když to vemu kolem a kolem, tak tohle je pro trancaře asi nejlákavější halovka (myslím tím pětku)… bez jmen „pro širší hudbební veřejnost“… vždy byl nějaký tahák, který měl přitáhnout lidí, co nejsou v tranceu až tak hluboko, ať to byl Ferry, Armin, ATB,… jsem zvědav,kolik tam příjde lidí…
Rank1 – pro trancaře úplný top, pro širokou veřejnost podle mě zhola neznámé jméno…
Giuseppe Ottaviani – to samé – pro trancaře úplný top, pro širokou veřejnost zhola neznámé jméno,pokud už by někdo znal Rank1,tak myslím že Pepého ne…
Aly & Fila – pro některé trancaře dobré,pro jiné nic moc, takže dejme tomu průměr,ale každopádně je trancaři 100% znají, zato široká veřejnost bych řekl,že vůbec…
Markus Schulz – pro trancaře top (krom těch,co rádi rýpou), pro širokou veřejnost spíš neznámé jméno,možná někteří vnímavější,co byli na Sensation nebo Transmission (kvůli jinému jménu),tak jim to jméno příjde už povědomé…
takže suma sumárum hodně lákavá akce, i když je to halovka… navíc v Sazce, a zatím tam není jméno,co by přilákalo „lidi na zacvakání drahé arény“… z toho mi vychází,jesi to nebude pro UME provar? ale možná na SW se napakovali,takže to trancarům kompenzují teď takto sm5
a jesi počítám dobře,tak chybí jedno jméno – Burák to nebude, San taky ne, LJ bych typoval že ne, Gredner a Michael C spíš taky ne, a podle všeho by se to jméno hodilo na konec,tzn.něco tvrdšího, takže buď fakt ten SvD nebo někdo z hard???