TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 751. až 765. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Muff
    Člen

Palda61: nebudu na tebe rvat… ale ted si zahraju na uplneho laika ktery uvidi napis Transmission na plakatech, uvidi O2 arena a rekne si to muze byt dobre… jenze… kdo je to Breakfast ? Kearney (to je ten cesky DJ co hral i na slovensku ?) ? Nenes ? Pascal Feliz ? Eddieho sem slysel na Amazing City a moc odvazany sem z neho nebyl (do klubu to bude asi lepsi rozsekavac).
    Zustava jen Kandi od ktereho budu jako znat par veci, budu vedet ze uz v Praze jednou hral na klubovce ve vertigu. Od Orjana Nielsena znam nejakou tu produkci ale co hrava na akcich ?
    Takze jako navstevnika akci co chodi na jmena by si me tam nedostal, protoze 90% neznam (jako normalni clovek co chce navstivit akci). Mozna by si udelal radost navstevnikum tohoto fora, ale kolik Vas tady je ? Zaplnite halu ? sm0

dardic
    Člen

Tak těmahle 2 jménama mě UM vážně zklamali….po tom co sem byl tak nadšený z Rank 1 Live Act tak timhle to trosku posrali…….vzdyt tu Markus ted byl…….tak proč zase?……Aly&Fila mi moc nevoní……..pokud bude jeste SVD tak budu vážně uvažovat jestli jít………Protože jít tam jen na Rank1 a Sandera……to abych tam přišel tak ve 2 ráno pokud budou hrát jako poslední 2!!!…………no newím newím jestli pojedu…..po těchle 4 jméneach spíš ne než jo!!!

Chelseaplayer
    Účastník

Tady si hodne lidi vyklada slovo kritika spatne..Kritika neni o tom se do nekoho navazet a popisovat jeho spatne stranky ..kritika hodnoti i veci kladne..Holt Marcus je spatnej uz i Äly a Fila tady vadi..dokonce jsou tady nekterym lidem ukradeni..sm13no radeji zustante doma at potom zase blbe nepindate..

SHP
    Člen

hellman: Máš něco proti mejm kozám? sm12

Anonymní uživatel
    Neaktivní

palda: tady je hloupý to, že lidi se naučili chodit na jména a ne na akci nebo styl.. (resp ty lidi, co tam nechodí ukazovat kozy ani svaly)

ondrab
    Člen

palda: Breakfast – pro cesky publikum totalne neznami jmeno…zna ho jen uzka skupina lidi, kteri se trancu opravdu venuji
    Bryan Kearney – tohle jmeno ani vubec neznam…
    Eddie Halliwell – jediny znamejsi dj, nicmene kdyz byl na AC, kde bylo daleko vice proflaklych djz vcetne vyhaslyho Oakyho, tak doslo kolik?? 3500 lidi??…
    Daniel Kandi – pro sirsi publiku opet malo znamy dj
    Nenes nebo Pascal Feliz nebo Orjan Nilsen – dalsi pro me hodne zajimavy jmena, ale opet pro sirsi publikum totalne neznama…

takovyhle lineup by byl lux do klubiku, nicmene u nas klub s kapacitou 500 lidi a vstupnym 200 Kc = totalni financni bankrot a zadluzeni kde se dasm4

Palda61
    Člen

Ma7ous: no vidíš, tobě nesedl můj lineup, mě nesedl line up TM. Nejde udělat ideální lineup 🙂

Ma7ous
    Člen

palda no vidis line up pekny ale posloucham trance denne a libi se mne jenom breakfast z tveho vyberu natoz co by to reklo lidem co trance slysi obcas a nejak tu halu naplnit musis.

K1aptcha
    Člen

marek: Aly & Fila před Markusem mi přijde jako docela nesmysl

Palda61
    Člen

ondrab: a to podle mě jo :). Ale jak říkám, vůbec se v tomhle neorientuju, takže nemůžu posoudit sm4

ondrab
    Člen

palda:lineup sice slusnej, ale ver mi, ze by ti na to nedoslo ani 1000 lidism4

Palda61
    Člen

Ma7ous: no jo, to je fakt. Nicméně neříkám, že je to šašek ani debil, to né. Ale v tomhle máš trošku pravdu.

Palda61
    Člen

Muff: furt si pleteš, že já akci nepořádám a proto se bavit o penězích je hodně zbytečný sm3. Klidně ti nadhodím pár jmen, který bych přivezl, ale předem říkám, že neznám ceny DJs, neznám kolik co stojí, nevím vůbec nic, čistě jen pár jmensm3…

Breakfast
    Bryan Kearney nebo Eddie Halliwell
    Daniel Kandi
    Nenes nebo Pascal Feliz nebo Orjan Nilsen

teď na mě začneš řvát, že to jsou jména za několik mega…sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

shp: nekecej, že posloucháš markuse 😛 btw mezi jeho hranim na party a v radioshow je propastnej rozdíl

Ma7ous
    Člen

Palda61 napsal(a):
    ——————————————————-
    > Ma7ous napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    > > Tak tohle je fakt smesny rikat o prednim
    > svetovem
    > > DJ ze je sasek to muzou snad jenom cesi. Tem
    > lidem
    > > co to rikaji bych dal vzkaz, kolik jste toho
    > > dokazali sami ze davate takove soudy. Anonymne
    > > kritizovat muze a bohuzel to dela kazdej druhej
    > > ale tim jeho uspechy vetsinou konci.
    >
    >
    > Takže aby někdo mohl Schulze kritizovat, tak musí
    > dokázat to samý nebo víc jak on? sm15

No to urcite nee, ale je rozdil mezi kritizovanim a urazenim a to dost velky.
    Myslis ze si markus nebo nekdo z jeho tymu neprecte nejaky ohlasy na party kde hral ? Ja bych rekl ze i mozna jo. Pac jenom na zaklade kritiky se muzes zlepsovat. Ale konstruktivni kritiky a ne steku typu to je ale sasek.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 751. až 765. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.