TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,186. až 1,200. (celkem z 1,422)
  • Autor
    ondrab
    Člen

lidi myslete…kdyz to je od Buriana, tak to znamena ze to zas bude PVD in prague..zadny transmission, tam se koncepcne vozi jiny jmena…TR5 ocekavejte nekdy koncem roku..jako vloni…nekdy v listopadu..

Panter
    Člen

chjo ty jo ale bylo by to husty uz se moc na TM5 tesim lepsi hudba nez na sw energictejsi svezi dynamictejsi proste mazec:o) A PVD mno to bych si nechal libit.o) jeste yojiho biomehaniku a pohoda dzes

Dexx
    Člen

Já teda nevím ani proč by to měla být zrovna T5 ani proč by tam zrovna musel být PvD. Zase spekulace jak blázen.

Ruuda
    Člen

j.djsyky: pokud prevezmu info z topicu o sensation a je pravda, ze to bude T5, tak zname uz dve jemena a to Burian a PvD, protoze nenapada me nic, kvuli cemu by jinak UM brala na Transmission Buraka

j.djsyky
    Člen

Tak to vypadá že Transmission 2008 bude 20. září 2008

Sq4Raa
    Člen

Video docela fajn,ale nechápu, proč je první skladba Tyas a pak se to šine k nějakýmu pomalýmu elektru.

prochi
    Člen

mazeeeec video

Creams
    Člen

To video doopravdy luxus (:P)

souca
    Člen

::o tak tomu říkám profi video

2Sexy
    Člen

doprčic uplne mi z toho videa mrazí a to jsem teprve ve čtvrtině ::o

dance-girl
    Člen

no, ono fotky a videa často vypadaj ve finále líp než samotná akce 🙂

komar
    Člen

2mountainer: jj, pri pohledech na Ferryho, jak se usmívá a přivírá oči blahem, jsem si říkal jestli jsme byli na stejné akci :oD Nebo zahrál snad i něco použitelnějšího než Brainbox?:D Všechno kromě christophera jsem už nějak vytěsnil z paměti….:_)

mountainer
    Člen

no, to video vypadá asi tak 10x líp než jaká ta akce ve skutečnosti byla

kreeki
    Člen

kukot hukot 😀 hned bych se tam vrátil B-]

warholla
    Člen

transmission– after movie z T4… celkem good…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,186. až 1,200. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.