TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,096. až 1,110. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Panter
    Člen

doufam ze bude line-up bude konci tvrdymi jmeny hard trancovymi djs

Panter
    Člen

To je fakt Michael burian by tam nemusel byt spis kdyz uz tak Michael c nebo lepsi jem zahranicni djs.. hl. Above a beyond

jj je to hnus..slyset buraka 3x za rok…sm13

honzátos
    Člen

Začíná mi bejt blběsm17

DanYjel
    Člen

to ne! sm19

nu obavam se ze na TM bude burak ma v myspace 8.11.2008 tbc megaevent coming soon..

BoRo
    Člen

uz mel Transmission i akce v zahranici? asi ne,co?

Leosh
    Člen

jdu

deivis
    Člen

Autor: J.Clara (IP zapsáno) – on nemá potřebu aby ho někdo tlačil, aby mu někdo dělal tracky, aby ho někdo manažoval a vykládal o něm stále jak je dobrej atd 🙂
    Buď si to zaslouží sám tvrdou prací a nebo ne.
    Dle mě na to aby hrál na Transmission v této chvíly nemá. Dívám se na to prostě reálně. Vím jaké jsou požadavky promotérů, vím že na toto je moc velká tlačenka a on je takový co se netlačí.
    Navíc Transmission je pouze o zahraničních DJs mám dojem..

Ale to že je nejlepší čistě tranceový DJ v ČR v tom mám 100% jasno. Ale už dost OT.. Mě osobně zajímá Transmission a to kdo bude a nebude.. Ať si poprvé koupím lístek půl roku dopředu a můžu se těšit 🙂

protože kdyby napsal že na to má (jako že na to má) tak tu dostane sodu že ho tlačí … sm0

J.Clara
    Člen

deivis: Proč myslíš, že na to Štěpán nemá hrát na velké akci jako je Transmission??

Showman
    Člen

Já mám takový pocit, že by mohl přiject někdo z Captured Music (nejspíš Mike Shiver). Když jsem mu nedávno psal mail, říkal, že se chystá „okupovat“ naší oblast koncem roku, což by sedělo. Kdyby mi to někdo nevěřil, pusťte si Captured Radio 63 a tam uslyšíte to nejpodstatnějšísm16

Takže pokud by to vyšlo, bylo by to supersm3sm5

Palda61
    Člen

Bych mohl zahrát jásm0sm15

deivis
    Člen

Autor: Housik (IP zapsáno) – čeče nevím já to doma poslouchám a nevím nevím.. prostě asi jsi špatně slyšel 🙂
    Btw co se týče headlinerů a „předskokanů“ předpokládám že víš jakou má kdo práci 😉

Jinak osobně bych si přál Above&Beyond ale už konečně všechny 3 dohromady. Z CZ DJs si nepřeju nikoho., Tudíž ani ne Štepána, páč na toto zatím prostě nemá a už vůbec ne u UM.

Flash2001
    Účastník

V kazdem pripade jdu, snad to bude stat za tosm4

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,096. až 1,110. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.