TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 1,422)
  • Autor
    nexxie
    Člen

koukam na unitedmusic.cz kazdej den aspon trikrat jestli uz to doplnili a porad nic..

btw kdyz o tom tak premyslim tak i Carl B by nebyl spatnej na zaver TM..

vanillka87
    Člen

Tak mi psali z united že stránky budou v polovině července dokončené, takže už brzo se určitě dozvíme kdo to bude…..

nexxie
    Člen

Czech smejd :

tomu se rika progress.. sice se mi taky u nekterejch djs nelibi ale takovej je proste zivot..

to Autor: mike_h (IP zapsáno)

tak to neříkám, ale Ferry je jeden z těch největších jmen, kterej tu změnu tak nějak nastartoval… například kompilačka „Global Trance Missions“ z roku 2001 (či 2002) je naprosto luxusní a má tam kupu perfektních remixů… nelíbí se mi jeho produkce posledních pár let… jinak peace.
    (podobně na tom jsou u mě Rank 1, kteří nepochopitelně sklouzli k vrzingu, kterej akorát trhá uši… )

pokoko
    Člen

ja chcu taky zabijaka paul webster by byl životni…….Proste nechcu upplift i když ted na Filu jsem si nemohl stežovat

Krasnik back2back s NatLifem sm0
    no jó, sci-fi sm2

BoRo
    Člen

Vase prani je pro mne zakon.Zbyva se domluvit s UM a je tosm0

Krasnik!!!!!!!!! sm5

dukelak
    Člen

chci toho Krasnika sm2

eXrate
    Člen

Gouryellaaaa sm3,Ne tiesta bych si nepřál D Radši toho Simona Pattersona jak už sem psal,nevadil by ani David Forbes nebo Yves DeRuyter..něco tvrdšího na ten konec mno.)

zruda
    Člen

Ferry Corsten a Tiesto b2b? sm0

BoRo
    Člen

Dima Krasniksm0 to zaridim

Chelseaplayer
    Účastník

Tak a posledni dj bude Tiestosm0 Ne tak schvalne koho byste si prali?Nebo to fakt vidite na Vision ?zase?sm19

nexxie
    Člen

psali ze final lineup uz bude znamej do konce cervna.. dneska 30. a nikde zatim nic 🙂

nexxie
    Člen

az bude kompletni lineup

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 571. až 585. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.