TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,306. až 1,320. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

Pokus si UM vezme Vaše tipy k srdci, tak asi TM5 nenavštívím :-/ :oD

John O’Callaghan, Yoji Biomehanika, Aly & Fila 😛

vyrys
    Člen

dukelak: ano, presne tak, hlavne uz ne zpatky na spartu

dukelak
    Člen

já jsem jednoznčně pro 2,max 3 velky hvězdy…a zbytek mužou sakra doplnit min znamy naděje, at za našil luhů & hájl nebo ze světa…prostě talenti :)ale to potom nemá tu monumentálnost TM…achjo :)si pak člověk fakt všechny interprety nevychutná na max…

jinak je mi vcelku jedno,koho UM přiveze, hlavně,aby to bylo zase do Sazky :´-))už bych si na stodolu těžko zvykal

Binary
    Člen

Freezer: Jedině tak :oD Protože jeho současnej styl mi moc nesedí… 😐

DanYjel
    Člen

airwavea do haly neeeee -((

ale třeba by to šlo takhle :):
    san – markus – armin – cosmic gate – marcel – yoji :oD

i když je reálnější, že můj otec začne tolerovat trance, než že na transmission dovezou yojiho :-/

Anonymní uživatel
    Neaktivní

klidně bych bral znovu MIKEa, já bych ho překecal ať zahraje zase Silverbath, Strange World atd… 🙂

mountainer
    Člen

já jsem přes ten uplift, tak bych prosil třeba Tyase, Alíky, Ottavianiho, O’Callaghana, Bronzwaera… 😛 a můj dosavadní největší sen je ten Airwave, ale pochybuju silně

Binary
    Člen

Nechci tady střílet jména od boku, ale potěšili by mě s Joopem, Bolierem , Airwavem a kýmkoliv z Anjunabeats.

cyan
    Člen

Tak třeba Chicane, Rank 1, Solar Stone, popř. Airwave nebo Blank & Jones.
    Jak už ale uvedl Fox Mulder – je to fuk, já tam stejně půjdu. 🙂
    To podepisuju 🙂

Dexx
    Člen

Schulz
    Cosmic gate
    Kyau vs. Albert
    Blake Jarrell
    Marcel Woods
    🙂

Ale oni na 100pro dotáhnou Armina.

honzátos
    Člen

Tak jsem moc rád že nejsem sám, kdo by chtěl na TM 5 ALY & FILA, no a pak mam ještě vysněné tyhle borce :OTTAVIANI,L-VEE (ale ten tu na halovce tutově nikdy nebude -(( ) a opět třeba BLANK & JONES a MARKUSe.:-P

Sq4Raa
    Člen

beyond infinity:

Bych chtěl vidět, jak bys počítal ty, kdyby ti nešel fax :oD

Fox :No, ono se to těžko odhadovalo jen tak od oka protože dost lidí bylo zalezlých v přilehlých chodbách 😉

M.i.k.e: Jj, počítat snad v UM umějí… Určitě líp než v CV 😉

M.i.k.e
    Člen

beyond infinity : jak uz psal fox,tch 8500 bylo v reportazi na čt,tech 10000 je podle mě taková ta hranice na halovku…samozrejme nevim kolik lidí tam doopravdy bylo ani kolik lidí UM očekávala…každopádně jak psal Škvára,musela to mít UM spočítaný,aby se jí ten přesun vyplatil…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,306. až 1,320. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.