TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 766. až 780. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Muff
    Člen

Palda61: ja taky psal zda by si ten lineup z tech lidi co by pak na tu akci prisli zaplatil ? Schvalne nahod jaky by si dal lineup ty… to by me zajimalo sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

MODLIM SE, aby tam nebyl fleming

Palda61
    Člen

Ma7ous napsal(a):
    ——————————————————-
    > Tak tohle je fakt smesny rikat o prednim svetovem
    > DJ ze je sasek to muzou snad jenom cesi. Tem lidem
    > co to rikaji bych dal vzkaz, kolik jste toho
    > dokazali sami ze davate takove soudy. Anonymne
    > kritizovat muze a bohuzel to dela kazdej druhej
    > ale tim jeho uspechy vetsinou konci.

Takže aby někdo mohl Schulze kritizovat, tak musí dokázat to samý nebo víc jak on? sm15

Palda61
    Člen

Muff: trošku si pleteš pojmy :). Mluvil jsem o lineupu a né o pořádání akce. Vím, že pořádání akce je dost složitá věc a nerozumím tomu, ale tady se mluvilo o lineupu sm4. Já taky neříkám, že to je špatnej lineup, že schulz je šašek nebo debil, já tu jen píšu, že se mi tenhle lineup nelíbí, toť vše ;).

SHP
    Člen

Všichni, co říkaj, že Markus je šašek, by zasloužili pouštět všechny epizody GDJB neustále dokola, aby se do řitě naučili pořádně kurvovat…..

Ma7ous
    Člen

Tak tohle je fakt smesny rikat o prednim svetovem DJ ze je sasek to muzou snad jenom cesi. Tem lidem co to rikaji bych dal vzkaz, kolik jste toho dokazali sami ze davate takove soudy. Anonymne kritizovat muze a bohuzel to dela kazdej druhej ale tim jeho uspechy vetsinou konci.

Lukin_
    Člen

Newman napsal(a):
    ——————————————————-
    > větší bandu debilů jako UM team sem neviděl
    >
    > Ehm, tahle „banda debilů“ sem kromě Schulze
    > přiveze Rank 1 i Aly & Fila, trochu bych se v
    > těchto výrazech krotil sm4

Jako promin ale nějací A&F mi jsou ukradeni sm12 , Rank 1 Live Act je sice sen lidí ale to je zatím opravdu jediné plus…Takže suma sumárum KRAB a jestli bude ještě svd tak to bude opravdu konečnásm6

marek
    Člen

Já zas doufám že na začátek daj A&F a případně nějakýho Sana, nebo kdo tam bude, abych tam mohl dorazit pohodlně až tak na 11 a předtim někde pěkně posedět v hospodě sm16

Muff
    Člen

Palda61: jim ale nikdo prachy nedal a taky nejak zacali. Ty si to predstavujes moc snadno. Mozna by si poskladal dobry lineup, ale za jake prachy ? Zaplatil by si ho ? A zaplatil by si i ty saskarny kolem ? A jeste si poloz dalsi otazku, kolik lidi by bylo nadseno z Tveho lineupu ? Mozna potesis 100 fanousku a to je tak vsechno. Ono neni ucelem udelat lineup za nekolik milionu korun, ale udelat akci aby nebyla ztratova. Tvym pristupem by si nam ukazal jak se snadno a rychle dostat hluboko do minusu. Overena jmena prodavaji listky, nezname jmeno pro vetsinu obyvatel moc lidi nepritahne i kdyz to treba muze byt zrovna tvuj favorit. Ja si dam radeji Markuse nez kdyby se jim znovu zachtelo privest ATB.

Dexx
    Člen

Chtělo by to Buriana (na SW hrál skvěle) a Sandera. sm16
    ((Pojďte do mě!))

Palda61
    Člen

nexxie: to samý to není ani náhodou ;). Markus nepořádá TM.

btw, když mi dáš peníze, tak si klidně line up seženu sám a věř tomu, že když bych měl prostředky, tak si myslím, že byhc udělal dobrej line up sm3.

nexxie
    Člen

jako sorry ale ti co porad pisou ze Schulz je debil a ze kvuli nemu tam nejdou by si zaslouzili dat par pres dr*ku!
    kdyz sou tak chytry tak at si shanej dje sami.. proste transmission a markus schulz je skoro to samy jako armin only a armin van buuren.. tak to proste je! a to ze sem do cr porad jezdi a ze sklada transmission hymnu, to je podle me krasny..
    ale jsem rad ze treba ti lidi nepujdou.. aspon bude o par machru v davu min..

osobne Aly & Filu taky nemusim ale na asotu 350 hrali docela dobre.. kdyz nebudou hrat porad jejich produkci,tak si na ne rad zaparim..

Newman
    Člen

větší bandu debilů jako UM team sem neviděl

Ehm, tahle „banda debilů“ sem kromě Schulze přiveze Rank 1 i Aly & Fila, trochu bych se v těchto výrazech krotil sm4

M.i.k.e
    Člen

mno,když se podivám,co teď hrajou pánové,o kterejch se tu vedou největší pře,tak radši Markuse…SvDho styl poslední doby mi moc nesedí…naopak GDJB se mi pořád ještě líbí…

Chelseaplayer
    Účastník

No sice je tady Markus peceny vareny ale rikat o nem ze je sasek..to same o Sanderovi..sm17Ze vy si do te huby nevidite..sm6

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 766. až 780. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.