TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 1,422)
  • Autor
    iamek
    Člen

Kdyby misto uspavace hadu dali O´Callaghana … Jeho posledni essential mix je proste kulervouci …

ondrab
    Člen

dle meho zacnou Ali & Fila, potom velky Pepe, dj set Rank 1, Live set Rank 1, Markus Schulz, Ferry Corsten a pak nakonec Michal Poliak

andre
    Člen

poslední určitě Poliak… a na začátek bych typoval liveka… v prime time bych to viděl na Ferryho (ikdyž osobně bych ho viděl raději jinde (začátek/konec) a liveka v prime time)

čolda
    Člen

by mě zajímalo kdo bude hrát jako poslední…..ale možná bych to typnul na Alíkysm13

Amigo
    Člen

Ferry pod do me !!!!!!!!!!!!!!!!!!!sm0

Tecko
    Člen

Tak uz to mame ofiko i v cestine

Ferry Corsten na Transmission

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Hlavně že tam daj logo.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

už by konečně mohli spustit tan web ne?sm8

nexxie
    Člen

a ja osobne jsem s lineupem hodne spokojenej.. sice jsem myslel ze kdyz tu ferry je na cremech tak ze na TM nebude… ale tak vim ze on meni svoje sety docela hodne (krome System F 🙁 coz uz nesmasim ) ale nechava me to klidnym pac si pamatuju jak 90% lidi tu psalo ze z TM4 byl nejlepsi proste Ferry.. tak nechapu proc sou ted vsichni proti nemu.. Markus je tu skoro jako doma a TM k nemu proste patri.. A&F moc nemusim ale jak ted hrajou i jinou produkci tak nejsou jejich sety tak spatny a na ottavianiho se mooc tesim.. posledni rok je skvelej

nexxie
    Člen

Housik : tenhle tejpek ma naprostou pravdu… Vetsina djs meni svoje sety podle novejch tracku a podle publika.. Ze treba podle nekoho hral Markus na Sensation spatne je treba zpusobeny tim ze kdyz vedel co je to za electro house sracku akci tak hral neco jinyho nez by treba v ten okamzik hral na proper trance TM.. a ze A&B hrajou 50% setu porad stejne je dany tim ze v kratkejch setech jako byl treba loni na TM musej hrat svoji produkci a pak jeste anjunabeats releasy a na ostatni tracky uz nezbyva skoro cas..

andre
    Člen

já jsem teda maximálně rád za Rank1 a Ottavianiho… Ferry tu je sice skorofurt, což bych byl rád, kdyby místo něj byl někdo jiný, kdo tu ještě třeba nebyl, ale zas lepší Ferry než kdyby tam zas dali česká okoukaná jména jako je třeba Burian, no ne? Nebo někdo snad radši Buriana než Ferryho? sm3

Lukin_
    Člen

hectic : jdi si hrát raději codsm17

deivis : klubovou scénu podporuji ale letos sem chtěl prvně vyrazit na tm ale když vidím kdo tam „zase“ hraje tak mi to nedalo abych něco napsalsm3

Sanchez
    Člen

fakt tady resite sracky, T5 neni v ten den jedina akce na zemekouli a kazdej DJ se sem taky nehrne a nebo nečeka az mu nekdo z čr zavola a klepe se na hrani tady,asi neni jednoduchy zabookovat nekoho aby to pak vyhovovalo všem

sompet
    Člen

To Housik: přesně tak, naprosto souhlasím s tebou….taky nechápu, jak může jen kvůli Line-upu na transmission vzniknout 18ti stránkové vlákno…všichni řeší akorát kok.tiny a s tím kdo tam bude stejně nic neudělají. Podle mě je lineup super…jen doufám, že Markus změní hraní oproti Sensationu…tam mě docela zklamal…

deivis
    Člen

Lukin_ heled: cluber je od slova club, tak ser na to, necil se a radeji svymi, verim tezce vydelanymi penezi, podporuj klubovou scenu. Je to prece tak jednoduche 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 526. až 540. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.