TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Sickboy
    Člen

SHP: sm15

Jinak já zítra nebudu. Teda ne že by mě to nějak extra mrzelo. Ale i tak… zapařte za mě a zbořte to tam!

Partygirl
    Člen

at uz je zejtrek chci parit!

[quote 2Sexy][quote ics]gsfromm

doufam ze pujdes dopredu trochu kultivovane , ne jako ti , kteri prijdou ze zadu, strci do vas , odsunou pryc a ve finale si stoupnou primo pred vas :-x[/quote]

doplnim te: ... a vytahnou cigaretu a zapalej si v nekuracky O2 arene sm6[/quote]

a ještě jeden doplněk: … tou cigaretou tě popálej a ještě tě seřvou, žes jim urazil kotel.

když jsme u těch exhibicionistů a rádoby drsňáků svalovců… minulej rok na transmission tam byla taková grupa asi 4 týpků, kteří doufali, že tím klofnou nějaké kočičky. Místo toho se připlížil takovej malej holohlavej frajer a s přitepleným výrazem povídal jednomu z nich: „Ahóojs, nechcel bys se mnou zajít na pivčo, co ? :)“
    Pan drsňák z toho byl úplně mimo, nechápal až když se trochu vzpamatoval tak mu řekl: „Já pivo nepiju, zkus se zeptat tady kámoše…“

sm15 sm15 sm15

Nevim
    Účastník

SHP: to me bavi jen 5min pak je to naprd sm15

SHP
    Člen

Nevim: Chceš mezitím poslat sexy foto?

Binary
    Člen

sm15

Nevim
    Účastník

do prd*ele to je jeste daleko sm7 ten jeden den cekani me znici sm9

SHP
    Člen

Já se svleču a ukážu všem, jak si umím olíznout cecky….

Stoupa
    Účastník

Já taky ne, to by zbuchla celá hala sm15

ics
    Člen

ja te muzu ujistit , ze se do pul tela svlikat nebudu , by z hruzy utekli nejenom navstevnici , ale i Djs 😀

SHP
    Člen

Všichni tam budou sjetý, budou vysvlečený do půli těla, budou do vás strkat, kouřit vám do xichtu a polijou vás pivem…

ics
    Člen

[quote iamek]ics: Chces si o tom promluvit ?[/quote]

ani ne , nerad rozebiram do podrobna neco co konci mojim mokrym penisem 😡 😀

iamek
    Člen

ics: Chces si o tom promluvit ?

ics
    Člen

[quote 2Sexy][quote ics]gsfromm

doufam ze pujdes dopredu trochu kultivovane , ne jako ti , kteri prijdou ze zadu, strci do vas , odsunou pryc a ve finale si stoupnou primo pred vas :-x[/quote]

doplnim te: ... a vytahnou cigaretu a zapalej si v nekuracky O2 arene sm6[/quote]

to je dalsi vec 😡 nasrat se do predu (zacinam dycky v prvni rade ale postupem casu se dostavam tak do 5ty , az se naseru a jdu si parit v klidu do zadu) , vytahnout cigaro , stoupnout si pred vas a maximalne si tak podupavat nohou jako Goťák 😡 na PvD vedle me „paril“ nejakej typek , byl asi nejakej sjetej , ze se jenom kejval ze strany na stranu , v ruce kelimek s pivem , jehoz obsah mi pak kdyz se neudrzel na nohou milostive nalil na kalhoty sm6

http://www.lide.cz/iceSee

Anonymní uživatel
    Host

lidi kolik tipujete lidí ??:) loni přes 8 tisíc a letos přes 10 tisíc?? hm?:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.