TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Lukin_
    Člen

Vojto : Já na JOCeho pojedu do Dopleru a taky si počkám až bude i v czesm4
    jak se říká „kdo si počkám, ten se dočká“

Sickboy
    Člen

Vy jste někteří vážně divní. Neškodila by trocha úcty a respektu. sm18

Line-up… Myslíte si, že vám jako někdo udělá lajnu na přání? Někomu to zkrátka sedne, někomu ne. A zrovna tohle složení mi přijde dostatečně pestrý na to, aby si zde i trancer odtud našel to svoje. Vžijte se trochu do kůže UM a určitě přijdete na to, že těch jmen, která se hodí na megaevent, zase tolik na scéně neni. Vážně ne. A Kandi, Nilsen nebo Feliz??? Nebuďte legrační. UME je nějaká firma, nejde tu už jenom o obyčejnou lásku k muzice, ale o business, což je podle mě zcela přirozený. Takhle to prostě funguje a oni moc dobře vědí, že TOHLE fórum jim halu nevyprodá a akci nezaplatí… Zkrátka buďte rádi, že se něco vůbec děje a nebude to jenom Dykova nebo Tiëstova one man show.

A Aly & Fila nebo JO’C? Podobná úroveň. Jen teda Lukin aspol. mají smůlu. Zajeďte do Bratislavy nebo si počkejte, zanedlouho se tu taky jistotně objeví.

Ačkoli jsem si po TM4 řikal, že už na halovku nepáchnu, měnim názor, protože minimálně Giuseppe a Sander za to stojí. sm4

Chelseaplayer: to je tracklist k Spiritual Moment 062 sm18

a Klapčo dík za reklamu sm11

K1aptcha
    Člen

jinak aktuální recenze od kolegyně Star_Guitar na Aly & Fila radioshows s názvem Spiritual Moment, které jsou každý měsíc, naleznete zde: http://www.djz.cz/Aly_Fila_Spiritual_Moment_062_23052008_news
    (a další: http://www.djz.cz/index.php?kam=novinka&jaka=1544 http://www.djz.cz/index.php?kam=novinka&jaka=1393 http://www.djz.cz/index.php?kam=novinka&jaka=1348 atd.)

Newman
    Člen

Chelseaplayer:

správný tracklist je tento (thx to Star_Guitar)

01. Astura meets DJ Greenhead – Kiev (Original Mix) [Offshore Music]
    02. Steve Allen & Ben Alonzi – Devotion (Dj Brave Remix)
    03. Temple One – World Beyond [Enhanced]
    04. Akesson – Perfect Blue (Solar Movement Bangin Mix) [Offshore Music/Armada]
    05. Serenade – Most Beautiful Happened (Angel Ace True Classic Trance Mix) [Only One CDR]
    06. Solarstone – 4Ever [Solaris]
    07. Phillipe El Sisi – Never After [Offshore Music]
    08. DNS Project – Airbourne (Aly & Fila Remix) [Monster Tunes]
    09. Aly & Fila – Key of Life (Neptune Project Remix) [Offshore Music/Armada]

Chelseaplayer
    Účastník

Aly & Fila – Future Sound Of Egypt 033 (02-Jun-2008)
    01. Heatbeat – Spindash [Soundpiercing]
    02. Armin van Buuren feat. Sean Tyas – Intricacy [Armada Music]
    03. Carl B – Life Can Wait
    04. Med vs Neil Bamford – One (Sunset Remix) [Abora]
    05. ID – ID
    06. Serenade – Most Beautiful Happened (Angel Ace True Classic Trance Mix)
    07. Mike Wind & Ron Malakai – Monday After Sunday (David Newsum Remix) [Discover]
    08. ID – ID
    09. Keenan & Anderson feat. Tiff Lacey – Runaway (Mike Nichol Remix)
    10. Dan Stone – 7 Hours (Mark Pledger Remix)
    11. Aly & Fila – Dynasty
    12. Digital Nature – ID
    13. Phillipe El Sisi – Never After
    14. Aly & Fila – Key Of Life
    15. Sophie Sugar – Redemption (Sebastian Brandit Remix)
    16. Dereck Recay – Dream Way
    17. Dreas – Signs (Akesson Remix)
    18. Beat Service pres. Sunstroke – Sky Cafe (ID Remix)
    19. Digital Nature & Onova – Inspiration
    Hm dost z tech veci neznam takze asi stahnu at vim..

Sq4Raa
    Člen

Já v line-upu problém nevidím. Jasně, UM jako většina promotérů pár let zaspala, léta, kdy tihle DJs ještě za něco stáli (v těch letech je ovšem neznalo tolik lidí, aby zaplnili halu). Nicméně tím, jak se za poslední rok masivně zvedl zájem veřejnosti o halovky, upadají názory trance.cz do zapomnění. Musíme se smířit s tím, že zkrátka budeme přehlíženi a budou se vozit jména, která jsou pro nás už stokrát obehraná. Závidím pak těm jedincům, kteří jsou z podobného line-upu ještě dnes nadšeni, časem to tak nebude, takže neváhejte.

Add GDJB: Za tu dobu, co jsem tu show poslouchal, musím říct, že si stále držela velmi vysoký standard stejně jako Markusova kompilace Amsterdam či jeho alba. S tím hraním je to už horší.

BoRo
    Člen

jo,tak jsem se nedockal odpovedi(nebo jsem ji proste nevidel),prorazila uz Transmission jinde jak si to prala UM?

Muff
    Člen

BoRo: no ja myslim ze na druhou stranu TM neni vylozene pro ceske publiku a v takovem nemecku, polsku apod… zna Rank1 urcite dost lidi a live act je prave to lakadlo ktere se nevidi u Rank1 kazdy den.

DanYjel
    Člen

aly a fila néé sm19

snad bude ten svd aspoň…

BoRo
    Člen

Muff:to nepopiratelne,ale stejne je slyselo,vnimalo a hlavne zapamatovalo cca. 0,5% . To je jak se ve skole ptaly kdo z cechu je mezinarodne slavny spisovatel.Padaly jmena jako Seifert,Jirasek… e-e,jsou to Hašek za Švejka a Kafka,možna Čapek(ale toho jsem do prijezdu do Cech neznal)
    A zrovna ATB je pojem mezi „laiky“,to jo. Rank 1 preci jen ne

Binary
    Člen

Ale jo, neni to špatná lajna, ale ani žádnej zázrak. Hlavně ať tam na začátek nedaj Buráka nebo Sana sm6
    Aly & Fila sice moc nemusim, ale ještě jsem je neslyšel, třeba překvapí.
    Schulz hraje dost zpívánky a provařený věci, mohli si ho odpustit.
    SVD – ještě jsem ho neslyšel, ale jestli hraje svoji shitovou produkci, tak nvm nvm…
    Giuseppe – na toho se těšim nejvíc, v Retru to loni rozsekal
    Rank 1 – na ty jsem taky hodně zvědavej..

Takže jdu. sm3

Palda61
    Člen

deivis: já vím, že to beru moc jednoduše :).

deivis
    Člen

Autor: Palda61 (IP zapsáno) – když mi dá někdo peníze tak také udělám světovej lineup. Jenže to je ono. Když ti někdo dá 🙂
    Btw ten lineup je na klubovku. Dále ne. A jeste bych se bal abych dost neprojel..

Newman
    Člen

Lukin_ napsal(a):
    ——————————————————-
    > Jako promin ale nějací A&F mi jsou ukradeni sm12

Ale copak UM skládá lineup podle tvého přání? Nemůžou se zavděčit všem sm6 Já jako fanda trancu kvituju tento lineup s povděkem, Schulz mi nevadí, a z ostatních jmen jsem nadšený. A přežiju i Sandera, jestli se tu nakonec objeví, a rozhodně tu pak nebudu plivat na UM, že to jsou @#$% jen proto, že toho DJe nemusím sm6 Přitáhne jiné lidi, kterým vyhovuje víc než mně, a o tom to je, ne?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 721. až 735. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.