TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,291. až 1,305. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Sickboy
    Člen

hellman: Lisa Lashes!!! 😛

Lukin_
    Člen

Showman napsal(a):
    ——————————————————-
    > Sakra, tady už je zase příspěvků..:oD
    >
    > Doufam, že mě neukamenujete, ale souhlasim s
    > urorkinatotem, pokud by už někdo konečně dotáhnul
    > Mikea Shivera, taky bych ho raději viděl v nějakym
    > klubu než na halovce;-)

Mluvíš mi z duše co takhle udělat vlastní klubovku a pozvat si Shivera??:-D

Sq4Raa
    Člen

No line-up letošních Qlimaxů vypadá dobře…..:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hmm

david west/deadmau5
    prydz/axwell
    ferry/marco v
    precision/airbase
    sander van doorn/woods

a taky bych se nezlobil za nějakej ten hardhouse

Showman
    Člen

Sakra, tady už je zase příspěvků..:oD

Doufam, že mě neukamenujete, ale souhlasim s urorkinatotem, pokud by už někdo konečně dotáhnul Mikea Shivera, taky bych ho raději viděl v nějakym klubu než na halovce;-)

K1aptcha
    Člen

dukelak: minimálně jednou za život u nás ano 🙂

dukelak
    Člen

jo, ještě jedna poznámka :´-))
    žádny sezonní vystřelky, akor Aly & Fila, resp. Tyas…nebo chcete na TM slyšet všechny jejich „vypalovačky“ za uplynuly 2 roky v jejich jedinečnym setu?

SHP
    Člen

2 Andrews: V rámci trancu samozřejmě…..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

SHP napsal(a):
    ——————————————————-
    > Myslim, že UM budou chtít dál prezentovat
    > Transmission jako multižánrovou party, jako tomu
    > bylo teď.

Se vší úctou…. to je jako říct, že McDonalds nabízí pestrou stravu, když jednou za čas přidá v rámci akce do hamburgeru list salátu navíc.

SHP
    Člen

Myslim, že UM budou chtít dál prezentovat Transmission jako multižánrovou party, jako tomu bylo teď. Předpokládám tedy, že se zase dočkáme různých odvětví trancu a podle toho ten line-up taky bude vypadat. V současné době nemají ohlášenou žádnou party, takže se brzy nějakého toho ohlášení dočkáme. Dřív než T5 však podle mě přijde to jejich velké „překvapení“….

dukelak
    Člen

TM IV byla na jmína tak pompézní, že se už překonat nedá…a kdybych si mohl složit lineup na přišti rok, tak by to bylo:

někdo českej, spolehlivej, Michael C, Martina Grednera jsem dlouho neslyšel…
    Menno de Jong (a klidně by mohl začit progressivněji, s gradací na headlinerův setik :)…chlapec umí zahrát všechno a s přehledem!)
    Armin van Buuren (prostě bych chtěl slyšet jeho set, neco ve stylu letošního Universal Religion při kvalitnim soundu ze Sazky, ne chrochtavý nic z TM 2…)
    Scot Project (ale hardtrance set! bootlegy a techy céda at si nechá doma)
    Saner van Doorn (spolehlivej rozsekávač na závěr, akce s ním na konci je jednoznačná volba)

…ale jelikož tu Frank byl ted, tak by ho mohli nahradit třeba DuMonde…nebo Giuseppe, ale ten by musel zahrát hi nrg, jako za zlatejch Nu-NRG times…

Magico
    Člen

John O´calaghan
    Stoneface&Terminal
    Markus Schulz
    Marcel Woods
    Blake Jarrell

možná asi tak, těžko říct:-|

kluk08
    Člen

ja bych chtel hrozne mooc Kyau vs Albert a k tomu by mohl zahrat treba i Showtek, at se to tu taky trochu poradne rozjede

Nulda
    Účastník

jeste jsem zapomnel na DuMonde ale to uz se asi tezko splni… 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

taky tak..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,291. až 1,305. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.