TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,111. až 1,125. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Palda61
    Člen

Nevím.. Uvidíme sm3

GiGiDAGia
    Člen

😀 😀 Nechme se prekvapit … kdo bude kaca 😀 a kdo kacer sm15

BoRo
    Člen

Kdo se zepta „Jaky si myslite ze bude line up?“ je kaca

zabca
    Člen

tak 8.listopadu je tady. Zajimalo by me s kym sm5a za jak dlouho se to dozvime

Desire
    Člen

Tak k Rank 1 by se moch pridat i Armin, kterej na trance energy slibil ze se k nam v roce 2008 podiva sm5 no a na zaver by mohli soupnout Woodse a ja bych byl maximalne spokojen sm0

iamek
    Člen

Housik : Naprostej souhlas :)… Rozdil oproti Janikovi byl obrovskej… Ale Stepan zahral tak jak musel… byl by nesmysl to rezat pred janem…

Paya
    Člen

Palda61: +1 sm4

Palda61
    Člen

Housik: názor :). Já ho zase považuju za super DJ, protože výběr tracků má pro mě parádní a co se týče mixu, tak je celkem dobrej sm3sm4

Housik
    Člen

Slyšel jsem Brücka teď v sobotu na Flédě – E-motions a byl to uspávač hadů, nebýt 3 posledních písniček, bylo by to na velkou trancovou ostudu… míchal hrubě v pasážích, kde už měla být dávno namíchána následující skladba… výběr muziky o ničem… na větší akci takový DJ rozhodně ne! sm18
    Po něm nastoupil Jan z 4 STRINGS a rozdíl byl neskutečný. Toho bych naopak na Transmission maximálně doporučil, protože to byl 100% pure trance v naprosto luxusním podání, bavil lidi muzikou i svým vystupováním, skutečný entertainer sm11

Tecko
    Člen

Felipe? Slysel jsem ho ted naposledy na Cybertronicu a to teda vubec nic nez nic moc…:( minimal….

milan
    Člen

Felipe – plnej souhlas. Už by si ho Kučera mohl všimnout a nasadit místo pořád omílaných jmen. Na Creamfields nestačí, chtělo by ho na halovkusm5

Felipe
    Člen

…jo a jeste Stepan Brück jako domaci uplift jednickar sm11

Felipe
    Člen

…a zbytek at sou provareni kasovni trhaci

Felipe
    Člen

Hlasuji za DJANE JESSELYN, MICHAEL DOW, MARK SHERRY anebo YOJI BIOMEHANIKA sm0sm13sm0

SH3PP1
    Člen

pěkně blbej podpis, co? sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,111. až 1,125. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.