TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Ma7ous
    Člen

to SG no muzu mi takovej dotaz co je spatneho ze k nam jezdi casto jeden z nejlepsi trance DJ na svete ?

MichalV65
    Člen

Ale je snad jedno kdo přijede.Hlavně že zahraje dobře.

ics
    Člen

cetl sem tu nekde spravne , ze AvB bude pristi rok v CR? sm2

benes
    Člen

No tak jestli bude Marcus,tak to se tesim.sm3

nekapišto sm3 já nekritizuju, já diskutuju o tom, jestli je dobře, že je tu tak často

andre
    Člen

SG: jasné, o respektu jsem mluvil a stojím si za ním, jenže je rozdíl „diskutovat“ a „kritizovat vše“ jaxe tady ve velkém realizuje (ale to je asi v česku běžné, bohužel)… kapišto?

andre: kraviny to nejsou, je to náš názor a od toho snad diskusní fórum je, aby se diskutovalo, vyjadřovaly se názory (budeš se divit, ale ne všichni mají stejný, to je ale překvapení, co?) a podobně

tak si nech ty řeči od cesty a přečti si pořádně, co tady píšeme sm6
    jo a mám takový dojem, že nedávno jsi tady psal cosi o respektu, tak se tím řiď i sám, buď tak hodný sm3 děkuju

K1aptcha
    Člen

andre: tak snad máme právo říct, že se nám nelíbí, že Markus je tedy nejen „rezidentem“ Transmission, jak ty říkáš, ale nakonec vlastně málem všech akcí co UM dělá sm6 a pokud tam není Markus, tak je tam San… jednoduše řečeno: MÁME RÁDI NOVÁ JMÉNA a zatím podle těch spekulací je tedy poměr na TM5 1:3 v neprospěch těch nových

andre
    Člen

kurník, co furt řešíte za kraviny!!! berte to tak, že Markus je rezident DJ Transmission… není to hezké mít za rezidenta zrovna Markuse? kdyby byl Burian, tak už vás slyším, jak reptáte zas… vám se člověk nezavděčí ničím…

M.i.k.e
    Člen

kde sou ty časy,kdy se na Markuse jezdilo všude možně po Evropě,jelikož slyšet ho tu (a to nemyslim jen u nás,ale vůbec kdekoliv poblíž) bylo celkem unikum…když sem ho slyšel live poprvé,bylo to splnění snu,teď už je to trochu přehnaný…aby tu byl 10x do roka a navíc hrál víceméně na každý větší akci venku…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

bohužel TM asi neni akce, která by lidem předhazovala nová, neohraná jména. lidi si navykli chodit na armina, tiesta, schulze a sandera (a mohl bych asi jmenovat další), ať už hrajou jakkkoli. z pohledu UM nevidim důvod, proč na halovku někoho z nich (potažmo víc) nedat. pak ještě doplnit pár jinejma jmenama. my, kterejem tohle ke štěstí nestačí, máme smůlu…

Dexx: jasně že se chápem sm3

Dexx
    Člen

Star Guitar: Pochopila jsi pointu toho proč se nám líbí ta myšlenka, že tu Markus bude? Protože podle nás hraje dobře a nám se to líbí.
    Já respektuju váš názor. Píšu tady snad něco proti vám? Ne. Prostě každej se rozhodne podle toho jestli to pro něj stojí za to a hotovo. Peace!

Souhlas, víc jmen která tu ještě nebyla

Dexx: pochopils pointu toho, proč se nám nelíbí ta myšlenka, že tu Markus bude? Ano, line-up vypadá slibně, aspoň pro mě je live-act Rankáčů splněný sen a Pepíka si moc ráda poslechnu znovu, ale pokud už tady Markus byl nespočetněkrát a navíc už letos O2 Arénu jednou navštívil, tak nechápu, co je špatnýho na tom, říct nahlas, že je tu až moc často.
    Jak říká Sq4Raa, měl by se dát prostor jiným DJs a ne pořád vozit ty samé jména. O to šlo. Když bude hrát dobře, tak budu mít radost, ale principielně jde opravdu o to, že je tady moc často.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 811. až 825. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.