Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Transmission 5 – Line Up
- Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6. 11. 2007 v 23:51 #47569
prochi
ČlenSHP:diky za upozorneni,jsem tady v tech stylech docela nováček,takže ještě rozpoznat uplne dokonale nedokážu co presne kdo hraje……ale chapu,proc ses na me nastval….z tech 2 prispevku mohlo vypadat že jsem najednou odborník na tyhle styly,ale to rozhodne nejsem ani asi nikdy nebudu,pač těžiště mého hudebního vkusu leží trochu jinde,sám to víš,ale nebráním se téměř ničemu a snažim se být otevřený i jiným stylům……
6. 11. 2007 v 23:36 #47566SHP
Člen2 Dance-Girl: RTC na T5 nexi slyšet ani já 🙂
6. 11. 2007 v 23:33 #47565SHP
Člen2 Fox: Koho napadám boha jeho? Říkám jak to vidím
2 Prochi: Jen tak dál, chválím. Yoji hraje převážně hardtrance, lehce hardstyle, ale za hardstylistu ho určitě nepovažuj….
6. 11. 2007 v 23:32 #47564dance-girl
Členprochi napsal(a):
——————————————————-
> jen doufam ze nedojde k jumpstylu,hardcoru nebo
> nedej boze terrorcoru…..ne ze by me tyhle styly
> nejak vadily ale asi by to šamponci,steroidci a
> vymazleny pi*čky nepobíraly :_)Zrovna jumpstyle by výše zmíněný skupiny lidí podle mě pobraly docela dobře :oD
ale o tom ostatním si fakt můžem nechat jen zdát…. už to vidim, Rotterdam Terror Cops live @ Transmission :oD:oD:oD6. 11. 2007 v 23:24 #47562prochi
ČlenSHP:nerikam ze tomu rozumim ale posledni dobou jsem zacal poslouchat i tyhle veci,pac se o tom tady tolik mluvi,že jsem si už konečně musel udělat nejaky svuj vlastní názor……
6. 11. 2007 v 23:22 #47561Fox Mulder
Člen2 SHP:
Řekni svůj názor, polemizuj, vyvracej, argumentuj, dokládej, atd., jen ale nenapadej ostatní! :-! To se vážně nedělá.. 😐 Co je to za chování?6. 11. 2007 v 23:16 #47559SHP
Člen2 Prochi: Bože mlč o tom, čemu h**no rozumíš. Nevadí mi, že o tom prd víš, ale že o tom remcáš….
6. 11. 2007 v 23:01 #47556prochi
Člensouhlasim s dejvem….znmámějšího hardstylistu najdete jen težko….takovy angerfist,zany,outblast aj u nas jsou prakticky neznama jmena….showtek jsou taky u nas temer neznamy a obdivuju agenta ze vzal odvahu a booknul je……..
6. 11. 2007 v 22:58 #47553deivis
ČlenMyslim si ze v dnesni dobe jednoznacne zapomente na jmena Angerfist a jim podobne. To spise na dalsim dile dojde na Yoji Biomehaniku.
6. 11. 2007 v 22:54 #47551M.i.k.e
Členúrochi : v tom, pripade doufam,ze se na podobny styly dostane…hlasuju tudiz pro Angerfist a to minimalne na 2 hodiny…
6. 11. 2007 v 22:53 #47550prochi
Členjen doufam ze nedojde k jumpstylu,hardcoru nebo nedej boze terrorcoru…..ne ze by me tyhle styly nejak vadily ale asi by to šamponci,steroidci a vymazleny pi*čky nepobíraly :_)
6. 11. 2007 v 22:50 #47549Palda61
ČlenJá to řeknu takhle: pokud tam daj nějakýho upliftáře (nejlépe málo známé jméno), tak budu spokojenej vzásadě:oD:-D
6. 11. 2007 v 22:46 #47548dance-girl
Členprochi napsal(a):
——————————————————-
> …..nedivil bych se i prvnimu hardstylovemu
> jmenu….vyber je siroky…….No, popravdě tomu nějak moc nevěřim…:-/ ale možná budeme po Showtek moudřejší… tady bohužel hraje dost velkou roli to, že budou součástí techno akce – v případě TM by to vypadalo o dost jinak, kdyby se začínalo trancem, šlo to přes hardtrance (ale pravej, ne tu směsku, kterou prezentoval Scot), tak by to k hardstylu možná nakonec fakt mohlo dospět…
6. 11. 2007 v 22:36 #47547prochi
Členvydim ze se tu probira i trochu SW tak prilozim taky do ohne…..myslim že lineup nebude tak “hvězdný“ jako na první SW,myslím že to dopadne jak v polsku,kdy Schulz byl brana defacto jako hlavní hvezda…..myslim že UM vsadí na to že všechny listky už tentokrát prodá před oznamenim lineupu
jinak lineup vypada takhle:1.M.Burian……tady nevidim moc moznosti na vymenu…mozna gredner,michael C ale to by UM asi nevzala
2.Axwell nebo Angello(spis axwell)
3:Prydz.- znamy jmeno,postavi se na nej dobry promo
Megamix(klasika)
4.Marcus Schulz/ATB(prosim jen ne tohodle pana :_) )
5.Rank 1/ATB(to samy co predtim)
6.nejaky rozsekavac……nejspis Marco V,woods,SvD-i když pochybuju že UM znova dovezou stejne jmeno na SW1,mozna eddie Halliwell,ale ten mi do konceptu nezapada………..ale tipl bych si ze v housu se to nebude lisit od meho ,pokud se UM nechce opakovat
jinak podle dobre informovaneho zdroje by mela byt SW na prelomu kveten,cerven,jako minuly rok……..
ale s tim souvisí i TM5….myslim že proste pokud se v lineupu SW neobjevi schulz tak urcite na TM5,to samy bych videl i u Rank 1,myslim že proste v ročních intervalech se tu otáčí armin,takže lze čekat armina,spis na TM5 než na SW,ale co je nejhorsi,je možný že znova dorazí ATB,páč tohle je člověk ktery dotahne hodne lidi(převážně diskantu) a proste UM to nedela nam jen pro radost ale hlavně pro peníze……i ten napad s infected mushrooms by nemusel být marný,páč jak to tak vidím tak UM bude chít vždy dát někoho nového,neokoukaného…..Eddie Halliwell by taky mohl byt na jedne z akci pac jde ktery neco umi…..i ten ottaviani by v ramci live projektu mohl byt…..nedivil bych se i prvnimu hardstylovemu jmenu….vyber je siroky…….
ale myslim že UM se u TM5 bude řídit takovym scenarem…..neco live,hvezda,svetova hvezda,tvrdsi dj a nejaky rozsekavac nakonec
6. 11. 2007 v 22:16 #47540Sickboy
ČlenHustey: Tahle hláška se neuvěřitelně chytla u nás na škole. :oD:-D
UME by mohli najmout Petra Novotného jako speakera další TM. 😉
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.