TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

tak Markuse sem taky slysela x krat,nenadchne,ale ani neurazi… Ottaviani v Retru me nadchnul 100%, Aly & Fila v Holandsku taktez na ty se vazne tesim, Rank 1 na TE jakbysmet takze ja mam celkem jasno i za ten litr sm5 ale pro tentokrat ai budu delat,ze sem slepa abych nevidela ty individua kolem sebe a vnimala jen hudbu

DanYjel
    Člen

haha sm15

pořád nevim, jestli jít, nebo ne… na jednu stranu markuse jsem viděl asi 150x, giuseppe mě v retru nenadchnul, aly & fila mi přijdou jako ta uplně nejteplejší věc, co v trancu hned po tyasovi je. rank 1 by na druhou stranu mohla bejt docela paráda, navíc to bude velkoshow… ale zase to stojí litr… a asi žádnej kvalitní tech-trance sm6 dilemma…

Partygirl
    Člen

zatim nemam co kritizovat sm15 tak bud v klidu sm0

Nulda
    Účastník

sm15

sompet
    Člen

Partygirl: Neprovokuj, nebo se zamkne i tenhle topic sm2

Partygirl
    Člen

doufam,ze TR 5 bude o necem jinym nez PVD

Euphon1c
    Člen

[quote Muff]Sestrih neni nic noveho, tohle video uz tam bylo pred tim nez to UM zaplacla designem website coming soon takze ja tam zadny pokrok nepozoruji az na to kraticke video ohledne Transmission New World.[/quote]

presne tak to video sem shledl uz davno

Amigo
    Člen

konecne Aly and Fila juuuhuuuu !!! at uz je listopad 🙁

Anonymní uživatel
    Host

Je fakt, že na UM bylo dříve.Taky jsem si toho všiml,ale bylo podstatně kratší.sm11

Muff
    Člen

Sestrih neni nic noveho, tohle video uz tam bylo pred tim nez to UM zaplacla designem website coming soon takze ja tam zadny pokrok nepozoruji az na to kraticke video ohledne Transmission New World.

Anonymní uživatel
    Host

Musím souhlasit. Ten sestřih je fakt dost dobrej.sm10

Komonek
    Člen

Koukam, pokrok na strankach Transmission.cz. Ten sestřih z loňského roku je hodně dobrej! Mohli by vydat dvd

vanillka87
    Člen

No mě united informovali, že web bude hotový v polovině červencesm15…..

Sanchez: aha sm6

Sanchez
    Člen

dpc asi znamena do pi*či :D… do pardubic to asi nebudesm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.