TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,081. až 1,095. (celkem z 1,422)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

hmm bez line upu to nemá cenu kupovat lístek… a jestli tam bude Burian, tak už je to minimálně hodina a půl docela promarněná… to bude zas rozhodování sm6

Bedmin
    Člen

já chci RANK 1 LIVE sm3sm15

Nulda
    Účastník

Kde pořád berete Buráka na TM3? Nespletli jste si fórum?

Mr.Boli to
    Člen

Tak už jsem si koupil lupen za 550. Doufám, že bude zase nějakej našlapanej line up sm3. Co už konečně Rank 1? Jinak ten burák, no nevim proč ho cpou na každou trochu větší akci. Jednou slyšet vpoho, ale pokaždý? Mohlo by to být zase bez českýho dje

SH3PP1
    Člen

já bych přivítal liveact od Rank1 nebo Push, z DJs bych chtěl asi nejvíc Above & Beyond sm3

deivis
    Člen

Doufám že bude Transmission bez ceskych DJs.

kreeki
    Člen

Burák nepatří na TM přece a Martin Kučera má rozum… rád bych tam viděl Míšu Céčko ale ten asi ještě dostatečně nevyzrál, nevim, nějak si ho nedokážu představit v hale.. ale můj problém, doufám že tam bude 😉

Muff
    Člen

Tak Buraka neřešim, stejně tam bude jen od toho aby zahřál techniku a připravil ji pro hvězdy.

vyrys
    Člen

Lukin: jo hral na te prvni s Ferrym jako prvnism4

Lukin_
    Člen

Tak Martin hraje dobře pořádsm2

Roman
    Člen

Lukin_: jj a hrál výborně sm16

Lukin_
    Člen

Von Gredner hral na TM?sm15

sharx
    Člen

Gredner a Michael C hrali na jednotke

andre
    Člen

voky: na jedničce byl Martin Gredner, na dvojce Michael C (nebo naopak, teď už nevím)…
    Quintin a San jsou sice Holanďané, ale k Česku mají taky hodně blízko…

Voky
    Člen

Tož musim doufat, že UM bude dál pokračovat v tom co bylo na TM2, TM3 a TM4 a to: ŽÁDNÝ ČESKÝ DJ NA TRANSMISSION!!!….ale teda moc tomu nevěřimsm6

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,081. až 1,095. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.