TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,231. až 1,245. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Starf
    Člen

hm, jestli to daj na silvestra tak stejne radsi budu spracovavat litry lihu na chate s kamosema :oP

Sq4Raa
    Člen

Že bude Silvestr?

kenneth
    Člen

Zda se ze jde jen o plany poplach. V jedne novince na um.cz stoji: První série fotek z Transmission 2008 je online. Najdete je v sekci Galleries. Postupně budou přibývat další fotky a videa.

A odkaz je samozrejme na fotky z letosni TM. Jak to vypada tak v tom ma jen UM pekny neporadek 🙂
    I kdyz copak chtel asi basnik rici tim datem 31.12.07 :-O

Fox Mulder
    Člen

2 dance-girl:
    Jo jo, pana Zooropu bych dal!! B-] Hraje psí trance.. 😛

Fox Mulder
    Člen

No zajímavý.. 🙂

Dá se to chápat dvěma způsoby:
    1.) 31.12.2007 se bude opravdu někde v Praze konat Transmission. Vzhledem k tomu, že je uveden datum a město, je to možné.

2.) Na těch stránkách je uvedeno TRANSMISSION 2008, čili se to nemůže týkat Silvestra, který je ještě stále v roce 2007. Je možné, že 31.12.2007 bude v Praze oznámena další Transmission. 😉

Těžko říct, kde je pravda.. Od UM by to bylo hodně riskatní 1,5 měsíce před dnem konání oznamovat velkou drahou halovou akci, ale kdo ví, co maj za lubem.. 🙂 Spíš asi budou jen oznamovat. 😉

Co se týče mě, tak nevím, zda půjdu.. Nevím vlastně nic, takže se ani nemůžu rozhodovat. 😀

2 Star_Guitar:
    Jaké dvě silvestrovské akce se už objevily?? O jakých dvou akcích mluvíš? Máš na mysli německý Sensation White a polský I Love New Year?

dance-girl
    Člen

hellman: Jooo… headlineři večera Hellman a Zooropa 😛

kenneth
    Člen

Me se to zdejne taky moc nezda… Jedina vec ktera me napada ze by to bylo to prekvapeni, ale zase na druhou stranu proc by to bylo pojmenovane jako TM 2008, ja nevim, je v tom zmatek 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dance-girl: uděláme si vlastní stage :oD

dance-girl
    Člen

Palda: Neboj, to příjde :oD:oD:oD

Partygirl
    Člen

pokud bude rozhodne JDU!! 😉

Sq4Raa
    Člen

Pokud nebude na další TM někdo hodně zajímavej (hardstyle), tak tam nejdu…

Palda61
    Člen

dance-girl: Já to mám jinak, ještě jsem natěšenej a chci pořád a pořád chodit na akce a takovýhle problémy zatím neřeším :oD

dance-girl
    Člen

Jo, neznám lepší oslavu Silvestra, než sledovat znuděný tváře lidí, a těšit se, až DJ zahraje něco, co se mi bude líbit. :oD

Palda61
    Člen

No pokud by bylo na silvestra (což nebude:oD), tak by to byla pro mě dokonalá oslava novýho roku :-)… I když nevím, zda bych nedal přednost oslavě s kamarády…;-)

kenneth
    Člen

Ted me tak jeste napada…
    Omlouvam se za double post, ale neni tohle to prekvapeni od UM? :oP

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,231. až 1,245. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.