TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 826. až 840. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Dexx
    Člen

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-

> Protože není jedinej dobrej DJ a jsou mnohem
    > lepší, keří tu ještě nebyli, třeba proto.

Tvůj názor. Stejně je tu hafo lidí, kteří na něj půjdou a vy si klidně zůstaněte doma.

Palda61
    Člen

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-
    > Edit: Od té doby (alespoň pro mě), co Schulz
    > ‚poarminovatěl‘ ,to není ani dobrej DJ.

+1sm4

SHP
    Člen

komodo: Sry, jsem tě přejmenoval na skříň sm15

Sq4Raa
    Člen

Markus je tady casto a nemel by. Nejak to nechapu, kdyz je Dj dobrej tak proc ?

Protože není jedinej dobrej DJ a jsou mnohem lepší, keří tu ještě nebyli, třeba proto.

Edit: Od té doby (alespoň pro mě), co Schulz ‚poarminovatěl‘ ,to není ani dobrej DJ.

Starf
    Člen

to ja bych Schulze znova klidne bral, na sensation se mi ted libil jako jedinej…

MichalV65
    Člen

Docela bych bral i Markuse Schossowa(i když to je tak trochu house tak dokáže zahrát kvalitní tech-trance set) nebo Sebastiana Brandta.Ale kdyby přijel Sander tak bych se taky vůbec nezlobil.Nic proti Schulzovi, hraje dobře, ale je tu pořád.
    No nechme se překvapit.

komodo
    Člen

Palda61: Tecka +1, nemam nic proti, jenom proste nechapu tu averzi vuci Markusovi to je vse.
    Tecka 2 sm3

Palda61
    Člen

komodo: to, že je dobrej DJ je tvůj názor a nemusí ho sdílet ostatní :). A protože si můžou dělat co chtěj, tak oni napsali do týhle diskuze taky svůj názor sm3. Nic víc, nic míň. Bez urážky, ale řešíš hovna. Tobě se líbí, chceš ho tady. Některým se nelíbí, nechtěj ho tu. Tečka sm3

komodo
    Člen

Palda61: nebylo to konkretne proti tobe, ale mam dojem ze je tady tak nejak zazito ze Markus je tady casto a nemel by. Nejak to nechapu, kdyz je Dj dobrej tak proc ? Ja taky nepisu do diskusi o Djs co se mi nelibi. Jasne ze kazdymu se nelibi vsechno ale o tom to je aby si kazdy uzil a dostal to co se mu libi.

Lukin_
    Člen

jestli bude Schulz nebo Sander tak já vynechám další TMsm10

Palda61
    Člen

komodo: jak schazovat? Jsou tu narážky na to, že tu je moc často. Nikde nevidím, že by někdo napsal, že markus hraje blbě.

komodo
    Člen

SHP: komodo ne komoda, a nevim proc prave ty resis tyhle thready kdyz jsi psal ze tam nejdes. Vic k to be nemam.

komodo
    Člen

Palda61: jj, je to tak. nic proti ale nechapu proc ma nekdo potrebu porad shazovat nejakyho Dje, kdyz se mi nekdo nelibi tak to proste ignoruju a hotovo.
    Ale je to proste klasika na trance.cz, kdyz nemam co napsat tak alespon budu rejpat do nejakyho threadu.

SHP
    Člen

Komoda: Tak třeba chtěj jít na atraktivní halovku a nechtěj aby tam byl tenhle kretén, ne? sm6

honzátos
    Člen

To Komodo, Andre, Dexx : souhlasim s Váma, Markus tu nikdy nezahrál špatně, je to bouráksm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 826. až 840. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.