TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 736. až 750. (celkem z 1,422)
  • Autor
    mountainer
    Člen

a už to tu zase jede sm15 já jsem s lajnou naprosto spokojen a i kdybych tam měl pařit sám jak idiot, tak je mi to jedno sm0

Muff
    Člen

Ondrab, BoRo: pro me je prave Rank1 lakadlo jen diky jejich stare produkci (klasikam ktere hrali na jiz zminovane VIVE apod…) Nerekl bych ze je to zrovna nezname jmeno.

Rekl bych ze je to pro lidi neco jako ATB sm0 i kdyz uz tolik neprodukuji.

Chelseaplayer
    Účastník

No ja osobne si Rank 1 taky pamatuju z vivy a to jsem tou dobou poslouchal jeste Landu s ¨Kabatama dohromadysm15

Palda61
    Člen

ondrab: jojo, bohužel 🙂

ondrab
    Člen

palda:tjn…sny clubberu jsou nekdy hodne zajimavy..bohuzel, s realitou se vetsinou nesetkavaji a zustavaji pouze sny

ondrab
    Člen

boro:presne tak..pro cloveka, kterej do tehle hudby moc nevidi, je rank1 skoro neznamym jmene…to neni tahak TM5

Palda61
    Člen

ondrab: to je snad jasný, že když bych pořádal akci, tak k tomu budu přistupovat úplně jinak sm3. Teď to beru z pozice clubbera, pak byhc to bral z pozice pořadatele a je samozřejmý, že by to bylo úplně jiný :).

BoRo
    Člen

Laik i Rank 1 nepozna;ze tam kdysi neco vyhravalo v telce,bzzzz.

sheppi
    Člen

já jsem celkem spokojený, Alýky a Filíky sice moc nemusím, ale na Markuse jdu poprvé a nejvíc očekávání ve mě vzbudzují Rank 1…Ottaviani co by půlka legendárních Nu NRG taky nemusí být špatný sm3

ondrab
    Člen

palda:roli lakace na transmission zaujimaji Schulz se Sanderem, kterej jeste pribude…aly & fila s rank 1 jsou naopak jmena, ktera chce UM ceskemu publiku predstavit..za coz jim patri velky dik…
    a btw: rikat, ze te nezajima, ze by si prodelal je hodne velkej alibismus…ted ti to sice prijde jako pohoda, ale az by si se ocitl v te situaci, tak by si se choval sakra jinak…ale to jen tak mezi recism0

Palda61
    Člen

Muff: dyť jsem tam dopsal, že pro laika je Markus lákadlo sm2.

Muff
    Člen

Palda61: ale uplnej laik zna Markuse protoze ten uz tady byl a pro me napriklad jeste ani jednou nezahral spatne… zna Rank1 protoze jejich veci nekolikrat bombardovali hitparady na VIVE (jeste si pamatuju na jejich awakening) a kdyz je u nich dokonce LiVE tak se da predpokladat dobra show stejne jako Ottaviani. Stejne funguje i onen PvD, je proflaknuty v radiich tak na neho lidi proste pujdou.

Navic nechapu porad co se ohanis tim ze si nerikal nic o hale, apod… To by si ten svuj lineup chtel doma v obyvaku ? sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

twe sm15sm15

Palda61
    Člen

Muff. úplnej laik nezná Aly & Fila sm4.. Opět, neříkal jsem, že zaplním halu ;).

a ano, je pravda, že pro úplnýho laika je Schulz největší lákadlo sm3

Palda61
    Člen

ondrab: ježiš…sm6.. musím furt říkat, že mě nezajímá, kolik co stojí a jestli bych prodělal??? Jen jsem nadhodil pár jmen, tak mi furt neříkejte, že bych rpodělal sm12. To, že neznáš Bryana se trošku divím, nicméně myslíš, že pro český publikum je známý Aly & Fila?sm16

hellman: nj, s tím bohužel nic neuděláš…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 736. až 750. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.