TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 946. až 960. (celkem z 1,422)
  • Autor
    dardic
    Člen

Rank 1 Live Act??……..no tak to na Transmission nesmím chybět………to bude luxus…….
    Pepe newím co hraje nějak ho neposloucham….tak doufám že mě překvapí……
    A byl bych určitě rád kdyby UM přivezli jednoho z tehle pětice DJ’s : Sander van Doorn, Marcel Woods, Eddie Halliwell, Ronald van Gelderen nebo John O’Callaghan

prochi
    Člen

jinak pro vsechny,tady je vyběr videi abyste se namlsali na rank 1 live:
    nebudu sem preposilat vsechny youtube odkazy,tady mate odkazy na moje prispevky v RTX dojmech:

http://forum.trance.cz/read.php?1,55875,56077#msg-56077
    http://forum.trance.cz/read.php?1,55875,56265#msg-56265
    http://forum.trance.cz/read.php?1,55875,56542#msg-56542

andre
    Člen

prochi: jj, přesně tak jsem to myslel

prochi
    Člen

trochu nesouhlasim,mel jsem moznost zazit live v polsku a je to tak že většinou jeden pouští tracky(vlastni remixy) a do toho druhy hraje na klavesy,takovy live mashupovani,ale velmi jemne,at se neskazi charakter originálů

EDIT:jo takhle je to myšleno,celý set,tak to ta ne-live část je složená s libovolnych tracku

Live Act
    12. Rank 1 feat. Shanokee – Such Is Life (Sensation White 2001 Anthem) (Rank 1 2008 Live Edit) vs. Jochen Miller – And Then (Rank 1 Remix) (Rank 1 MashUp)
    13. Alex M.O.R.P.H. & Rank 1 – Life Less Ordinary (Rank 1 2008 Live Edit)
    14. Cygnus X – Superstring (Rank 1 Remix) (Sensation 2000 Anthem) (Rank 1 2008 Live Edit) vs. Anton Sonin & Amx – Undone (Rank 1 Remix) (Rank 1 MashUp)
    15. Armin van Buuren vs. Rank 1 feat. Kush – This World Is Watching Me (Cosmic Gate Remix) (Rank 1 2008 Live Edit) vs. Cosmic Gate – Analog Feel (Rank 1 Digital Rehash) (Rank 1 MashUp)
    16. Rank 1 – Awakening (Rank 1 2008 Live Edit)
    17. Rank 1 – Beats At Rank One Dot Com (Trance Energy 2005 Anthem) (Rank 1 2008 Live Edit)
    Encore
    18. Rank 1 – Airwave (Innercity 1999 Anthem) (Rank 1 2008 Live Edit)

tohle jsem zažil a je to můj zatím nejsilnější trancový zážitek

andre
    Člen

Dexx: většinou to bývají i tracky jiných, akorát ty své zahrajou „live“

Dexx
    Člen

Dá se tedy očekávat set čistě z jejich produkce, nebo do toho budou míchat i jiné tracky?

Myslím že ani pátou transmission nevynechám sm11 Na Rank1 se těším, Ottaviani je mi celkem ukradený, ale nevadí mně. Jsem zvědav kdo bude dál.

f1d0
    Člen

Mr.Boli to: když to řeknu hodně zjednodušeně, tak při live actu Rank 1 hudbu „skládají přímo při hraní“ – mají klávesy, syntetizátory, PC a všechno, co slyšíš je dáváno dohromady naživo. Narozdíl od dj setu, kdy vezmou cdčko/desku a tu dají do playeru/na gramec.

tady máš pro ukázku Rank 1 live z Armin Only 2006 – youtube

EDIT: kua, že jsem se s tím psalsm15 . No, aspoň tady je ten link na to vystoupenísm16

iamek
    Člen

Gizmoo az druhej sm16sm16sm16

Mr.Boli to
    Člen

díkec za info

Gizmo
    Člen

Mr.Boli to:
    DJ set – DJ pouští pouze muziku zaznamenanou na nějakém nosiči (CD, vinyl … )
    Live act – větší nebo menší část prezentovaného je live odehraného na místě (klávesy, kytary, živý zpěv )
    doufám, že tak to stačí ..

no o fous druhej ale na bedně… sm11

iamek
    Člen

DJ set je ze typek hraje jen na mixaku… Live act je ze typek hraje na mixaku a druhej typek hraje live na klavesy, kytaru, hoboj, triangl, lesni roh atd…

iamek
    Člen

sm10

Mr.Boli to
    Člen

Vím, že tahle otázka vám bude připadat banální, ale jakej mám čekat hlavní rozdíl mezi dj setem a live act? Díkec a moc se mi netlemte sm13

seven
    Účastník

Leosh: zapaříme určo, už jsem ti poslal icq aby jsme mohli domluvit . sm3
    SHP : sm11sm3

jinak jsem to pročet a pobavil mě tenhle příspěvek :

BoRo napsal(a):
    ——————————————————-
    bla bla
    bla.
    > To jak jsem jedne babe
    > vysvetloval pulhodiny(!!) co to je penz.fond a ze
    > ona to nepotrebuje a pak mi vecer nasrana(!)
    > vola,ze ji naka susedka nakecala,ze pry existuje
    > takova vec jak „penzijni pripojisteni,fond“ a ze
    > jsem ji o tom nic nerekl!!!
    > Rekl jsem ji vsechno… i o ni,i o tom debilnim
    > fondu,i o jejim tupemu psikovi…
    ——————————————————
    lool

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 946. až 960. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.