nejaky remixy od nich (Dj Shah Feat. Adrina Thorpe – Back To You (Aly and Fila remix), DNS Project pres. Whiteglow – Airbourne (Aly and Fila remix), Amadeus vs. Aly and Fila – A Dream Of Peace (Original mix) a spoustu dalších..) ještě něco od Phillippe El Sisiho a budu tam skákat až ke stropu !!!!!!!! sm5sm5sm3

Stoupa
    Účastník

Tak já si taky přisadim, pokud daj FKN feat. Jahala – Still Time v jejich mixu, tak to nevydejchám…

Nevim
    Účastník

[quote Star_Guitar]k[b]Oneslikers pres. Exaya - Nothing for You[/b], to jsem tenkrát málem zůstala viset u stropu sm10
    [/quote]
    jo tak to je hodne dobrej song na party jak delany

milan
    Člen

star_guitar – No to nevím, do trance podoby jsem žádnej remix jožina ještě neslyšelsm0..pokud by z jožina udělali výbornej uplifting (samozdřejmě si to představuju bez zpívání), proč nesm15
    Dovedete si představit – Aly and Fila – Jožin z bažin 2008?sm15

když jsme u těch tipů na to, co bychom chtěli od Alíků slyšet, tak jsem si tak vzpomněla, že největší rozsek poslední doby jsem zažila, když Alíci zahráli ve FSoE 047 [b]Oneslikers pres. Exaya – Nothing for You[/b], to jsem tenkrát málem zůstala viset u stropu sm10

ale upřímně řečeno, je mi prakticky jedno, co dají a nedají, připadá mi totiž, že jejich sety by měly šťávu, i kdyby hráli Jožina z Bažin (že Milane?) sm2

kloki
    Člen

Ahojky,toz my uz sedime ve vlacku,jeli jsme 13-07 z Olmika,a stejne to melo 10 minut zpozdeni-klasika,ne;-)Tak vecer zase zaparime,papa

dumar
    Člen

Vyrazime pendolinem 17.20 z Ostravy ,kolem pul devate jsme v Holesovicich a pojede nas asi 10-12sm11. Uz se tesim citim v kostech dobrou kalbu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.