TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Transmission 5 – Line Up

• Toto téma obsahuje celkem 1,375 odpovědí. Do diskuze (182 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Luky_88 a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,321. až 1,335. (celkem z 1,422)
  • Autor
    Fox Mulder
    Člen

2 beyond infinity: Číslo 8500 zaznělo v reportáži ČT. 😉 Můj odhad byl 6000, ale zřejmě je Sazka nafukovací, nebo spočítali i ty co jít chtěli a nedorazili.. Případně někoho spočítali dvakrát. 🙂

Fox Mulder
    Člen

2 drobex: Já se nikdy nebránil novým a neokoukaným jménům! 🙂 Jen jsem řikal kdo mě zaujal a kdo by mě potěšil.. 😉

M.i.k.e: Odkud máš informace o těch číslech? Myslím skutečnou návštěvnost 8500 a očekávanou cca 10000…
    Jsou to oficiální udaje?

Fox Mulder
    Člen

Už jsme to dořešili na ICQ. 😉

Shodli jsme se na tom, že do týhle Transmission zřejmě nainvestovali spoustu peněz, aby se Transmission „leskla“ (Sazka, lasery), všechno to nafotili a natočili, zřejmě to i vydaj na DVD a budou zvyšovat hodnotu jména Transmission, podobně jako ID&T Sensation. Investujou do budoucnosti, aby pak stačilo říct jen transmišn a vyprodá se Sazka. B-]

drobex
    Člen

Pavlas: Když se mi libi jak někdo hraje, neni to snad rovnou na odstřel ne? Ja ti taky neřikám že si Michaelovec C.ovec nebo Matamarovec.

Ad: Sander a ti co tady budou a vy je chcete ještě. Na světě je X stovek ne-li tisicovek super DJs a vy chcete jen asi 4 jmena dokola. Sander, Menno, Ronski a KvA. Nastesti je vas dohromady cca 20 a podle fora trance.cz se skladal line-up pouze na TimeWarp od Clear Vision, ktery nakonec nebude. Já bych to stejně nechal na samotných pořadatelích, oni sami budou vědět nejlío na koho vás na další TM nalákají a s tim tady nikdo nic neudělá i kdyby tady napsal Sandera třeba milionkrát po sobě.

A hlavně kdo ví do pul roku muze byt tolik změn na taneční sceně, že tady bude někdo, koho vlastně ještě ani nezname. Srači aby vyhrál nějakou stupidni anketu a nebo udělal 2 dobry remixy a to se dá stihnout i za měsíc.

Sq4Raa
    Člen

Myslím, že firmy si budují značku a jméno kvůli penězům. Takže když chtěji mít jméno a značku, vědí, že za to někdo dobře zaplatí.

Fox Mulder
    Člen

No já nevim, neřekl bych, že by na prodeji licence tolik vydělali.

Hlavně si chtěj udělat jméno, vybudovat značku… Ale nevim. 😉

Sq4Raa
    Člen

dance-girl napsal(a):
    ——————————————————-
    > Jojo… a nebo Hellmana, ten by to Arminovi pěkně
    > natřel :´-))

V mých očich by to Arminovi natřel i Divoli :oD

dance-girl
    Člen

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-
    > Ne, že by mi to vadilo B-]
    > I když Štěpána či Housku (:´-))) bych bral 😉

Jojo… a nebo Hellmana, ten by to Arminovi pěkně natřel :´-))

Sq4Raa
    Člen

Fox: Hele UM asi moc dobře věděli, proč to dali do Sazky. Určitě si to mohli dovolit, měli přehled o počtu prodaných lístku atd. Nemyslím si, že to přesunuli do Sazky a teď si zoufaj, že přišlo málo lidí – určitě bylo vše spočítáno, navíc šlo o několikrát zmíněnou expanzi = vydělá se na licenci atd.

Když už jsme u toho – ty kamery na otočných ramenech mě hodně překvapily ;-).

M.i.k.e
    Člen

Fox : nj,návštěvnost byla mizivá…nějakejch 8500 neni zrovna vejvar…slozeni lidi je tak nejak porad stejny…doopravdy tuhle muziku posloucha fakt tak tech 10%…ten rozdil cca 1500-2000 v navstevnosti bych pripisoval vysoky cene listku,ktera odradila lidi,co obvykle nechavaj koupi na posledni chvili…

Sq4Raa
    Člen

Pavlas napsal(a):
    ——————————————————-
    >…ale jak to tak
    > vypadá tak si na žádný halovce od UM už žádnej
    > čech nezahraje…

Ne, že by mi to vadilo B-]
    I když Štěpána či Housku (:´-))) bych bral 😉

M.i.k.e
    Člen

ono těch možností zase tolik neni,tim spíš,že si UM potrpí na „hvězdnost“.Podobně jako prochimu mi to vychazí na Armina (na SW bych s nim nepočítal,jelikož SW je kapitola sama pro sebe a přitáhne lidi i bez hvězd) a Schulze…Halliwell by tam taky celkem zapadnul,ale tehle „tvrdsich djs je vicero…jako nejvaznejsi kandidat by byl asi SVD…z hard jmen to pak bude tezsi…bud vsadi na nekoho min znamyho,nebo dokonce na nejaky hardstylovy jmeno (nekdo vetsinově přijatelnej např Zany) a nebo to vychazi na Yojiho,jelikoz znamejsi hardtranceový jméno snad ani neni…ackoliv zase povestna Yojiho spolehlivost…to,ze bude zacinat San uz je snad jisty ted:oD

Fox Mulder
    Člen

Já bych bral klidně znovu Ottavianiho. 🙂 V září v Retru byl fantastickej.. Málem jsem to tam zboural. 😀

Ještě se mi taky líbil Sander na Sensation, Blank & Jones na TM3.. Jen jen už Armina, toho jsem slyšel už 3x a nějak mě to nezaujalo.. No a pak taky bych bral ty dva Egypťany, Tyase.. 🙂

Ale nebránim se žádným novým jménům! 😉 Klidně bych bral i někoho psy, třeba Infected Mushroom. 😛 Ale to bych chtěl asi už moc.. 🙂 To by už Transmission museli přesunout do nějaký menší haly.. 🙂

No po tý slabý návštěvnosti TM4 mám docela obavy o další pokračování týhle halovky.. Docela si řikám kolik lidí vlastně tuhle muziku poslouchá, když při tak nadupanym line-upu tam bylo tak málo lidí a z těch lidí 90% tuhle muziku evidentně vůbec doma neposlouchá.. Kde všichni byli?? Kde se stala chyba?

Sq4Raa
    Člen

Ne, poho, já to tak pochopil, jen jsem se chtěl ujistit. Z mýho komentu to úplně patrný nebylo, reagoval jsem na drobka 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,321. až 1,335. (celkem z 1,422)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.