TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 706. až 720. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Palda61
    Člen

škvára: ty, hellman, láhev červeného a brambůrky…

Sq4Raa
    Člen

Palda: Figuruju v té akci roku já v tvé posteli a láhev červeného?

Lukin_
    Člen

poslední?

Palda61
    Člen

No nevím, já si nejlepší akci roku představuju jinak…

sheppi
    Člen

nexxie:
    Transmission 5 má být poslední Transmission, ale to jen tak na okraj sm3

nexxie
    Člen

pokoko : my zase netouzime cist nejaky debilni zvasty jako pises ty.. tak radsi priste nic nepis

Transmission je proste nejlepsi akce roku.. a i loni byla..

myslim ze se tu jako kokoti dohadujete porad o tom ketej dj je horsi a kterej ne, ale hlavni je to co hrajou..
    a myslim ze na takovou akci jako je transmission si urcite pripravi skvelej trance..
    takze podle me jestli tu bude hrat armin nebo markus je uplne jedno, protoze oba budou hrat skvelou muziku..

miluju trance, miluju transmission..

a jestli tam nechcete jit kvuli nejakymu jmenu, tak nechodte, ale az pak kvuli maly ucasti bude um nuceny delat dalsi transmission v t-mobile arene a vy budete psat co je to za kokoty, tak se vam jen vysmeju… (ne ze by se to stalo.. jen mam dost ty vasi arogance)

SE7ENqUK
    Člen

Zatím luxusní line up … ještě nějakou tu rozsekávačku na závěr a bude to ! .. Sander by byl fajn .. ale spíše bych někoho nového :)) ještě že už m mám od prvního dne prodeje lístek,,
    každopádně to bude určitě akce roku !

čolda
    Člen

pro mě osobně luxusní line up, akorát místo toho markuse tam mohl bejt třeba Marcel Woodssm13

pokoko
    Člen

tak na pana schukze se vubec netešim…….ptam se proč jeho??????? Netoužim po nem po jarinovi….

MichalV65
    Člen

No tak dneska jsem se po dlouhý době mohl dostat na net a koukámsm10.Aly & Fila!!!!!!!!A stálice v česku Markus Schulz.Doufám že zahraje alespoň minimálně tak jak na SW.Řekl bych že pro mě zatím nejlepší line-up na TM.Jedu na 100%
    Rank 1 – moc se těším na jejich live act a hlavně na ty jejich hity
    Giusseppe Ottaviani – dá se očekávat velmi vydařená show
    Aly & Fila – na ty se těším nejvíc.UM mi udělalo opravdu velkou radost.tleskám
    Markus Schulz – ten už prostě v česku k TM patří.je to prostě dobrej týpek kterej pokaždý udělá super show

SvD podle mě nebude i když je možné že ano.já bych řekl že buď M.I.K.E. a nějaký v česku málo známý DJ.

ale zatím to vydím na super rozsekávačku.už aby tu to bylosm5

souca
    Člen

mountainer – ajajaj tak tohle bude náročný přežítsm15 sám pařit určitě nebudešsm4 teda dokud mě neodvezousm15

ještě bych prosil Sandera na závěrsm5

harrycarry
    Člen

tak já taky se musím připojit, že mě tenhle line up vyhovuje neskonale…… poslechnu si s chutí jak alíky a takový to „zpívánkovití“, tak trochu tvrdší režim… snad teda ten sander fakt dorazí… Markus Schulz myslim zachránil sensation s marcem V…jinak by to byla těžká diskoška pro nagelovaný blbečky…takže klidně zase si markuse poslechnu….. at se tu někdo klidně zase rozčílí na 3 stránkysm15sm15sm15 oktaviana sem neslyšel takže na něj budu zvědavej dost…no a Rank 1 … snad ani není co k tomu dodat…… sm5sm5 prostě Transmission 5 bude pro mě akce tohoto roku… ( a nejen asi pro ČR)

sheppi
    Člen

Binary: +1 sm11

Binary
    Člen

No i přes určitý výhrady se asi všichni shodnem, že Transmission je nej halovka v Čechách. Každej díl měl co nabídnout a kam se hrabe Sensation, Dykovy nebo Tiëstovy koncerty…

Palda61
    Člen

Vojta: dyť já neříkám, že je lineup špatnej, jen mi nevyhovuje sm3. A ty jména, co jsem uvedl, jsou pro mě atraktivní. Toť vše

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 706. až 720. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.