TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,156. až 1,170. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

sem se na ty rank1 těšil na EC 🙁 no co, ale doufám, že UM přijde ještě s něčim zajímavym, pže kvůli rank1 si loňskou zkušenost nezopakuju..

komar
    Člen

2housik: ale lajfko je od RANK1 naprosto diametrálně odlišný zážitek od djsetu sm4 Takže se rozhodně máme na co těšit, jestli je to pravda ofc sm15

Housik
    Člen

Rank 1 byl na Trance Energy 08 luxusní, pokud bude na Transmission, tak to bude trance přesně, jak ho máme rádi 🙂 Teda minimálně já :-)))

SHP
    Člen

Tak abysme podpořili spekulace, tak i já slyšel, že tam budou Rank 1 LIVE.

Jinak banner si mohou všichni stáhnout a dle potřeby použít sm4

deivis
    Člen

A to RANK 1 live 🙂

Josh
    Člen

Přesně tak …
    Někomu se nechce přiject, někdo nemá čas v ten den, další je moc drahej,atd,atd…
    Takže řešit line-up se 100% jistotou už ted´.
    Nicméně jedno z těch jmen tam skutečně bude…:o)

Dolikus1
    Člen

Freezer: no nevim,mám pocit,že loni se touhle dobou taky už objevil lineup (teda náký jména) na TM4,která taky byla až v listopadu..Ale uvidíme..

edit: zvlášt takovej Armin se podle mě musí bookovat hooodně dopředu:)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jasný, že ten line-up není správnej, to je jen odhad 🙂 line-up skoro rok dopředu je nemožný vědět 🙂

Josh
    Člen

Ten line-up není správně , co tu někdo napsal..

Josh
    Člen

Nebudou na EC:o) sm3

iamek
    Člen

SHP : Luxusni podpis… Clovece malem jsem spolkl cely rohlik jak jsem to videl… UNESCO rulezzz sm15

dance-girl
    Člen

Hmm, Rank 1 live bych si znova dala, ale ten zbytek….sm6sm12

andre: To máš pravdu s tím souhlas, mně osobně nevadí, tak si chvíli u jeho setu odpočinem:-)

andre
    Člen

trancekeeper – no když budu spekulovat, tak asi jen Rank 1 by jim nezaplnili celou drahou arenu s drahou show, takže musí natahat i lidi, co o tranceu třeba moc neví, ale zas třeba jednou slyšeli Armina, tak tam půjdou na něj, a tím zaplatí i Rank 1 a další…

honzátos
    Člen

Tak vzhledem k tomu, že mě Armin zklamal na SW v Sazce tak bych ho rád uvítal na TM5.
    Pokud tam budou ještě Rank 1,,livéž,, a Sander tak to bude mega supersm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,156. až 1,170. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.