TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Housik napsal(a):
    ——————————————————-

> Žádný DJ nehraje půl roku to samé.

Slyšel jsi už o Above & Beyond?

>Což znamená, že
    > jestli jste měli nějaký (pozitivní/negativní)
    > zážitek s daným DJ v létě, je skoro dost
    > pravděpodobné, že jeho další vystoupení po pár
    > měsících bude o něčem jiném.

I kdyby nakrásně někdo nezahrál stejné tracky, stejně si bude držet svůj osobitý styl. (= osobitě zahraje to, co hrajou i všichni ostatní)

Housik
    Člen

Už mně to nedá, abych se nepřidal do diskuze – fakt se někteří nad sebou zamyslete, proč pořád řešíte a naprosto nesmyslně ztrácíte čas na něčím takovým, jakým je lineup na (jakoukoliv) akci. Žádný DJ nehraje půl roku to samé. Což znamená, že jestli jste měli nějaký (pozitivní/negativní) zážitek s daným DJ v létě, je skoro dost pravděpodobné, že jeho další vystoupení po pár měsících bude o něčem jiném. Buď zůstaňte doma nebo se běžte bavit na akci, která hudebně odpovídá vašemu vkusu. Pak můžete zhodnotit, jestli to za něco stálo. Takto jen dopředu řešíte nějaké hypotetické nesmysly. Akce přece nejsou jen o muzice, ale i o setkání s přáteli, poznání nových lidí a nové muziky. Sorry, ale názory typu „kvůli tomu a tomu nebudu dávat x Kč za lístek“, ostatní prostě nezajímají… Čau a užívejte léta a dobré muziky! sm11

hectic
    Člen

Lukine Vondrackova s Gottem letos proste nebudou, tak se s tim uz smir.

Lukin_
    Člen

iamek : Sice Rank 1 live act je sen slyšet u nás ale když vidím Schulz, Corsten, A&F tak prostě nebudu jenom kvůli Rank 1 dávat 1000,- kčsm17 (možná si protiřečím ale to je mi jedno)

iamek
    Člen

lukin: A co rank 1 live sm10

Lukin_
    Člen

škvára : Kdyby tam bylo klidně jedno jméno co by mě zajímalo a rád bych slyšel tak bych jel..Jen přece by to byl ten dj/producent kterýho mám rád a rád bych si poslechl když tu bude hrát;) ale prostě mě je tohle jenom pro smích když srovnám všechny díly TMsm17

iamek : Krása tohle nemůžu vynechat, hůů hůůůsm2

Sq4Raa
    Člen

Lukin: Já ten názor chápu, ale při tvým postoji pro tebe halovky prostě nejsou, tak buď rád, že tam není nikdo, kdo by tě zajímal sm2

iamek
    Člen

lukin: line up na TM6 bude sokujici : Corsten, Schultz, Marco V, Burian, San, Doorn … Pry tady moc nehrajou nebo co 😀

Lukin_
    Člen

škvára : Sem si vědom toho že UM dělá akce jenom pro prachy a zvou tu djs na jistotu..Ale já sem cluber, sem cluber co se chce bavit ale nechce poslouchát jedna a ty samá jména co tu jsou každou chvilkusm6 je to už trapné, neohrabané a velmi smutné že tu je zase Schulz a Corsten..Místo těch dvou mohli pozvat jiné jména která přitáhnou taky masivní počet lidísm12 jak sem psal UM je banda debilů a pro mě to tímto hasne sm4

Sq4Raa
    Člen

Lukin: Naopak, moc dobře ví, koko sem pozvat. Masivní akce se nedělaj z dobrý vůle, ale pro prachy, tak proč nepozvat miláčka Schulze a jistotu Corstena? Já se divím, že tam místo něj nejsou A&B sm2. Buďte rádi alespoň za ty 3 (4) další jména, to přece není tak hrozný sm4

Lukin_
    Člen

UM je banda debilůsm12 už dříve sem to psal ale když vidím kdo všechno tam bude tak opravdu je to pouhá banda debilů co neví koho sem pozvatsm12
    Schulz? tohle bude jeho 3tí tm? a ještě nedávno tu byl na SW(2x?)sm12
    Corsten bude zítra na Creamu a pak bude zase na tm?sm12
    zbytek netřeba komentovat UM mně teda zklamalosm12

DomManiac
    Člen

jsem rad s tim jak to dopadlo moji dva hodne oblibeni DJ’s budou na teto akci takze sem rad jak cip sm11sm11sm11

Dexx
    Člen

To bude masivnííííí….. To je bez debat. sm2

MichalV65
    Člen

Takže to bude celkem slušná show.
    Markus se poslední dobou dost zlepšil.Jeho nová show Evolution je naprosto fantastická.
    Aly a Fyla budou hrát dost euforický uplift ze svého soudku.Takže taky super.
    Rank 1 budou na 100% fantastičtí.
    Ottaviani je dost kvalitní DJ na to aby zahrál nejlepší set večera.
    Corstena jsem poslední doubou moc neslyšel.Hlavně aby neuděla diskotéku.Jinak tento DJ určitě také přitáhne dost lidí.
    Poliak je pro mě sice celkem neznámé jméno, ale věřím že to bude překvapení večera.

milan
    Člen

Ferry a Alíci s Filíkama?Tentokrát TM rozhodně nevynechám…sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 541. až 555. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.