TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Lukin_
    Člen

nexxie tohle nemá hlavu ani patu jaks to poskládalsm17

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nexxie: si někde zmáčknul randomize order ne? 😀

nexxie
    Člen

ste asu vsichni blazni ne.. si myslite ze v 9 zacne a&f 140bpm uplift ? 😀
    bych to tipnul ze prvni bude hrat poliak jeho progressive az house..

Poliak
    Ottaviani
    Aly & Fila
    Schulz
    Vision Impossible
    Corsten
    Rank1

i kdyz markusem si nejsem tak moc jistej.. nehraje zase tak moc rychle ale zase je to po ferrym druhej headliner akce

K1aptcha
    Člen

nejdřív energický uplifty a potom pomalejší jména? to by byla docela zabitá party, ne? sm12
    no stejně je ale vše v rukou pořadatelské agentury sm6

Penza
    Člen

Ja bych tipnul ze bude Poliak na zacatku (v progressive setu) i na konci (v tech-trance setu) jako pred 2lety San na TM2, moc se me nezda ze by hned na zacatek dali zahranicni jmeno ale mozny je vsechno sm16 kazdopadne podle me je lepsi lineup na trance stagi na summer of love nez na TM5 sm6

marek
    Člen

já bych to spíš viděl takhle:
    A&F
    Ottaviani
    Schulz
    Vision Imposible
    Ferry
    Rank 1
    Poliak

Beru to tak, že když se hraje live tak si účinkující musí připravit nějaký to svoje nádobíčko a 2 těsně po sobě půjdou těžko ( i když neřikam že to nejde) a navíc to beru i tak, že Rank 1 live jsou pro většinu lidí největší lákadlo a tudíž aby jim lidi vydrželi co nejdýl tak je daj až jako předposlední… a jak už napsal prochi, stylově by se hodili spíš před poliaka… ale uvidíme, třeba mam špatnou teorii 🙂 jinak musím říct že krom live actů a Jim Beam + Cola mě na letošní T5 vůbec nic netáhne 🙁 A&F=nuda, Schluz, Ferry=obehráná písnička, Poliak=co to je? Ale třeba mě někdo příjemně překvapí 😉

prochi
    Člen

podle mě nasledovně:

Filla
    Pepé
    Rank 1 djset+ pul hodina live
    Markus
    Vision impossible djvj show
    Ferry
    Poliak

IMHO je temer jiste ze bud pepé nebo filla začnou a poliak to ukončí

ciste teoreticky by mohli byt predposledni rank 1 kteri v djsetu hraji hodne tvrde…v polsku hrali taky až po eddiem a před callaghanem….ale spis se priklanim k tomu co jsem napsal výše

ondrab
    Člen

Podle me by mel hrat Poliak az nakonec, jelikoz jeho myslim puvodni smer je techno. Takze pochybuju, ze by hral na zacatku prog., ale kdo vi. A jako prvni hrat Schulz urcite nebude, spis to vidim na ty Aly & FIla na rozjezd. Jinak Rank 1 budou hrat zive tak max 30 minut. Apon si to myslim, jinak by to bylo desne drahy. V Polsku to bylo uplne stejne.

Johnvas
    Člen

Zase anketa na webu UM nepodoporuje tvrzení, že by A&F hráli poslední…
    Jakým stylem bych chtěl aby končila Transmission?
    Trance 34%
    Tech-Trance 43%
    Hard-Trance 22%

Flash2001
    Účastník

Freezer: i mne by se takovy casovy line-up zamlouval

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jinak ideální linue-up by byl pro mně

Schulz
    Pepé live
    Ferry
    Rank 1
    Aly Fila
    Poliak

ale…asi to bude jinak, pravděpodobně začně ten Poliak a končit buduo Aly and Fila, což by byla pro mně určitě nejhorší varianta, vzhledem k autobusu, alíky bych nestihl 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Ferry? spokojenost, může být sm11
    skvělý line-up sm5

deivis
    Člen

Tak JoC je extratřída.. sm11

Jinak ještě uvidím dle času jak kdo bude hrát.. Pokud bude pepe a rank ze startu tak to vyhodnotím asi nejetím.

eXrate
    Člen

a to já zase ano, JoC se mi začíná líbit víc a víc jak produkce tak mixování…Jinak line-up celkem dobrej, až na ferryho a schulze,tyhle dva opravdu moc nemusim sm18 ale ten zbytek sm5

Sq4Raa
    Člen

iamek: Není špatnej, ale takový slovo bych zas v případě JOCe nevolil.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 511. až 525. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.