TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 796. až 810. (celkem z 1,422)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

Alíky vítám sm5 to zas jako (hodně) jó sm3

Dexx
    Člen

Juhůůůů sm15 To jsou věci po dvou deci, co?

sm10 sm10 sm10 sm10
    prosíííííímmm???? Aly & Fila? áááááá!!!!!

EDIT: a když je to tak velká akce, tak by mohli přijet oba sm5

medyyy
    Člen

TRANSMISSION ODHALUJE DALŠÍ HVĚZDNÁ JMÉNA: Aly & Fila a Markus Schulz (http://www.unitedmusic.cz/cs/#/cs/novinky/transmission-2008/transmission-dalsi-hvezdna-jmena/)

nexxie
    Člen

DJ kteryho bych tu rad videl by byl i Pascal Feliz.. podle me jeden z nejvetsich skokanu posledniho roku 🙂

skoda ze moc na takovy akce jako je transmission nejezdi

Sq4Raa
    Člen

Dexx: Každýho věc je to, jakej DJ se mu líbí. Já osobně si však nepouštím svůj neoblíbenější film pořád dokola jen proto, že lepší pro mě není…

Ma7ous
    Člen

No ja nevim je jasny ze vzdycky bude dobry DJ ktery tu nehral, ale taky muzou zacit zvat cesky DJ a to bude tech lidi nasranych podstatne vice. Osobne se necham prekvapit kdo prijede mne staci Ottaviani a pokud to bude vyse zminovany schulz s SvD tak budu jedine rad.

Lukin_
    Člen

pokoko napsal(a):
    ——————————————————-
    A JOCe bych si dal ze všeho nejvic
    >vždyck ymi nejak utekl

JOCe moc často nehral poblíž a ani u pšounů mockrát ne řekl bych že 2x za poslední půlroksm16

K1aptcha
    Člen

pokoko: nepleteš si AvB (Armin van Buuren) s A&B (Above & Beyond) – že používáš množné číslo sm16 – ale když se to tak veme, tak vlastně nepleteš, zpívanky to jsou v obou případech sm2

pokoko
    Člen

AvB ja tady nechci …..jejich zpivanky zasrane….gelderena jsme slyšel v retru nedavno takže toho bych taky oželel i když zahral neskutečne….No SVD jsme už taky slyšel ale toho bych si dal….A JOCe bych si dal ze všeho nejvic toho jsem neslyšel a vždyck ymi nejak utekl takže toho bych chtel…….Jiank jmen by bylo vic ale summer mi to vynahradi to bude životni akcesm3

dardic
    Člen

Schulze ani AvB bych já osobně tady nechtěl….
    Ale SvD je pro mě nejoblíbenější DJ na světě tak toho bych tady vážně uvítal………ale zase bych třeba uvítal třeba Gelderena nebo JOC…ty bych si vážně dal no…..ale když bude ten SvD tak budu vážně rád!!

Lukin_
    Člen

MichalV65 napsal(a):
    ——————————————————-
    > Ale je snad jedno kdo přijede.Hlavně že zahraje
    > dobře.

jedno? Tak to teda není jedno kdo tu bude, jestli na tm5 bude svd,schulz nebo avb tak to mi teda jedno nebudesm6 sm12

swo
    Člen

MichalV65: přesně tak

inferno
    Člen

já si myslím, že DJs jezdí do zemí, kde jsou oblíbeni, úplně běžně dvakrát do roka… spíš jde o to, že Markus jezdí jen na akce UM

iamek
    Člen

Ma7ous : A nemyslis si ze dobrych DJs je vice? Tak proc vozit porad to same jmeno?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 796. až 810. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.