TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Josh
    Člen

heh, tak jestli budou Alíci začínat, tím líp, no mohli by to tak udělat…. aspoň bude dost místa na skákání, blbnutí, atd, pěkně vepředu, pak už mi to bude vcelku jedno, na Ferryho ať je klidně plno a na Otíka s Rankáčema vepředu být nemusím, že sm15

v podstatě je mi víceméně šumák, jak se to poskládá, když to nebude ve výsledku vypadat tak, že to jeden rozkotlí a druhý uspí… spíš aby to tam zas neprznily nějaké barbíny a steroiďáci, kterých bude tradičně přebytek… musím vzít před akcí šmirgl a pořádně obrousit lokty, ať je čím bojovat o prostor sm2

Anonymní uživatel
    Host

Hale a neni to celkem jedno jak to bude?? Podle mě tam jsou skvělý jména a to že se tady řeší line-up jak to půjde za sebou . . . Stejně to nakonec bude uplně jinak . . . Ještě by jsme třeba mohli začít řešit co kdo bude hrát . . . „Jo a Ferry URČITĚ zahraje Brain Box . . atd . . „sm15 Vždyť je to jedno, hlavně, že to bude dobrá akce, ne??? A o tom jsem přesvědčenej, že bude!! Zatim sm4

souhlas s Tigim a Alexxem sm4

Chelseaplayer
    Účastník

GiGi:tady jde spise o to ze mel byt spusteny do konce cervnasm4potom do pulky cervence..a vono porad nic..

TIGI
    Člen

[quote alexx]podle mě to spíš bude takhle

Aly & Fila
    Ottaviani
    Schulz
    Rank 1 Live
    Corsten
    Poliak[/quote]

Souhlas s Alexxem

GiGiDAGia
    Člen

Chelseaplayer: a co od toho webu očekáváš ? Je jasné, že je fajn, když má akce web, ale znáš všechna jména co tam budou, víš kde to bude, lístek asi už máš taky doma 🙂 a kdo bude kdy hrát se dozvíme pár dní před akcí oficiálně 🙂 (tedy vše jako vždy)

nexxie
    Člen

web bude podle me spustenej az za dlouho.. prague session taky jeste web nema a to je akce uz za necely dva mesice

Chelseaplayer
    Účastník

Kuva by me zajimalo kdy uz konecne spusti ten web..Sliby sliby sliby..sm17

GiGiDAGia
    Člen

Dexx: A já si myslel, že to ani nepustili dál 😀 Aspoň někdo to viděl 😀 Díky 😀

EDiT: Teď mě napadlo, od toho máme PM zprávy 😀 budeme diskutovat 😀

Dexx
    Člen

GiGiDAGia: …. a nepiš ty SMSky do óčka. sm15

GiGiDAGia
    Člen

Dexx: Poslouchám více věcí, přeci jen Markus hraje jinak než Dahlbäck – mě to uspávací nepřijde 🙂 Nepřijde mi to srovnatelné 😉 ikdyž slyšet to co hraje Markus a mezi tím Pyramid, tak to je rozhodně pomalý … 😉

Dexx
    Člen

[quote=GiGiDAGia]Nebo jeho Evolution 😉 Ta mi taky nepřijde uspávací ;-)[/quote]

A Pyramid ti nepřijde uspávací?

MichalV65
    Člen

Evolution je super.Poslední doubou neposlouchám nic jiného.Řekl bych poslední doubou Markus zase začal hrát dobře.Doufám že mu to do TM5 vydrží.

GiGiDAGia
    Člen

Nebo jeho Evolution 😉 Ta mi taky nepřijde uspávací 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 466. až 480. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.