TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 676. až 690. (celkem z 1,422)
  • Autor
    M.i.k.e
    Člen

jo,M.I.K.E.ův set z TM1 byl zatim vůbec nej set na TM a dost možná jeden z nej setů co tu kdy kdo zahrál…

dukelak
    Člen

nej ze všech TM byl stejně M.I.K.E.ův set na TM 1…to byly takový orgie…na trojce jsem bohužel neslyšel celej set, ale Jesselyn – Contact se mi vrylu hluboko…..M.I.K.E. na TM 5!!!

Voky
    Člen

To muff: ale tak vždycky je tam sestava 5 DJs + VJs…. Tak teda nevim jestli by to teď udělali 6 („normálních“)DJs + VJs….no uvidíme…ale já sázim že tam VJs určo budou…a pochybuju že by tam byli jako sedmí

Muff
    Člen

Voky: ja mam pocit ze na TM3 se VJs starali pouze o vizualni show a intra pro dje. Myslim ze na TM3 nehrali i kdyz na plakate napsani byli.

„Velmi povedená akce až na malé nedostatky. Z hlediska hudby Ruby mě překvapil velmi kvalitním koncem Markus Schulz, hrál výborně, lidi se bavili, tančili, řádili. Po něm to měl ATB těžké, ale popral se s tím statečně. Další příjemné překvapení Blank & Jones, šlo vidět že už spolu něco odehráli. A pak M.I.K.E., no od něho jsem čekal strašně moc, ale on mě strašně moc zklamal.“

Ani lineup s nimi nepocital:
    21.00 – 23.00 RUBY
    23.00 – 00.45 MARKUS SCHULZ
    00.45 – 02.30 ATB
    02.30 – 04.15 BLANK & JONES
    04.15 – 06.00 M.I.K.E.

K1aptcha
    Člen

TM1: Ferry Corsten, M.I.K.E., Quintin, Martin Gredner, Michael C, Vission Impossible (ještě mam plakátek sm15)
    myslím, že Vision Impossible jsou REZIDENTY Transmission, takže je hodně velká pravděpodobnost, že to jedno jméno budou oni

Voky
    Člen

Muff: line-up TM2: Armin, Markus, San, Dekay, Marco V a Vision Impossible,
    TM3: ATB, Markus, Mike, Blank and Jones, Ruby, Vision Impossible
    TM4: Ferry, Above, Lawrence, Scot Project, San a Vision Impossible
    A TM1 nevim….ale tak jinak mi teda vychází že na TM5 by měli být taky…no uvidíme

Muff
    Člen

Voky: jak to muzes vedet ? Ja si treba nepamatuji ze na TM3 VJs hrali.

Voky
    Člen

to Muff: Ale tak jedno z těch posledních dvou budou zase VJ´s…takže tím pádem chybí jen to jedno

andre
    Člen

muff: ok,nebyl ještě čas to číst,takže v tom případě svd nebo hard nakonec + někdo v evropě méně provařený na rozjezd (příp.čech nebo slovák) sm3

Muff
    Člen

Andre: pocitas spatne protoze UM zverejnilo na webu, ze schazi jeste 2 jmena sm3

andre
    Člen

když to vemu kolem a kolem, tak tohle je pro trancaře asi nejlákavější halovka (myslím tím pětku)… bez jmen „pro širší hudbební veřejnost“… vždy byl nějaký tahák, který měl přitáhnout lidí, co nejsou v tranceu až tak hluboko, ať to byl Ferry, Armin, ATB,… jsem zvědav,kolik tam příjde lidí…
    Rank1 – pro trancaře úplný top, pro širokou veřejnost podle mě zhola neznámé jméno…
    Giuseppe Ottaviani – to samé – pro trancaře úplný top, pro širokou veřejnost zhola neznámé jméno,pokud už by někdo znal Rank1,tak myslím že Pepého ne…
    Aly & Fila – pro některé trancaře dobré,pro jiné nic moc, takže dejme tomu průměr,ale každopádně je trancaři 100% znají, zato široká veřejnost bych řekl,že vůbec…
    Markus Schulz – pro trancaře top (krom těch,co rádi rýpou), pro širokou veřejnost spíš neznámé jméno,možná někteří vnímavější,co byli na Sensation nebo Transmission (kvůli jinému jménu),tak jim to jméno příjde už povědomé…

takže suma sumárum hodně lákavá akce, i když je to halovka… navíc v Sazce, a zatím tam není jméno,co by přilákalo „lidi na zacvakání drahé arény“… z toho mi vychází,jesi to nebude pro UME provar? ale možná na SW se napakovali,takže to trancarům kompenzují teď takto sm5

a jesi počítám dobře,tak chybí jedno jméno – Burák to nebude, San taky ne, LJ bych typoval že ne, Gredner a Michael C spíš taky ne, a podle všeho by se to jméno hodilo na konec,tzn.něco tvrdšího, takže buď fakt ten SvD nebo někdo z hard???

Palda61
    Člen

Binárek: tak pojď tady, čím víc lidí, tím lepší sm15

souca + prochi: Sander bude. sm3

sheppi: Kde jsi vzal zaručený info o tom, že má být Transmission 5 poslední? sm15

To už spíš udělá Tiesto remix na Bílou orchidej od Evy a Vaška.. sm0

Příští rok by měla být na Slovensku a v Maďarsku, teď se o tom vyjednává. sm3

prochi
    Člen

věřím v SvD a ještě nejakou hvezdu……

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 676. až 690. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.