TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 646. až 660. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

nexxie: To jsou velmí zajímavé počty sm15

Předně: Spousta peněz má UM od sponzorů, ale zároveň jim rozdá spoustu lístků (soutěže apod.)
    Taky tam ne každý jde na lístek (akreditace) a ne každý dá za lístek 600 Kč. Navíc je taky rozdíl v arénách (pronájem TM4 byl samozřejmě nejdražší).

No a DJs taky nehrajou zrovna zadarmo, plus všechno vybavení, reklama, lidi (práce)…

SHP
    Člen

Nexxxxxxxie: No a z těch 8500 tisíc by si nevěřil kolik lidí tam neplatilo. Vem si k tomu, že spousta lidí měla lupen za 330,-. Pak si vem VJ show a DJ. Myslíš, že Ferry Corsten a Above, Gay & Beton hrajou zadarmo?

nexxie
    Člen

odkud mate ty informace ze vsechny TM prodelaly? Ja jsem si to kdysi pocital a kdyz bylo na 4ce cca 8500 lidi a prumerne by dali za lupen dejme tomu 600kc, tak to vychazi pres 5 milionu z listku.. nevim kolik si urcujou za nekolikadenni pronajem areny ale jestli dali UM z tech 5 mega vsechno na poradani akce, tak mi to prijde docela hodne velkej peniz..

ondrab: V poho, mě by jenom zajímalo, kde bereš ty info o (ne)prodělečnosti akcí.. sm4

Já mám co se UM týče info z první ruky, Transmission ztrátová kromě „4“ nebyla ani jedna
    a rozhodně bude i v příštím roce. sm3

SHP
    Člen

Ondra B(l)ééé: To, že se nelíbim tobě, to ještě neznamená, že se nilíbím jinejm klukům sm4

ondrab
    Člen

styk_pohlavson:tak to ze chystaji na pristi rok do Prahy Armin Only je vcelku logicky tah..za a)armin uz tady rok nebyl, za b)Armin je jediny jmeno z velke trancove trojky Tijs, Dyk a Armin, ktery tu jeste nemel svoji vlastni show a akci…a jelikoz Armin only dela tour po Evrope, je vcelku logicky, ze UM jakozto jedina poradna agentura u nas sahla po licenci pro Ceskou republiku…a uz ted bych rekl, ze tato akce bude tezce vydelecna, protoze na Buurena pujde masa lidi..a s tim UM pocita…tim padem tato akce nema nic spolecneho s tim, jestli UM vydelava nebo prodelava na akcich

ondrab
    Člen

SHP:co mas proti mejm nozkam…ten porost uz si pestuji nakej ten patek..me nozky nech na pokojism0

btw, taky nejsi zadny krasavecsm13sm15

Felipe
    Člen

>>trancemaniac: to je jasna vec, ze pujdu na podzim na jiny akce, B&M ve fabru, Emoce na flede, snad ozivla Citadela… jojo, az zacne padat listi…sm0

SHP
    Člen

I když se mi Ondra Bééé nelíbí, protože má divnej obličej a moc chlupatý nohy, tak se ho musim zastat, má správné informace.

Kromě TM3 byly všechny TM prodělečné a obzvláště ta čtvrtá.

ondrab: Opravdu nejsou prodělečný, jinak by nechystali Armin Only na příští rok v Sazce.. sm0

A nejdražší byl po Arminovi a Above & Beyond právě ATB, takže ta trojka zase tak
    výnosná nebyla.. sm3

Felipe: Jako jestli mas tolik penez, aby sis dovolil akci co „nesype“ tak prosim. Mas tu prece vic poradatelu co delaji party v klubech a vozi kvalitni jmena, tak proc nejdes tam? UM dela velky party, cili nakladny a musej na tom taky neco trhnout ne?!!!

To tam jako kazdej nejde jen ze tam bude Markus? Budou tam i dalsi djs. A kdyz Markus bude hrat zase hrozne (jako posledni dobou, tedy pro me hrozne!) tak pujdu na pivo a aspon si odpocinu. Kdyz je nabitej line-up, sem pak hotovej a nezaparim napr. na dje, kteryho jsem chtel slyset. Pro me to je vynikajici line-up a moc se tesim……

Felipe
    Člen

Zase SCHULZ?!?! no tak to neni nutne listek kupovat, budou dalsi akcesm0
    …a lozit tam jenom kvuli Rank1 se nam nechce, to uz je lepsi si zajet na NatureOne.
    Proc sem vozi jenom to, co jim „sype“ a delaji to v mega prostorech…???

ondrab
    Člen

hustey:no ja rikam co jsem zaslechl…TM1 prodelala 100% jako kazda prvni halovka jekekoliv poradatelske agentury…dvojka v cele s Buurenem asi nebyla nejlevnejsi a navstevnost tam taky nebylo nijak extra velka…opet prodelani…trojka byla pry financne nejuspesnejsi, protoze nebyl moc drahy lineup a na ATB doslo hodne lidi..a 4 byla opet udajne projezd v milionech, protoze se prece jenom ocekavala vyssi navstevnost nez ta, ktera byla…

a souhlasim s tim nazorem, ze si UM spise buduje znacku, kterou bude v pristim roce nabizet do zahranici…

btw k tomu presunu z t-mobilky do sazky…presli tam az po tom co se tam uskutecnila SW, ktera penize vydelala…tim padem mela UM dostatek prostredku proto, aby mohli prejit do Sazky..a udelali to proto, aby prilakali vice potencionalnich zakazniku, vetsi reklamu atd..

Muff:navic, u Transmission se nepronajima Sazka na nekolik dnu dopredu jako u SW, mozna tak den dopredu…a po druhe navic: UM ma na Sazku prednostni pravo na pronajem a je i mozne, ze maji ve smlouve nejakou klauzuli, ze kdyz usporadaji v O2 arene dejme tomu ty 3 akce za rok, tak dostanou urcitou slevu..

Muff
    Člen

Hustey: mam stejny nazor, proc by UM presouvala TM z T-Mobile areny do nekolika nasobne drazsi O2 areny kdyby jim TM prodelavala ? Myslim si, ze minimalne poctem lidi vyrovnaji naklady… zisk urcite nebude tucny ale kdyby to chteli delat hlavne pro prachy tak to asi vypada cenove uplne jinak sm3 Spis bych rekl, ze jim jde spis o vybudovani znacky kterou pak budou moci prodavat dale do jinych statu (licencovat stejne jako to dela ID&T se sensation).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 646. až 660. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.